participatiesamenleving_vrijewereld-1.org_
‘Barones Heleen Dupuis ‘ laat namens de VVD weten te walgen van de ‘PVV-Bruinhemden’ in het algemeen en nu in het bijzonder van Raymond de Roon.

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Amsterdam-Noir- Gaat Nederland mee participeren in het leeggeroofde Oekraïne.
Frans Timmermans wil geen kennis nemen van het wetenschappelijke onderzoek van de VU inzake (PvdA en VVD) ‘Ratten in pak Corruptie’ in Nederland: “Het Topje van de IJberg”.

Meer huurders uit huis gezet, meer kinderen lijden honger en meer zelfmoorden in Oekraïne Nederland.
Er mag volgens de PVV geen geld van de Nederlandse domme, eerlijke belastingbetaler  misbruikt worden om de corruptie in Oekraïne aan te pakken van de ‘Ratten in pak’.
(sommige nog in trainingspak, met gouden rolex). Laat het ‘Kabinet Lieg en Bedrieg’ eerst maar eens de corruptie van de Nederlandse ‘Ratten in pak’  aanpakken. ‘Het is aan de compleet leeggeroofde inwoners van Oekraïne om zelf te bepalen welke koers hun land zal varen om hun misdadig bestuur op te ruimen”, laat PVV-Kamerlid Raymond de Roon weten. ”De Nederlandse regering en de EU kunnen dat geld beter besteden aan lastenverlichting voor bijv. de Nederlandse burgers, die hun huis uitgezet worden ( 18 gezinnen per dag ),omdat zij de huur niet eens meer kunnen betalen.”

60 miljoen voor Mali met de Kerst. Ho,ho,ho,ho voor de arme, hongerende Nederlanders.
De Roon heeft inmiddels Kamervragen gesteld aan  de  corrupte PvdA Draaikont van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans om opheldering te krijgen over het EU-plan om de ‘Ratten in pak’ in Oekraïne geld te geven en waarom  Timmermans zich nooit uitlaat over de corruptie in de PvdA en bij de ‘VVD-misdaadgroep’ en over de Dutch Kids, die dagelijks met honger rond lopen in “Banana-Fraude-Nederland”. En wij vragen ons af waarom de EU en de Nederlandse regering geen piep geven om bijvoorbeeld al die gestolen miljarden door de voormalige ‘Elite-Gangster regering’ van de  Oekraïne terug te gaan halen?  Is daar soms een link met de Dutch Elite-gangsters?

‘Playboy Diederik Samsom’ is woest op Raymons de Roon en heeft gedreigd hem en Wilders een mes in de rug te steken.  Gelukkig voor Wilders dat hij al bewaakt wordt, want het is levensgevaarlijk voor hem in de Tweede Kamer met van die ‘Psychopaths in Suits’  als Samsom.