De Wraak van de Rijken wordt steeds meer en meer beantwoord met de Wraak der leeggeroofde arme. 

Tsjetsjeen‘s gezegde: “Beter lopen zonder kop,dan met kop naar beneden.”

( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- De volgevreten corrupte VVD Burgemeester Karel van Soest van Boxmeer ontkent dure geschenken aangenomen Karel van SoestJos de Graafte hebben of (kinder)sex. Van Soest: “Ik heb alleen geschenken van onder de 5000,- euro aangenomen tijdens diensttijd en heb alleen maar koffie gedronken in de ‘Gentelman’s Club’. Meer niet, kom nou ik ben geen Jos van Rey, Ton Hooijmaijers, ‘Onno-schandknapen- Hoes’ of Ed Nijpels. De aantijgingen komen van een voormalig zakenpartner in ‘Raten in pak crime’ van de gemeente Boxmeer.

Het ‘VVD-strafblad’ van Karel van Soest.
Na een  feestelijke fake opleiding recreatieplanologie in Breda ging Van Soest ‘werken bij de afdeling Ruimtelijke Ordening van de provincie Zuid-Holland, alwaar het een luilekkerland was voor het graaien. In de jaren ’80 begon hij als wethouder en locoburgemeester van Waddinxveen zijn politieke ‘VVD Graai maar raak carrière’ en werd in 1995 Burgemeester van het Limburgse Heel en nu dus van Boxmeer. M.a.w een echte beroeps ‘VVD crimineel’.

In een brief van het bedrijf GVZ Projects wordt gesteld dat Van Soest en de voormalig wethouder Jos de Graaf de afgelopen jaren dure cadeaus hebben gekregen van een Maffia-Chinese delegatie waarmee de gemeente contact had. Het is niet bekend of het hier ging om de Chinese Maffia K14, Singapore triade Ah Kon of de Chinese mensen Organen Maffia handelaren in dit stadium nog niet duidelijk en dat wil Karel van Soest en zijn Wethouders kopmannen ook graag zou houden.

Volgens een Beroeps–leugenaar-woordvoerder Harry van de Loo van de Gemeente gaat het om relatiegeschenken, die bij officiële bezoeken uit beleefdheid over en weer worden uitgewisseld. In dit geval zou het gaan om een Chinees porselein en daar zat uitdrukkelijk geen heroïne (meer) in. ‘Storm in glas water’ voor Bestuurders , maar een doodszonden voor een Bijstandsmoeder of werkloze arbeider.
Volgens de woordvoerder Harry van de Loo is de gift ook gemeld aan het College van Burgemeester en zijn Wethouders Lady Willy Hendriks-van Haren en de heer Erik Ronnes  en die delen gewoon eerlijk mee in de buit. “Dat gebeurt altijd bij relatiegeschenken”, aldus de woordvoerder in Bestuur Bargoens. Hij noemt de affaire een ‘storm in een glas water’. 

De Burgemeester Oberbürgermeister (Bestuur-Gangster Bargoens: Gemeindevorsteher) legt donderdagavond een verklaring af tijdens de Gemeenteraadsvergadering in Boxmeer.

Smeergeld
 is de norm in “Banana-Fraude-Nederland”
Burgemeester en wethouders Boxmeer
(Het topje van de ijsberg, Nederland Fraudeland, publicatie van Vrije Universiteit Amsterdam)
Overigens loopt er momenteel wel een onderzoekje van justitie naar voormalig wethouder De Graaf van Boxmeer. Hij heeft een bedrag van 3000,- euro gekregen in een Sexhuis (nee, niet de “VVD Wassenaarse Parenclub” van de VVD’er Henk de Greef) tijdens onderhandelingen met dezelfde Chinese Maffia delegatie. 

Hij gaf dat geld na een paar dagen terug, maar omdat hij het niet had gemeld, moest hij aftreden als wethouder.

Karel van Soest en Jan de Graaf zijn voor hun misdaden jegens de gewone eerlijk burgers geplaatst op het “Elite Gangster Billboard”, alwaar zij naast allemaal oude zakelijke bekende van hun komen te hangen. Daarnaast heeft het Internationaal Strafhof een beloning uitgeloofd voor B&W Boxmeer die van kracht blijft totdat de Nederlandse Justitie comfort Wet en Regelgeving terzake overgaat tot vervolging

Opmerking:wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan alle betrokken. Daarnaast hebben wij de Gemeenteraad verzocht ons te laten weten in het licht van Rechtsgelijkheid waarom zij geen aangifte hebben gedaan tegen hun corrupte Burgemeester en kennelijk zijn handlangers in deze zijn Wethouders, daar waar de Gemeente het beleid voert om per direct in een vergelijkbare omstandigheden inzake een Bijstandsgerechtigde of werkloze direct de politie en /of de bijzonder opsporings ambtenaren  in te schakelen en de betreffende uitkering hangende een dergelijk onderzoek stop te zetten. (twan.stiphout@cdaboxmeer.nl, sonja.stevens@cdaboxmeer.nl, frans.vanderzande@hotmail.com, everinkgerard@hotmail.com, jhermanussen@hetnet.nl, wiggersdevries@gmail.com, mcg.klaassen@gmail.com, judithlogtens@vvd-boxmeer.nl)