Irene Asscher Lodewijk Asscher
Lodewijk Asscher en zijn veelvuldig VVD-Miljonair ‘Mutti Irene Asscher- Vonk’ hebben  gelijk, Diederik Samsom past bij de PvdA. Of je daar nu zo trots op moet zijn??? PvdA die de Groningers van hun bodemschatten hebben berooft en daarbij hun stemmen hebben gekocht in de randstad.

( van onze Doldraaide VVD en PvdA-Bestuur-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Na de verkiezing zal er niet veel meer te leiden zijn voor de PvdA.
Men kan na de verkiezingen het riante Wachtgeld gaan verdelen met zijn allen.
Vicepremier Lodewijk Asscher zonder enige betrokkenheid bij (werkloze) arbeiders wil bij de volgende verkiezingen geen lijsttrekker worden van de ‘PvdA-Hoertjes’Meneer Asscher schaamt u zich niet voor uw asociaal Inktzwart-bijstandsbeleid? Nee, dus. Gezien zijn niet bestaande populariteit bij de gewone man en vrouw in de straat moet Samson zeker partij leider blijven.

Op naar 1 zetel in de ‘VVD- Toilet.
Diederik Samsom en Saar van Bueren
Hij ziet de Kadaver fractieleider ‘Playboy Diederik Samsom’ met zijn ‘Bed-Pers-Chef Saar van Bueren’ als de aangewezen persoon om zijn partij opnieuw aan te voeren naar de komende verplettende Tweede Kamer verkiezing nederlaag. Hij is voornemens om na de verkiezingen zich terug te trekken in den Wachtgelden “PvdA-Life style”  te Spanje.

PvdA-voorzitter Amsterdam  heeft last van Schuinmarcheerder Samsom met zijn Glamour Pers-Bed Chef.

Uit onderzoek van Maurice de Hond bleek vorige maand dat Asscher aanzienlijk populairder is dan Samsom en daar is niet veel voor nodig. Hij doet het ook beter dan  de ‘VVD Snake premier Mark Rutte’. Marice de Hond heeft niet onderzocht hoe men in het algemeen denkt over Vicepremier Lodewijk Asscher, Samsom en Rutte, maar dat is hoegenaamd inmiddels wel algemeen bekend. Het Gros van de gewone man kots van het drietal Politieke Boeven in het nette pak.

‘Playboy Diederik Samsom’ bedreigt zijn PvdA senator Duivensteijn.
Toch ziet Asscher ‘Playboy Samsom’ als de ideale leider, meldt zijn ‘Staats- NOS’. Hij vergeleek hem met Ajax-trainer Frank de Boer: degene die het beste een team kan opstellen. Ook vindt Asscher dat de Schuinsmarcheerder Samson zich het beste kleed van alle PvdA’ers. En is Asscher bijzonder trots op Samsom dat hij  simpele Job Cohen  een mes in zijn rug heeft gestoken. En recentelijk senator Adri Duivesteijn had bedreigt. Ons is niet gebleken of Asscher deze onzin bralt omdat hij ook is bedreigt door Samsom of een mes in rug vreest of het van zijn ‘Mutti Irene’ moet. In het onderzoek van De Hond zag 41 procent van de ondervraagden notoire PvdA’ers Asscher als de nieuwe premier. Slechts 30 procent van de PvdA’ers koos voor de” Snake Rutte”. Samsom moest het juist afleggen tegen Rutte: 31 om 38 procent.