Peter-R.-de-Vries1
Wat weet AIVD/Politie-informant Peter R. de Vries voor smerigheid van Nederlandse bekendste Schandvlek van de advocatuur Mr. Jan Vlug?

Mr. Jan Vlug kent geen schaamte en heeft nu ook geen tijd meer voor de Vaaststra- zaak.

( van onze Wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam-Noir-Is Mr. Jan Vlug Gek of Corrupt?
Mr. Jan Vlug:
Op uw site wordt de verschijning aangekondigd van “Het Verboden Dagboek” door Wim Dankbaar. Ik wijs u erop dat dit boek uiterst smadelijke en lasterlijke beschuldigingen bevat aan het adres van onder andere twee volstrekt onschuldige (voormalige) asielzoekers, Peter R. de Vries, een aantal Officieren van Justitie, een aantal Ministers van Justitie en, niet in de laatste plaats, ondergetekende.”

Twitter Mr Jan Vlug

Mr. Jan Vlug schendt op Nieuwsuur geheimhoudingsplicht in de Vaatstra-zaak.Mr. Jan Vlug is als een Struisvogel die zijn kop in het Media-Maffia zand steekt
Wat bezielt Mr. Jan Vlug om op te komen voor de rechtens vastgestelde ‘Maffiajournalist  Peter R. de Vries’ en een handvol corrupte ‘Media-Vaatstra Officieren van Justitie’? De betreffende Officieren van Justitie en Peter R. de Vries en Mr Jan Vlug zouden in elke zich zelf respecterende Rechtstaat per direct uit hun ambt worden gezet en mogelijk zelfs worden opgesloten in de gevangenis. Is Mr jan Vlug niet bekend met het Organigram van ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’:  ( reeds meer dan 350 duizend keer bekeken, maar niet door Mr. Jan Vlug)
Organigram Misdaadgroep Peter R. de Vries sinds 1980

Wij berichten reeds uitvoerig over de handel en wandel van Mr. Jan Vlug in de Vaatstra-zaak, waarin is aangetoond dat hij alle regels waaraan een goed advocaat zich aan dient te houden flagrant heeft geschonden. Sterker nog de Advocaten Wet en de mensenrechten heeft ‘verkracht’.

Wij hebben ons nooit uitgelaten over wie de schuldige is aan de moord op Marianne Vaatstra, maar altijd de gedragingen van Mr. Jan Vlug als advocaat geanalyseerd. Zijn gedragingen op zich zijn als schokkend te kwalificeren en extreem schadelijk voor het aanzien van de advocatuur en de Rechtstaat. Wij hebben zelfs de Deken van de Orde van advocaten verzocht stappen te ondernemen tegen deze man. De Deken draaide zijn kont eruit door te stellen dat wij geen direct belanghebbende waren.

Nooit een piep van Mr Jan Vlug en de zijne in deze vernomen tegen deze publicaties. En wij hebben die publicaties keer op keer aan hem en de betreffende Officieren van Justitie  en de Hoofdcommissaris van politie te Leeuwarden en hun loopjongen Peter R. de Vries voorgelegd voor wederhoor.

Al hetgeen niet betwist mag voor waar worden aangenomen is Mr. Jan Vlug niet bekend.
Mr. Jan Vlug is wellicht niet bekend met het rechtsbeginsel: hetgeen niet betwist mag voor waar worden aangenomen, die iedere eerste jaar rechtenstudent al kent.

Jan Vlug-’bekent’ trekt ‘Show-klacht’ tegen Topadvocaten in, maar niet zijn ‘Jasper S. Vlug-bekentenis’.
Zelf twee gerenommeerde advocaten Willem Jebbink en Jeroen Soeteman hebben publiekelijk Mr. Jan Vlug in de Volkskrant als ‘advocaat’  weggezet als o.a. een handlanger van bepaalde  corrupte Media-Justitie , die n.b. stiekem gemene zaken deed met de ‘AIVD-Politie-informant Peter R. de Vries’.

Het Complot Vaatstra en onbezoldigd ‘Politiecommissaris Peter R. de Vries’.

De walgelijke Hoera. hoera, en krokodillentranen twitter van Peter R. de Vries.
De walgelijke Hoera. hoera, en krokodillentranen twitter van Peter R. de Vries.

