Gordon Marc

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Amsterdam-Noir– Premier Rutte  van het ‘Lieg en bedrieg Kabinet’ accepteert het niet als bij de gemeenteraadsverkiezingen minder dan de helft van de kiezers naar de stembus gaat. In het NOS-radioprogramma Met het Oog op Morgen zegt hij dat hij iedere kans zal grijpen om mensen op te roepen te gaan stemmen op hem en zijn Staats adviseur ‘Captain- Coca-Geer’.

Deze week presenteerde TNS Nipo een onderzoek over de verkiezingen van 19 maart. Het onderzoeksbureau verwacht dat niet meer dan 50 procent van de kiezers naar de stembus gaat omdat zij of plas geslagen zijn of niet  geen geloof meet kunnen opbrengen in Types als Rutte en ‘PvdA Playboy  Diederik Samsom’ met zijn ‘Bed-Pers Saar van Bueren’ . En dat zou een historisch dieptepunt zijn bij raadsverkiezingen. Rutte ziet dat niet gebeuren en hij is ervan overtuigd dat de opkomst boven de 50 procent zal liggen, misschien wel een stúk hoger. En hij  was  deze keer niet eens onder invloed van LSD. Hij benadrukt dat voor de meeste partijen de campagne nog moet beginnen en links en recht wel door kiezers de ‘VVD Campagne- busjes’ in de brand worden gestoken en verschijnen steeds meer radeloze burgers met bijlen voor de deur van de Diverse Burgemeesters, Wethouders en Gemeenteraadsleden. Dat is pas echte betrokkenheid bij de Verkiezingen, aldus  bralde Rutte.

Unieke ellendige omstandigheden voor ‘Jan met de Pet’ sinds 2008, het uitbreken van de ‘Roof de arme scheel Crisis’.

Rutte zegt dat alle  partijen hard werken aan een hoge opkomst en behoudt van hun lucratieve baantjes. “We leven in een uniek elite- systeem, slechts een klein deel van de wereld kent een  zo sluwe corrupte democratie als dat van ons en de gemeente is de bestuurslaag die het dichtst bij de mensen staat. En kijk eens hoeveel arme sloebers in middels met een “Rode Ligenisten Ster” “ Geel Hesje” op iedere hoek in Amsterdam voor paal staan te niksen.

De Rode Legenist

Volgens TNS Nipo is de belangrijkste reden voor mensen om thuis te blijven dat zij moedeloos zijn gebeukt en dat  voor het overgoten deel de politici corrupt zijn en toch niet luisteren. Rutte zegt daarover: “Dat politici niet luisteren en dat het allemaal graaiers zijn is gewoon waar, maar zo wat,  en dat hoor je al 200 jaar.” Hij wil met de mensen in gesprek om dat beeld te bestrijden mwet de inmiddels wek bekende PvdA Excuustruus Leugens van hun ‘IJdeltuit Ronalds Platsterk’ en heel, heel veel Koningsfeesten.