John van den Heuvel Fred Teeven
‘Politie scribent John van den Heuvel,’ Peter R. de Vries en moordenaar Rob Zegerius één pot nat.

( van onze Wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam-Noir- ’1000 arbeiders kinderen verkracht door één Pedo-BN’er Jimmy Savile‘.Nederland Nul. En dat wil Fred Teeven graag zo houden.
Kleffe, corrupte John van den Heuvel werkt voor RTL aan het nieuwe programma Loverboys en stiekem voor Fred Teeven en Joris Demmink. Dat heeft zijn tafelgenoot van RTL-Riool-Boulevard de ‘Valse VVD Nicht Albert Verlinde’ bekend gemaakt in de ochtendshow van Mattie en Wietze op Q-music. Kennelijk is deze walgelijke, vreselijke arme mensen handel in de sfeer van de verkrachtingen en (kinder)prostitutie zeer Hot bij de Media Maffia, want zijn collega de wellicht nog kleffere Peter R. de Vries gaat ook al in de Sex met het delicate onderwerp Kinderrrostitutie in de derde Wereld.
Pikant, om maar in de te termen te blijven van de Kijkcijfers-sensatie is dat beide Heren achter de schermen samen werken met bepaalde Justitie en Peter R. de Vries ook werkt voor een Top VVD Pedo, namelijk de ‘TROSAVRO Voorzitter Ed Nijpels’. De beste kijkcijfer kanon is natuurlijk de Loverboy van Turkse of Marokkaansse of Antliaanse origine met wat ‘geil’ ogende Volkse te jonge meisjes voor de echte ‘hijg-ruk-viezerikken’ onder ons. De Kijkcijfer ‘Helden’ van de ‘SBS-Hersendoden’ John en Peter gaan ze geheel belangeloos redden uit de handen van deze smeerpoesten. Hun eigen Gangstertjes blijven uiteraard wel buiten beeld


Hoe de Top van de VVD en PvdA de pedo’s vertroetelde verklaart dat het “Geheim van Joris Demmink” in Den Haag niet wordt aanpakt door John van den Heuvel en Peter R. de Vries.
Zo verklaarde in een kennelijk onbewaakt moment van eerlijkheid de ‘VVD Griezel Fred Teeven’ dat hij achter  de schermen John van den Heuvel faciliteert en beschermd. Het zelfde geldt trouwens voor de Justitie Beschermheer Herman Bolhaar van zijn ‘media-huurmoordenaar’ Peter R. de Vries, die bij de NOS overmand van verdriet zijn bewondering uitsprak voor zijn Voetbal Maffia Makelaar Peter R. de Vries.

In het  ranzige-sex-programma opent Van den Heuvel de jacht op bepaalde loverboys, onthulde zijn gabber de Riool presentator Albert Verlinde van RTL Boulevard. Nee, nee, niet op  de Loverboy’s, die leveren aan mijn Ego Onno Hoes, aldus de evenzo ranzige VVD ‘Valse Riool Nicht Albert Verlinde’.

John van den Heuvel gevreesd voor zijn corrupte politievriendjes en zijn beschermheer Fred Teeven.
Wat Albert niet onthulde is dat John van den Heuvel zich van Fred Teeven uitsluitend mag richten op dat deel van de mensenhandel markt dat zich afspeelt in de laagste Krochten van de Volks-Onderwereld. De Loverboys die a la Jimmy Saville hun slachtoffers al meer dan een kwart eeuw leveren aan de hoogste kringen, alwaar het krioelt van collega’s van Fred als Pedofielen Joris Demmink, Ed Nijpels, Evert Santegoed, Hans Vrakking, Frits Korthals Altes, etc. mogen uiteraard niet worden ontmaskerd. Die ontmaskering laat John van de Hevel en Peter R. de Vries graag over aan Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

Werd Evert Santegoeds met ‘vuurwapen bedreigt’ door Steve Brown??


De sensatie sex opnames zijn in volle gang. Het is nog niet bekend wanneer de geselecteerde door Fred Teeven goedgekeurde Loverboys bij RTL4 te zien zal zijn.

John van den Heuvel staat bekent om zijn Losse “Vieze Keith handjes” in Omroepland.
De 51-jarige (gekleed als 18 jarige ‘ Marokkaanse’ loverboy in goede doen) misdaadverslaggever was eerder te zien in Ontvoerd, waarin hij ouders probeerde te ‘helpen’ die werden geconfronteerd met internationale kinderontvoering door hun ex-partner(kuch). Toen eindigde hij voor de Rechter, omdat van den Heuvel zelf een kind had ontvoerd. Hopelijk voor de slachtoffers van de Loverboy’s kan John van den Heuvel zijn losse, kleffe handjes thuis houden, zodat hij niet weer voor de Rechter eindigt met deze   ranzige Semi Pedo“RTL-Sex-Show”.