Twitter Peter Joris
VVD-Kringen rond Demmink aka de “VVD Pedo-Grandmaster” vrezen ( hopen stiekem) nu dat Joris ‘Zelfmoord’ gaat plegen. Zal deze gerechtelijk uitspraak leiden tot een ‘Jimmy Savile effect’ in “Pedo-Doofpot-Nederland”.

( van onze VVD Pedo-Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir- Voormalig topman Joris  de VVD’ Pedo Joris Demmink van het Ministerie van Veiligheid voor Rijken (en Hoge Pedo’s) en Klasse Justitie moet alsnog worden vervolgd. Dat heeft het gerechtshof in Arnhem dinsdag bepaald. En daarmee worden al die mensen als dr. Micha Kat en  de weblogs  (klokkenluideronline.is), Boublog en Martin Vrijland en Niburu die jaar in jaar uit zijn verketterd en zelf strafrechtelijk vervolgd door bepaalde ‘VVD-Pedo-Justitie’ en hun Media ‘Pedo-Pr-Pers loopjongens’ als  Volkskrant ‘Complot VVD-columnist Lidy Nicolasen’   en ‘AIVD en politie-informant Peter R. de Vries‘ ontmaskert als beroeps- leugenaars in dienst van de Elite  ‘VVD-OM–Pedo- Maffia’.
Nu berichten wij al tijden dat indien de ‘Pedo-Corrupte Top van Justitie’ in het nauw zit zij standaard hun Maffiajournalist en politie informant Peter R. de Vries inzetten. De Corrupte’ Pedo-Justitie-Kliek’ houdt op hun beurt Peter R. de Vries al twintig jaar uit de bak.

(zie vanaf 4.16 : Peter R de Vries: “Joris Demmink totaal onschuldig, altijd goed mee samen gewerkt”.)

Joris Demmink was tot 1 november vorig jaar de hoogste ambtenaar op het Ministerie. Hij wordt al jaren in verband gebracht met pedofilie, maar heeft de beschuldigingen zelf altijd weersproken.

Twee Turkse mannen die beweren slachtoffer te zijn, eisten bij het hof in Arnhem dat het Openbaar Ministerie (OM) Demmink toch zou vervolgen voor misbruik van minderjarigen. Het OM besloot eerder om dit niet te doen. Reden daarvoor was dat er volgens justitie uit onderzoek naar Demmink geen „strafbare feiten” naar voren kwamen. De mannen beweren in Turkije te zijn misbruikt tijdens een dienstreis van Demmink in 1996.

Serieus genomen dankzij de  jarenlange belangloze inzet van de door Peter R. de Vries en Co. verguisde ‘Complot–mensen’
Een raadsheer van het gerechtshof lichtte dinsdag toe dat het hof vindt dat „het beschikbare materiaal voldoende aanleiding geeft voor een redelijk vermoeden van schuld voor verkrachting”. Daarom moet het Openbaar Ministerie nader onderzoek verrichten. Dat betekent dat het ‘VVD- Pedo-OM’ van Ivo Opstelten aka” Het Zwijn” en Fred-Syfilis-Teeven, die altijd van de daken hebben geschreeuwd dat Joris Demmink zo onschuldig is als een lammetje onder meer een getuige in Turkije moet horen. Een tweede getuige blijkt inmiddels overleden vermoord. Daarnaast moet het  eerlijke gedeelte van het OM met gevaar voor hun welzijn en carrière nader onderzoek verrichten naar in- en uitreisgegevens. Demmink heeft altijd gelogen dat hij niet in 1996 in Turkije was.

Het corrupte Pedo gedeelte van het Openbaar Ministerie deed recentelijk nog het zoveelste Doofpot-onderzoek of Demmink naar Turkije was geweest. Op basis van dat  Farce -onderzoek concludeerde het corrupte gedeelte van justitie dat Turkije geen informatie heeft dat Demmink in 1996 in Turkije was. Advocaat Adèle van der Plas en alle’ Complot-mensen’ van de beide Turkse mannen twijfelde toen al openlijk aan dat onderzoek.  Alleen Peter R de Vries stond en staat vierkant achter dat onderzoek.Er zou alleen gekeken zijn naar gegevens van de afdeling grensbewaking, asiel en vreemdelingen. Volgens Adele van der Plas zou Demmink daar helemaal niet geregistreerd staan, omdat hij destijds een diplomatiek paspoort had.

‘Serieus genomen met  Levensgevaar’
Van der Plas reageert heel blij op het besluit dat Demmink vervolgd moet worden. „Na al die jaren worden we nu eindelijk serieus genomen”, zegt ze. „We hadden ook een overload aan bewijs.” Het hof benadrukt dat het feit dat er nu meer onderzoek moet worden gedaan, niet betekent dat het hof hem ook schuldig vindt. Het Hof vreest immer ook voor zijn welzijn  en hun kinderen en kleinkinderen en carrière.
Over eventueel bewijs zal een rechtbank zich moeten buigen. Een levens gevaarlijke taak , zolang Justitie in handen is van de ‘VVD-misdaadgroep’.
Demminks corrupte Staats advocaat Mischa Wladimiroff is ervan overtuigd dat het strafrechtelijk onderzoek zal bevestigen dat zijn cliënt geen blaam treft.