Corrupte VVD-Senator Barones Heleen Dupuis: ‘PVV toont aan dat onze ‘democratie’ ook nadelen heeft voor ons de ‘politieke–lakeien’ van de  Heersende Klasse’. Maar het kwam de ‘VVD-Misdaadgroep’ wel even goed uit toen “Bruin I” van haar partijleider ‘Snake Rutte’ overeind moest worden gehouden. Toen waren de ordinaire ‘Bruinhemden’ wel ‘alte Kameraden’ van de VVD.

(door de Volkskrant redactie en bewerkt door de waarheidscommissie )

260px-Cruikshank_-_The_Radical's_ArmsAmsterdam-Noir- “Senatoren-Tuig” krijgen het warm onder hun corrupte dubbele petten.
De PVV-fractie in de ‘Eerste-Twee Petten-Kamer’ is er vaak niet, meldt zich bijna overal voor af, doet weinig mee en komt niet met goede elitaire argumenten. En is tot nu toe niet echt aantoonbaar corrupt in die zin zoals wij dat zijn met onze tientallen’ Irene Asscher -Vonk commissariaten’ en  ‘Graai maar raak bestuur functies’. Wat doen die Bruinhemden vraagt zij zich verschrikt af. Lopen zij soms de hele dag te marcheren? Steken zij onze campagne busjes  in de brand? Zij raakt verward bij al die vreselijke ordinaire gedachte en begin zelfs een beetje als heuse Barones wat Franse woordjes door haar zinnen te mompelen: “Qu’ils mangent de la brioche”.  Ook is de Barones even vergeten in haar elitaire adellijk betoog dat zij en haar partij hun ‘Roof de arme scheel beleid’ kunnen plegen juist door de steun van wat kleine obscure partijtjes van de ‘Incest Bijbel Belt- boys’ van de SGP en de CHU. De Barones over die steun:”Merci Beaucoup“.

Die kritiek uitte Eerste Kamerlid Barones Heleen Dupuis (VVD-Misdaadgroep) vandaag bij het KRO-radioprogramma De Ochtend van Vier. Volgens de senator toont de PVV aan dat de ‘democratie’ in Nederland ook nadelen heeft nu wij als elite niet langer meer ongestoord wetten kunnen maken, waarmee wij onze bevoorrechte Adellijke positie  kunnen handhaven en uit breiden’. Barones  Heleen Dupuis:”Je ziet eigenlijk voor het eerst in Nederland dat de  onze elite-democratie ook nadelen heeft
in 200 jaar .”

De Volks-Woede neemt met de dag toe in “Banana-Fraude-Nederland”.  Au revoir madame de Barones.
‘Dat betekent dat een groep van tien mensen op de 75 in de Eerste Kamer eigenlijk voortdurend een spaak in ons corrupte wiel steekt’, zei Dupuis. Zij vindt dat de PVV ordinair is en  zich enkel richt op twee grote onderwerpen, namelijk ‘het sluiten van de grenzen’ en Europa. ‘Je ziet eigenlijk voor het eerst in  Nederland dat de elite-democratie ook nadelen heeft en dat het plebs in de gaten krijgt dat 80 Ultra-Rijken de halve wereld bezitten dankzij  onze wetten.’ Dupuis: ‘We hebben een politiek (kasten) systeem waarvan we weten dat het minst slechte is  voor ons elite en we zien dat het  nu ook problemen geeft, wellicht ook wel omdat wij gewoon te veel hebben geroofd van het plebs.’

Bernard Wientjes kletst uit zijn Elite-Gangster nek.
Dupuis reageert hiermee op de uitspraken van haar ‘gabber in crime’ VNO-NCW-voorzitter Bernard Wientjes die in zijn Financieel Dagblad een onrustig politiek klimaat constateert voor het ongestoord plunderen van het plebs. ‘Ik moet toegeven dat het in dit land wel heel moeilijk besturen wordt op dit moment nu wij het markant bijna helemaal leeg hebben geroofd samen met onze ‘Politieke Lakeien’ de VVD, D66, PvdA en die ‘Gristelijke Incest-Boys’ van de SGP en de CHU uit de Bijbel Belt. Dat heeft natuurlijk te maken met die extreme opkomst van een  ‘Bruinhemden-partij’ die heel weinig bereid is mee te werken aan allerlei maatschappelijke projecten,’ klaagt de VVD-senator.

Beierse incest-familiepolitiek lijkt veel op die van “Banana-Fraude-Nederland”.
Een oplossing zou zijn om een kiesdrempel in te voeren om de versplintering onder de middenpartijen tegen te gaan. Zij hoopt daarmee dat het elite-politieke midden weer versterkt wordt. ‘Daar moeten de besluiten vallen,’ legt Dupuis uit en haast zich snel naar een van haar lucratieve ‘Graai maar raak baantjes’.  Au revoir.