Gerrit Gerard
Mr. Spong: “Rabo is criminele bank’ en de Staatsmisdaadbanken ABN en SNS wordt in de geest van de ‘Homo VVD-Maffia’  geleid door voormalig VVD Minister van Financiën de ‘Draq Queen Gerrit Zalm’  en een ‘Aap  in pak’ Gerad van Olphen.

Hoeveel ton krijgen deze onschuldige, eerlijke modale Rabo werknemers die ontslagen worden mee?

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie i.s.m. onze VVD Pedo Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir- In 2008 publiceerde ing. Steve Brown reeds het boek Banken beroven mensenBanken Beroven  Mensen”.
Hij was daarmee de eerste die stelde dat banken misdaadgroepen zijn, die bovendien bescherming genieten van de “Haagse Politiek” die aan de macht is. Was Steve Brown dan beter geïnformeerd dan de ‘PvdA-AIVD’ , ‘VVD-FIOD’ , Justitie, politie en de gehele Nederlandse Pers? Wat denkt u zelf? Is hier dan sprake van een ‘Ratten in pak Complot’ om het eerlijke, gewone Nederlandse Volk met de wet in de hand volledig leeg te roven?

Top-Gangsters van ‘SNS Reaal-Misdaadbank’ pleegde fraude en logen. Geen VVD-snelrecht.
Jeroen Dijsselbloem
Denk bijvoorbeeld alleen al aan het schaamteloze feit dat de Minister van ‘Financiën voor de Rijken’ de ‘PvdA Onbenul Jeroen Dijsselbloem ‘recentelijk nog open en bloot de topman van  de Staats ING misdaadbank Jan Hommen een Koninklijke Onderscheiding gaf.

Feodaal-Scheidsgerecht is Schijtonrecht, Top-Bankier-Gangster Sipko Schat beloont voor zijn misdaden met 9 ton.
En daarnaast de Minister van Veiligheid voor de Rijken (en Banken) en Klasse Justitie de VVD’er Ivo Opstelten aka het” VVD Zwijn” recentelijk van de daken schreeuwde dat de alle  ‘VVD- Bankier-Gangsters’  waaronder Sipko Schat en Piet Moerland en alle ‘Top VVD Pedo’s’  van het kaliber Joris Demmink en en Ed Nijpels, etc. bijvoorbaat geen strafbare feiten hebben gepleegd. En de Top van de Rabo misdaadbank een feestelijke schikking heeft gegeven voor de door hun gepleegde Mega-misdaden, die hun persoonlijk geen cent kost en daarbovenop als straf miljoenen Bonussen mee. Is dat Klasse VVD- Justitie? Of is het meer dan dat en gewoon pure Criminele roof en plunder waanzin van de Heersende Klasse?

Andere tijden, zelfde tijden: Gaan met die Corrupte ‘Schandknapen-Banaan’ in het Maastricht van VVD “Keizer Onno 1″.
Ook beschrijft Steve Brown o.a. in zijn boek “Steve Brown in Gangsta Paradise” dat  Bankiers aan de Top het Witwassen van de miljarden drugs gelden, wereldwijd voor hun rekening nemen en dat heeft Mr. Spong kennelijk goed gelezen en tot zich genomen.

Complot van de Heersende Klasse. Rabobank toont hetzelfde bizarre criminele gedrag dat eerder de ‘Podo-Bank- Fortis’ noodlottig werd.

En dat iedereen van hoog tot laag van de CIA , DEA en zelfs de AIVD  van de PvdA’er Ronald Plasterk dat weten, maar van de Politieke Corrupte Haagse Top (PvdA en VVD) daar niks tegen mogen doen. En hoe zit het met de’ BN-hoertjes’ van de FIOD als ‘rechercheur’  Suzanne Glardina-van Kampen, die richt zich in opdracht van de ‘VVD- Bestuur-Gangster staatssecretaris Frans Weekers’ uitsluitend op de zwarte centjes van de “Kleine luiden”.

Men noemt dat vitale Landsbelang. De ‘War on Drugs’ en ‘Witwassen en Megafraudes’ is vooral een Media-Maffia Pulp-Show van ‘AIVD/politie informant Peter R. de Vries en  ‘politiescribent John van den Heuvel’ ten koste van de ‘Volkse Kruimelen dealers’ als ‘Godfather Klaas Bruinsma’ en Willem Holleeder en Badr Hari en vergelijkbare types, die de helft van hun leven in de gevangenis doorbrengen of voor hun veertigste worden vermoord in “The Killing Fields Of Amsterdam”.

De Rabobank is een criminele organisatie. Verder heeft de bank zich schuldig gemaakt aan oplichting en valsheid in geschrifte.
Dat stelde advocaat Gerard Spong in navolging van ‘Volksnieuws uit Amsterdam-Noir’ in het tv-programma Knevel en Van den Brink. ‘Helaas moet ik het zeggen: Rabo is een criminele bank.’Namens enkele certificaathouders wil Spong het Openbaar Ministerie ertoe dwingen om de schuldigen van de fraude met de Libor-rente te vervolgen. Daaronder vallen ook de opgestapte topmannen Piet Moerland en Sipko Schat, aldus de advocaat.Vandaag heeft Spong een klaagschrift ingediend waarin hij de bank er onder meer van beticht een criminele organisatie te zijn. Volgens hem is sprake van ‘zeer ernstige misdrijven’. Rabobank heeft vorig jaar een schikking getroffen met de Amerikaanse, Britse en Nederlandse autoriteiten. De bank moet 774 miljoen euro betalen. In de Verenigde Staten lopen inmiddels rechtszaken tegen betrokken handelaren.
Volgens Spong was de Rabobank stelselmatig bezig ‘om hun eigen zakken te vullen’. Hij zegt te betwijfelen of Moerland inderdaad van niets wist, zoals de afgetreden bestuursvoorzitter zelf heeft gezegd. Spong erkent dat Moerland strafrechtelijk niet aan te pakken is, als hij inderdaad niet van de fraude geweten heeft.

