Excuus Truus Plasterk

‘Playboy Diederik Samsom’ is weer woest, alleen deze keer is nog niet bekend op wie.

( van onze VVD Klasse Justitie redactie) 

Amsterdam-Noir-200 jaar stiekem borrelende ‘Koninklijke AIVD-Ketels’.
Er is weer geknoeid door de geheime dienst AIVD met bewijsmateriaal tegen terrorisme verdachte Soumaya S.?  Was het de liegende Ronald Plasterk of Fred Teeven, die opdracht hebben gegeven voor deze zoveelste  ‘Knoei–storing’Deze vraag staat vanaf vandaag centraal bij het Amsterdamse Hof, die drie dagen heeft uitgetrokken voor de ‘zaak-Soumaya-S.’
S. (30) werd eerder veroordeeld tot vier jaar cel, maar de Hoge Raad verwees de zaak terug naar het gerechtshof. Geluidstapes van telefoongesprekken spelen een hoofdrol in de rechtszaak. De verdediging kreeg destijds niet alle banden.

Volgens advocaat Bart Nooitgedagt, die inmiddels wél beschikt over de geluidsbanden, bewijzen de opnames juist dat Soumaya niet betrokken was bij terreurplannen van de Hofstadgroep. Ontlastende gesprekken zou de geheime dienst destijds bewust hebben achtergehouden, wat op zich al een misdaad is. Ook zou gerommeld zijn met de interpretatie van getapte gesprekken. De zitting deze week moet bewijs opleveren voor de „sturende en leidende rol van de ‘PvdA-AIVD’ ”, aldus de verdediging. De Boss van de knoeiende Commissie Stiekem Halbe Zijlstra beroept zich inmddels op zijn’VVD-zwijgrecht’.

Soumaya S. en ex-echtgenoot Nouriddin el F. werden verdacht van deelname aan een criminele organisatie die tot oogmerk had het plegen van terroristische ‘Baardmannen- misdrijven’. Ook zouden zij  Maffia-moordplannen hebben voor één of meer Nederlandse  Gangster-politici. Daartoe zouden zij, samen met anderen, wapens voorhanden hebben gehad en daarmee ook hebben geschoten op de Kermis.
Nouriddin el F. werd op 2 oktober 2008 tot 8 jaar gevangenisstraf veroordeeld door het hof Den Haag. Soumaya S. werd veroordeeld tot vier jaar cel. Beiden gingen in cassatie. De Hoge Raad oordeelde dat Soumaya S. opnieuw moet worden berecht door het hof Amsterdam.

Soumaya S. is momenteel een studente politicologie, die de steun geniet van vooraanstaande wetenschappers en politici. De vrouw is actief in het tegengaan van radicalisering onder moslimjongeren en geeft wereldwijd lezingen.
S. onderhoudt banden met louche types als ondermeer Frits Bolkenstein en wetenschappers als prof.dr. Edwin Bakker, hoogleraar terrorisme en contraterrorisme, en Peter Knoope, directeur van het Haagse  ‘Graai maar raak International Centre for Counter-Terrorisme’ (ICCT) en voormalig medewerker van de Nationaal Coördinator  Baardmannen-Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV).

Soumaya mijdt media- maffia-pulp-aandacht. Volgens betrokkenen hebben corrupte AIVD-medewerkers Soumaya en haar familie vele malen excuses aangeboden. In de spanning van de allereerste echte terrorismezaak, en bij de allereerste vrouwelijke terrorismeverdachte, zou de AIVD grove fouten hebben gemaakt , die zonder meer te kwalifceren zijn als misdaden. Maar geod wie vervolgt de vervolger in “Banana-Fraude-Nederland”?

Soumaya zou hebben geprobeerd om via haar zus, die in een apotheek in Den Haag werkte, privéadressen te achterhalen van  corrupte politici. Dit zou blijken uit een door de AIVD  vervalste getapte telefoongesprek. Beide zussen ontkennen dit echter stellig. Volgens betrokkenen was dit gewraakte gesprek „ingefluisterd en geregisseerd” door de AIVD.

De  ‘Judas-familie’ van Soumaya S. heeft altijd nauw samengewerkt met de geheime dienst om haar uit handen te krijgen van radicalen en is daar rijkelijk voor betaald. Ze blokkeerden zelfs haar bankrekening. Op aanraden van de geheime dienst probeerden diverse gezinsleden Soumaya over de telefoon informatie te ontfutselen en haar zo lang mogelijk aan de lijn te houden, zodat ze kon worden getraceerd.

De familie claimt dat ze Soumaya bewust rare vragen hebben gesteld om informatie los te peuteren. Ontlastende gesprekken zouden echter niet in het justitiedossier zijn beland. De familieleden voelen zich daarom bedrogen en misleid door de AIVD en eisen meer ‘Judas-geld’.