PvdA
PvdA ‘Playboy Diederik Samsom’: “ik sta garant dat die 3,5 miljard eerlijk wordt verdeelt over die paar Bankier-Gangsters.”

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir Zaken ‘Misdaadbank UBS’ heeft de bonus voor zijn bankiers met 28% verhoogd omdat het Crisis is, nadat het gewetenloze criminele  concern is teruggekeerd naar ‘Plunder en roof de massa winst’.

‘Huil Bankier-Gangster’: ‘Leven van bankier is al moeilijk genoeg met onze miljoenen Bonussen’.
De Zwitserse Misdaadbank volgt daarmee Britse en Amerikaanse groot MisdaadBanken in de geest van de ‘VVD Vrije marktwerking ‘gedachten. De “VVD Snake Rutte” en zijn “PvdA Onbenul Jeroen Dijsselbloem” hebben reeds namens “Banana-Fraude-Nederland” de Bankier Miljardairs feestelijk gefeliciteerd. Wel hebben zij UBS en de ‘Staats-NOS‘ en de ‘Media-Maffia-Pulp Media’ verzocht geen ruchtbaarheid te geven aan deze Miljarden festijn, anders kunnen zij de hersendoden SBS-kijkers niet langer meer wijs maken dat het geld op is en er bezuinigd moet worden op bejaarde, zieken, werkloze arbeiders en andere weerlozen en radelozen.

UBS meest succesvolle MisdaadgroepMisdaad-Banken vegen ‘Bonus-gat’ af met Tweede Kamer, geven177 Staats-Miljarden uit aan hun louche advocaten.
UBS verkreeg de winst mede na een zware reorganisatie ten koste van de eerlijke modale werknemers. De Zwitsers kregen in december 2012 een boete opgelegd van €1,2 miljard van de Amerikaanse, Britse en Zwitserse toezichthouders vanwege fraude met de internationale Libor-rente.
Die boete stak sterk af bij de €356 miljoen die eerder aan de Britse bank Barclays werd opgelegd, maar raakte direct de bonussen van de bankiers voor 2012. Die lag 7% onder die van 2011.

Reorganisatie naar straffeloos nog meer Ratten in pak Misdaad
De MisdaadBanken moest ook al miljarden reserveren na een reorganisatie waarbij 10.000 eerlijke ‘Jan met de Pet’ banen verdwenen.

Banken beroven mensen en geven de Pvda Top de schuld.
Banken beroven mensen
Voor UBS is sprake van een overgangsjaar, aldus de schaamteloze verklaring van het criminele bedrijf, dat dinsdag zijn kwartaalcijfers toonde. UBS profiteerde daarbij van een belastingbate en goede prestaties over de ruggen van de (werkloze) arbeiders, die o.a. hun huizen zijn uit gegooid bij het onderdeel vermogensbeheer. De grootste Misdaadbank van Zwitserland boekte in het vierde kwartaal ook meer winst in het Witwassen van Drugsleden en beheer van vermogens van al dan niet gevluchte en/of vermoorde Dictators dan louche marktkenners hadden verwacht.