Passief mede plegen” en het “non-distantie-argument” is alleen van toepassing op ‘Jan met de Pet’.
Wat op zich al een opzettelijke Klasse justite-lacune in het Wetboek van Strafrecht voor het gewone Klootjesvolk is, want als een Volksjongen naast een mishandeling staat die uitgevoerd wordt door de groep waar hij mee op stap is  en niet heeft meegedaan of er van af wist wordt hij gewoon ook veroordeelt.

Dat Bankier-Gangsters Moerland en Sipko Schat zijn opgestapt maakt voor de rechtsvervolging niet uit, aldus Spong. ‘Waarom zou een crimineel niet vervolgd kunnen worden louter en alleen omdat die weg is?’
De manipulaties met de Libor-rente betroffen minieme wijzigingen van de tarieven. Toch meent de advocaat dat de schade ‘gigantisch’ is. Volgens hem zijn voor honderdduizenden miljarden dollars aan contracten op deze rentestanden gebaseerd.

De Rabobank gaat snijden in het personeelsbestand, er gaan tot en met 2016 maar liefst 1000 tot 2000 banen verdwijnen.
Het is de bedoeling de kosten in 2016 met €220 miljoen verlaagd te hebben ten opzichte van 2013.
De plannen maken deel uit van de herinrichting van de Rabo Misdaadbank, waarbij het aantal lokale Rabobanken wordt teruggebracht tot 100. Zo worden Nederlandse misdaad activiteiten van Rabobank International samengevoegd met Rabo Misdaadbank Nederland. Lokale Rabo-afdelingen zijn volgens Bankier-Gangster Ralf Dekker van de criminele raad van bestuur, die de herinrichting leidt, al verder met de plannen. Nu is de centrale organisatie aan de beurt. De ‘VVD-Misdaadgroep’ dat gisteren is aangekondigd, vindt plaats bij het kantoor in Utrecht.

De komende maanden worden de onmenselijk plannen verder uitgewerkt en zal duidelijk moeten worden hoeveel banen van de gewone, eerlijke medewerkers er precies op de tocht staan. Eerder werd al bekend dat bij de lokale Rabo Misdaadbanken tot en met 2016 ongeveer 8000 banen zouden verdwijnen, op een totaal van rond de 28.000. De nieuwe ontslagronde komt daar nog eens bovenop en het is kennelijk nog niemand opgevallen dat er niet een ontslag valt in de Top, die al die ontslagen voor zijn werknemers heeft bedacht. M.a.w. de fraudes en wanstaltige Bonussen en slarissen zijn voor de Top en ontslag is voor de gewone, eerlijke, medewerker zonder Bonussen en met een modaal salaris. Is dat nou niet net de Filosofie van de ‘VVD-Misdaadgroep’?

DNB-President Klaas Knot ‘slapend’ beroofd voor miljarden in de Rabo-Libor-Fraude.
Joep van ‘t  Hek: “Maar het hardst moet ik natuurlijk lachen om de mensen van De Nederlandse Bank, die samen met de ambtenaren van Financiën, snurkend zaten te tukken toen een paar megalomane bankiers van SNS Reaal handelden in gammel vastgoedroest van een miljard. De hele Amsterdamse Vastgoed maffia wist hoe rot dat Property Finance was dat de stekeblinde SNS-bankier Sjoerd van Keulen wilde kopen. En DNB gaf zonder onderzoek toestemming voor deze handjeklaptransactie van een miljard. Van hoeveel? Een miljard! Na Icesave, De Prooi en de criminele cowboy  voormalige politieman Dirk Scheringa ( van de Boeren Klompen Maffia)was dit de zoveelste blunder van onze nationale toezichthouder. De Nederlandse Bank. Ooit een gerespecteerd instituut. Waarom maken we van hun hoofdkantoor aan het Amsterdamse Frederiksplein niet een filiaal van Beter Bed? Snurkpaleis.
zalm_scheringa_254337e

Vroeger op school werd mij uitgelegd wat de functie van DNB was. Die controleerde alle banken die onze spaarcentjes beheerden. Maar Sjoerd beheerde niks en Noutje Wellink controleerde niks. Sjoerd speculeerde en kocht door onkruid overwoekerde steentjes. Waarom? Geen idee. En Sjoerd zijn bank viel om. Maar kreeg privé nog wel een miljoentje mee. Van wie? Van vriendjes en die haalden het uit het tegoed van die spaarders die naar hun centen kunnen fluiten. En Nout? Die adviseert nu Chinese banken, die binnenkort allemaal ook om schijnen te flikkeren. Ooit namen we hem serieus als hij in een programma als Buitenhof het volk kwam waarschuwen. De lieverd.”