Agent Rishi

Karel Bagchus met grote politiemacht ‘soeverein’ uit zijn huis gesleurd en verdwenen in “Dutch Koelag Archipel”.

( van onze VVD Pedo- Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir– Berichtten wij gisteren avond dat Karel Bagchus het slachtoffer was geworden van een onwettige  ‘Kafka-arrestatie’, die gepleegd is door bepaalde Corrupte ‘GGD- Amsterdam’ in vereniging met bepaalde Corrupte Justitie is hij reeds vandaag al weer vrij gelaten. Uit dat feit alleen al blijkt dat de arrestatie een ordinaire intimidatie was van de zijde van de ‘VVD-Pedo-Justitie’ van Ivo Opstelten en zijn jarenlange vriend en handlanger de ‘Top VVD Pedofiel Joris Demmink’ ( en kliek) die in strijd is met het Wetboek van Strafrecht en het EVRM.

Lees hierna het Horror verslag van Karel :

Hoi lieve mensen,

Het begon dus vanochtend al, toen ik de deur uit ging om een aangetekende brief voor burgemeester van der Laan op het gemeentehuis af te geven. Er zat een gele politie offerte onder de ruitenwisser van mijn voertuig. Ik ben eerst de post voor de burgemeester gaan wegbrengen en toen ging ik naar het politiebureau Linneausstraat om hun vergissing te corrigeren: (video) Een paar uur later zag ik mensen voor de deur en dat bleken een heleboel politieagenten te zijn. Die hebben mijn voertuig gestolen: (video) Daarna kwamen ze mij ontvoeren waarbij ik uit de hal van mijn prive ruimte getrokken werd: (video) In de politiebus heb ik eerst niets gezegd, maar gedurende de rit gaf ik ze de wind van voren, dat hun criminele overheid onze geboorteactes op de beurs verhandeld hebben als beleggingsfonds, met ons lichaam en toekomstige belastinginkomsten als onderpand, en zij dus bij een bank in dienst zijn. Daarop heb ik ze allemaal commercieel aansprakelijk gesteld. Toen waren de politieagenten stil.Na het fouilleren en stelen van mijn bezittingen heb ik de hulp-officier van justitie verteld dat ik tegen mijn wil werd vastgehouden en hij mij onmiddellijk in vrijheid diende te stellen. Dat weigerde hij en om een confrontatie te voorkomen heb ik gezegd dat ik niet wil dat zij geweld gebruiken en daarom onder dwang mee zal werken. En dat ik ook hem commercieel aansprakelijk zou stellen.

Ik werd opgesloten in een groot terrarium van beton en glas. Na verloop van tijd kwam er een mannelijke cipier samen met een man die vertelde van de GGD te zijn, en hij stelde zich voor als “een collega van Herman Plas”. Ik heb hem verteld dat ik geen gebruik wilde maken van zijn commerciele diensten. Hij wierp tegen dat hij niet commercieel is, en zijn hulp echt nodig was omdat het niet zo goed met me ging. Maar daar maakte ik korte metten mee door hem te confronteren met zijn riante salaris dat hij voor zijn werkzaamheden ontvangt, hij met zijn bezoek aan gevangenen geld verdient, en dus commercieel is. Tot slot vertelde ik hem dat het gesprek voorbij was. Daarop ben ik gewoon op mijn rug liggend omhoog gaan kijken, en na een vijf minuten durende poging van hem om het gesprek weer op gang te brengen droop hij samen met de cipier weer af.

Toen kwam er een vrouwelijke rechercheur die zich niet identificeerde. Ze wilde me komen “verhoren” maar ook aan die commerciele dienstverlening had ik geen behoefte. Een half uur later kwam ze op hoge poten vertellen dat zij mijn vingerafdrukken moest hebben. Ik heb haar gezegd dat ik daar geen toestemming voor gaf, ik de aandeelhouder en executor ben van mijn NP en dat zij mijn trustee is. Daarop ontvluchtte zij mijn cel.

Om 20:15 werd ik door mevrouw de rechercheur vrijgelaten en een beschikking met een boete van 450,- wegens “belediging” in de hand gedrukt. Mevrouw de rechercheur weigerde zich op mijn verzoek te identificeren. Ik heb toen haar nog even flink de wind van voren gegeven over hoe wij met commerciel zeerecht worden opgelicht, en ze begreep precies waar ik het over had. Jammer dat ik dat niet opgenomen heb maar toen stond mijn telefoon nog uit.Nadat ik thuis kwam bleek dat de beschikking niet getekend was en daarmee niet geldig. Toen ben ik s’avonds laat nog verhaal gaan halen bij het politiebureau linneausstraat: http://www.youtube.com/watch?v=fjqQge5sVOE

En nu “veilig” weer thuis. Groetjes,

karel