capitalist_pig_1
The Pillars of Society by George Grosz zijn weer terug in “Banana-Fraude-Nederland”.
Mensenhandel onderleiding van rechterhand PvdA-Wethouder Albert Nuss van Burgemeester Onno Hoes-niemand gearresteerd.

(Van onze Elite-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Eerlijke, kleine Toeslagen voor avond- of weekendwerk moeten volledig verdwijnen voor ‘Jan met de Pet’. Dat bralt de nieuwe MKB-voorzitter het volgevreten ‘VVD Zwijn Michaël van Straalen’ in Het Financieel Dagblad patserig in zijn dure maatpak met een sigaar tussen zijn dikke varkens vingertjes. Volgens Van Straalen is de toeslag voor arbeid op tijden die vroeger als ongebruikelijk werden gezien ‘helemaal uit de tijd van Fatsoen en eerlijk delen ‘. ,,We leven niet meer in 1960″, zo bralt hij wat rook uitblazend van zijn exclusieve Chigâr (4500 euro.) en een slokje nemend van zijn glas Champagne.

Toeslagen op werk buiten de klassieke kantooruren zijn voor de MKB-Misdaadgroep niet meer op te brengen (kuch). ,,Neem een zelfstandige winkelier.
(die wordt trouwens helemaal uitgemolken door de ‘VVD Vastgoed-Maffia’ met wurg huurverhogingen) Die wordt door de concurrentie van grote ketens gedwongen mee te gaan met de koopzondag of koopavond. Maar door de toeslagen voor zijn personeel is het helemaal niet renderend voor die winkelier om op zondag open te zijn.” Wat zegt u, dat zij ook de hoge huren niet meer kunnen opbrengen’? “Dat is ons en mijn partij de VVD niet bekend.”

Van Straalen roept de bonden daarom op de toeslagen af te schaffen, maar de ‘Bankier-Gangster-Bonussen’ en ‘Luxe-Wachtgeld’ uitkeringen met rust te laten. ,,De Roof de arme scheel economie is flexibel en al lang niet meer gebonden aan de tijden van 9 tot 6. We leven niet meer in het stenen tijdperk van de Flintstones, maar weer in de tijd van de Middeleeuwen met Lijfeigenen, Proost!.”

Wij wachten inmiddels met smart op de tijden van de Russische en Franse revolutie’s, enz., zodat er dan weer flexibel met de die Varkenskoppen van de VVD Types als die van Michaël van Straalen’ kan worden afgerekend.