Peter R. de Vries was zelfs geheel in strijd met de wet benoemd tot onbezoldigde geheime  ‘Vaatstra-Politiecommissaris te Leeuwarden’. Kennelijk was de Vries benoemd door zijn Justitie Baas en fan de voorzitter van het College Procureurs-Generaal Herman Bolhaar. Een feit waar zelfs eerlijke en moedige Vaatstra rechercheurs schande van spraken:  ‘SBS-OM’ in paniek om Vaatstra-publicatie en zet daarom weer hun Maffiajournalist Peter R. de Vries in als onbezoldigd ‘Politiecommissaris’.

Hoe het ook zij die positie van de Vries bij het Vaatstra-politie team resulteerde in de Toilet-Twitter om 5 uur s’morgens van De Vries met de primeur van het DNA reslutaat. Zelden was de Nederlandse Recht Staat zo diep gezonken. En de strafwaardige en onrechtmatige  gedragingen  van bepaalde Justitie, ” Kijkcijfer politie”  ,Peter R de Vries en Jan Vlug  in de Vaatstra-Zaak zullen nog jaren dienen als stof op de Universiteiten inzake de teloorgang van de Rule Of Law in deze huidige Pulp Mediacartie periode in Nederland.

De Bluffer Mr. Jan Vlug diende zelfs nog met heel veel media bombarrie een heuse klacht bij de Orde van Advocaten  op grond van het Volkskrant artikel tegen de  betreffende advocaten Willem Jebbink en Jeroen Soeteman, die hij schielijk nadien introk. Tja, Mr. Jan Vlug  was niet zo dom om de Orde van Advocaten een uitspraak te laten doen m.b.t. de kwalificatie van de advocaten  Willem Jebbink en Jeroen Soeteman dat hij kort gezegd een Charlatan is, die op grond van zijn non-optreden als advocaat per direct zijn Toga in de Friese Wilgen dient te hangen en bijvoorbeeld zijn carrière voort te zettel aan de ‘Criminele-  Media -Pulp- Tafel van “RTL -Riool-Bouvard”, alwaar zijn louche gabbers Peter R de Vries en  ex Mr Bram Moskowitz reeds aan schuiven.

Goede naam van Peter R de Vries bestaat al niet meet sinds 1991 uitspraak Hof te Amsterdam: “De Vries is Maffioso”.
Peter R. de Vries was ietsje dommer dan zijn ‘Crime-Vaaststra Kompaan Mr. Jan Vlug’, toen een andere journalist Bart Middelburg ooit publiceerde in Het Parool dat Peter R. Vries behoorde als o.a. Pr. loopjongen tot de misdaadgroep van de  Maffiabaas Klaas Bruinsma. De domme Vries ging verzegeld van o.a. ex Mr .Bram Moszkowicz ten strijde en eiste rectificatie bij de Rechter. De Rechter wees die eis af. En sindsdien is dus voor recht verklaard dat Peter R. de Vries corrupt is en een Maffiajournalist. En is zijn andere advocaten gabber de louche Mr Bram Moskowicz voor het leven geschrapt. Beide ‘Heren’ zetten hun Riool carriere verder bij RTL Boulevard van de ‘VVD Valse nicht Albert Verlinde’,waar markant nooit één waar en fatsoenlijk woord wordt gesproken.
Albert Fart-Verlinde
Kennelijk blijkens de opstelling van Mr. Jan Vlug kan hij ook geen Arresten lezen door te nu weer te stellen dat Wim Dankbaar en Micha Kat de goede ( niet bestaande) naam van o.a. Peter R.de Vries aantasten.

Ooit zal uitkomen welke duistere (justitie) krachten er voor zorg hebben gedragen dat Mr. Jan Vlug niet net als ex Mr. Bram Moskowicz en ex Mr. Engelsma (ook voormalig huis advocaat van Klaas Bruinsma, John de Mol en Peter R. de Vries) voor zijn wan en misdaad gedrag tijdens Het Vaatstra-proces door de Deken van de Orde van Advocaten ook van het Advocaten Tableau is geschrapt.

Opmerking: Wij hebben dit artikel voorgelegd aan Mr. Jan Vlug en de zijne in het kader van hoor en wederhoor.( vlug@vrijpleiters.nl, huisman@vrijpleiters.nl,)