Renetta van der Meer
Voetbal Maffia Makelaar Peter R de Vries’ & zijn ‘Prostituee-Kroongetuige Renetta van der Meer’ helpen een onschuldige levenslang de gevangenis in voor bepaalde ‘Herman Bolhaar-Justitie’ in ruil voor een Kassa SBS-‘Lynch Misdaad-Showtje’ en het straffeloos mogen plegen van misdaden.

Mr. Jan Vlug:” Peter R de Vries is een man van onbesproken gedrag waar ik goed mee en voor heb gewerkt in de Vaatstra-zaak.”

‘Media Maffia Boss John de Mol’: “Mijn Petertje werkt nu al 25 jaar voor mij om concurrenten uit te schakelen en die beschouwen wij zeg maar als een (valse, domme doch geliefde) trouwe hond van onze familie”.

( van onze VVD Pedo-Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir –Gaat de Hoge Raad dinsdag 11 februari 2013 om.
Voorzitter College-Procureurs-Generaal Herman Bolhaar: “Kijk de heer Peter is  al 25 jaar onze ‘Dubbel agent–provocateur’. En die ordinaire onopgeleide vulgaire man laten wij  feiten ensceneren en manipuleren, waardoor wij onschuldige lastige mensen, die ons onwelgevallig zijn toch de gevangenis in kunnen helpen, zoals Louis Hagemann en bijv. Steve Brown. Daarnaast is hij namens ons de afgelopen 25 jaar ook nog lid als informant van de diverse ‘Volks-Misdaadgroepen’, zoals nu van de Heer Willem Holleeder, ha,ha, ha, Het is een wonder dat hij nog leeft, dat wel, ha, ha,ha,”

Gaat de Hoge Raad om en stelt daarmee weer Klokkenluider van ‘Gekke’ Micha Kat in gelijk.
TROSAVVRO-Voorzitter en prominent VVD’er de Pedofiel Rose Ed Nijpels: “Kijk ik zou het op prijs stellen als u mij niet vermeld m.b.t Peter R. de Vries. Ik ben namelijk gedwongen (gechanteerd door Peter R. en John de Mol) hem een Kind-prostitutie programma te geven, anders zouden ze mij gaan ontmaskeren als Pedofiel die zich al 25 jaar o.a. vergrijpt aan (derde wereld) kinderen”.

Gaat de Hoge Raad om met desastreuze gevolgen voor de criminele, corrupte ‘VVD- Kliek’ van Ivo Opstelten ?
Zo ging het moedige Hof recentelijk al om in de ‘VVD-Pedo-Joris Demmink–zaak’, waar de ‘AIVD-politie-informant Peter R. de Vries’ als Pedo Pr-man ook al met huid en haar aan verbonden is.
Twitter Peter Joris

Dworkin taking rights seriously. Hoe de Top van de VVD en PvdA de pedo’s vertroetelde verklaart het “Geheim van Joris Demmink” in Den Haag. 
Staan de (oudere) Rechters eindelijk op tegen de corrupte VVD-Justitie bazen Ivo Opstelten en Fred Teeven met hun Dutch-Volksgerichtshof en Recht uit ”Cafetaria de Natte Dweil”?
Agent Rishi
Veel  integere rechters en advocaten die wij spreken zitten met kromme tenen de laatste decennia hun vak uit te oefenen. Deze rechters  uit de tijd en geest van de door ons zeer bewonderde Rechtsgeleerde Paul Scholten namen het Recht  van “Fit en Justification”  nog zeer serieus en hebben met lede ogen moeten aanzien dat het nobele Natuur Recht van bijv. Thomas van Aquino,  (Thomas van Aquino was de eerste theoloog die onderscheid maakte tussen het goddelijke en menselijke recht, tussen geestelijke en wereldse macht. Hij stelde dat “het goddelijke recht dat op genade gebaseerd is, het menselijke recht dat uit de rede voortkomt niet wegneemt.” ) en Ronald Dworkin door de ‘Media- Maffia -Pulp Toilet’ van ‘Maffia Boss John de Mol’  en de Valse VVD Nicht Albert-Boulevard- Verlinde is getrokken in “Banana-Fraude-Nederland”.

Louis Hageman onschuldig Levenslang door Peter R de Vries , een Hoer en de ‘VVD-(Pedo)-Top-van Justitie’.
Peter R. de Vries is in het kort er terecht van beschuldigd dat hij sex heeft gehad, al dan niet tegen betaling met een verlopen aan de drugs geraakte prostituee Renetta van der Meer.
 Dat hij Renneta bovendien betaald zou hebben om in zijn ‘TV- Schandpaal-en Lynch-Show’ op te treden als ‘Kroongetuige’ en aldaar een valse verklaring af te leggen, waardoor Louis Hagemann tot levenslang is veroordeeld.

Zal de Hoge Raad de ‘Kwartjes-Hoer Renetta’ van ‘Maffioso Peter R. de Vries’  geloofwaardig  achten voor Levenslang veroordeling Louis Hageman.
R van Rebel
Of zal de Hoge Raad om gaan en eindelijk na 25 jaar  ‘Peter R de Vries Maffiajournalistiek’ in Nederland de waarheid openbaar gaan maken. En duidelijkheid verstrekken over criminele rol van ‘AVID-en politie-informant Peter R. de Vries’ in tientallen moordzaken en  de andere gerechtelijke dwalingen veroorzaakt en uitgelokt door de `Misdaadgroep Peter R de Vries.

Het zijn spannende dagen, niet alleen voor Louis Hagemann, die nu al tien jaar onschuldig zit weg te rotten in de gevangenis voor de meest vreselijke misdaad die er bestaat, namelijk  kindermoord. Maar of de deksel op de immense ‘VVD-(Pedo)Justitie-Beerput’ blijft in “Banana-Fraude-Nederland” zal a.s. dinsdag 11 februari 2014 blijken. Als de Hoge Raad om zou gaan staat Louis Hagemann op straat als vrij man. En zal de gevangenis gaan vol stromen met Ivo Opstelten, Fred Teeven, Joris Demmink, Ed Nijpels, John de Mol, (hun “Hoerenjong  Bruine Rat Bas van Hout”), Herman Bolhaar en Harm Brouwer.
En nog veel meer van die gewetenloze criminele types, die nu al 25 jaar straffeloos moorden met de wet in de hand en de Pulp-Media-Maffia in de andere hand in “Banana-Fraude-Nederland”.