Kruimel Bountyhunter
Het ‘Bounty-Recht’ dat uit “Cafetaria de Natte Dweil” van Burgemeester Aboutaleb  komt is in strijd met de Internationaal Mensenrechten.

( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Het Rotterdamse college wil een aanbeveling van een ‘VVD- Gestapo’ voorstel over kruimel bijstandsfraude bestrijding gedeeltelijk overnemen. De ‘VVD-Misdaadgroep’ en hun ‘PvdA-Hoertjes’ pleiten gelijktijdig dat de VVD Bankiers hun bonussen mogen behouden ongeacht hoeveel miljarden zij foetsie hebben gemaakt van ‘Jan met de Pet’. Ook de PvdA Bestuurders die betrapt zijn op wan en misdaad gedrag moeten hun Wachtgelden ten alle tijden behouden aldus het college.
SP en Groenlinks vinden de aanbeveling om een extern bureau in te zetten zeer ongewenst en hebben hier aandacht voor gevraagd in de gemeenteraad en een motie ingediend.

In de aanbeveling wordt vermeld dat een extern particulier ‘VVD-Dog Bounty Hunter- bureau’ kan worden ingezet voor de opsporing van bijstandsfraude op basis van ‘no cure no pay’. Dat wil zeggen een premie per fraudeur die in de kraag gevat wordt. Het is nog niet duidelijk of die walgelijke VVD-Dog Bounty Hunter tevens als een Reality-Show zal worden uitgezonden om nog wat extra inkomsten te genereren. Aboutaleb is daar omtrent in overleg met AVROTROS voorzitter de Top ‘VVD Rose Pedo Ed Nijpels’ en zijn kinderprostitutie Presentator Peter R. de Vries.

reward Wethouders rotterdam
Het Internationaal Strafhof looft een Premie  van $1000,- op het hoofd van het College te weten de wethouders Marco Florijn, Korrie Louwes, Hugo de Jonge, Jeannette Baljeu, Alexandra van Buffelen, Hamit Karakus en Burgemeester Ahmed Aboutaleb als zij deze Bounty Hunters waanzin gaan goedkeuren. Op iedere particuliere ‘VVD-Gestapo Bounty Hunter’ staat $1000,- premie op hun gewetenloze hoofd.

SP-raadslid Josine Strörmann vindt het waanzinnig crimineel dat aan het opsporen van bijstandsfraude een target wordt verbonden: ‘We willen toch geen ‘VVD- Dog-Bounty Hunter’s voor de kruimel-bijstandsfraudes, terwijl bankiers en bestuurders miljoenen straffeloos lopen te roven?’

Verder zou de ambitie moeten zijn met behulp van dit extern criminele ‘VVD-Dog-Bounty Hunter bureau’ binnen een jaar 1300 uitkeringen duurzaam te beëindigen.Dat levert dan de geweldige bloederige ‘VVD-Dog Bounty Hunter’ bezuiniging van om en nabij van 11.5 miljoen besparing op. En zet dat nu maar even af tegen een bonus van 1 persoon  1  ‘Rat in pak’ van 60 miljoen Yahoooo.  M.a.w. totale criminele waanzin van het college van Rotterdam. SP en Groenlinks vinden dat de Dienst Werk en Inkomen het handhaven van bijstandsfraude uit moet en kan blijven voeren. Zonder premiejagers en andere WildWest praktijken.

De partijen vragen in de motie aan het college deze aanbeveling niet over te nemen of te laten onderzoeken naar de mogelijkheden hiervan.

Opmerking: Wij hebben dit artikel voorgelegd aan het College van Rotterdam alsmede de raadselen. Bovendien hebben wij het volledige college gesommeerd zich vrijwillig aan te melden bij het International Strafhof ten einde bloederige ‘VVD-Dog Bounty Hunter’ WildWest praktijken in en rondom het Stadhuis te Rotterdam te voorkomen, waarbij wellicht onschuldige bijstanders slachtoffer van kunnen worden.