Jeroen Dijsselbloem
PvdA: de armoede eerlijk, doch streng verdelen onder het “Klootjesvolk:.

Max Keiser wil doodstraf voor financiële terroristen. 

( van onze Internationale Elite-gangster redactie)

Amsterdam-Noir-PvdA schendt belangrijkste belofte: eerlijk delen’ in ‘eerlijk’ stelen van ‘Jan met de Pet’.
MisdaadBanken in het ‘financiële roof de massa scheelcentrum‘ van Londen omzeilen het door Brussel gelaste verbod op de feestelijke miljoenen bonussen door topbestuurders Godfather maandelijks bakken met Poen toe te stoppen in de vorm van toelagen, waar de Hele Volkse Schiderswijk en alle hongerde kinderen in Nederland en Engeland voor de rest van hun leven Buiten zorg zijn. Dat schreef de Britse krant Sunday Times.

‘Huil Bankier-Gangster’: ‘Leven van bankier is al moeilijk genoeg met onze miljoenen Bonussen’.
Naar verluidt strijken de Topbankier-Gangsters op deze manier schaamteloos jaarlijks alsnog 8 of 9 keer hun  miljoenen basissalaris op. Volgens bronnen omzeilen in ieder geval de misdaadbanken Barclays en Goldman Sachs op deze manier het verbod. Volgens de Sunday Times ontving topman Michael Sherwood van  de Goldman Sachs misdaadgroep in Londen vorige week huilend van armoede een bonusje van 11,6 miljoen pond (14,1 miljoen euro).

Zelfs de Royal MisdaadBanken of Scotland, dat voor 81 procent in handen is van de Britse overheid zou overwegen de criminele truc te gebruiken, aldus de krant.

PvdA en VVD Vrije Marktwerking is Top: 3.8 Biljoen Foetsie in de zakken van de Ultra-Rijken en 130 miljoen arbeiders vermoord.
Een Bankier die niet met naam genoemd wil worden voert aan ter verdediging:” wij hebben zeer hoge dagelijkse kosten aan Call girls, Schandknapen, cocaïne, champagne, Kaviaar. En onze tweede en derde Villa’s in de belasting Vrije Tropische Eilandje. En dat laat ik onze Luxe Jachten nog maar buiten beschouwing”.