Athene–De zwaar vervolgde en gecriminaliseerde Klokkenluider en door de Elite-Gangsters met de dood bedreigde Professor Tissen: Terug met dat gejatte goud van het Griekse en Nederlandse Volk en hun Crisis is voorbij. ‘PvdA-Onbenul Jeroen Dijsselbloem’ weet van niets. En de AIVD van zijn partijgenoot Ronald Plasterk weet uiteraard helemaal van niets. (kuch).Was de toestand niet zo tragisch, dan zou premier Antonis Samaras een talentvol satiricus zijn. Griekenland, waar haast geen  ‘Jan met de Pet huishouden’ ontkomt aan enige vorm van depressie, heet in zijn woorden ‘een bastion van stabiliteit’  voor de (EU) ‘Ratten in pak’ en steeds weer ‘een ­succesverhaal’. Het wensdenken heeft bezit genomen van zijn serieuze, grijze gedaante van de werkelijkheid de Wanhoop , radeloosheid  en Honger Spook dat leidt tot de zoveelste Ethnic cleansing tussen 2 procent Ultra-Rijken en 98% bezit en machtelozen.

(door Edward Geelhoed  en bewerkt door de waarheidscommissie)

Amsterdam-Noir- The poor stay poor, the rich get rich.
Everybody knows the good guys lost, behalve de ‘Hoeren van de PvdA’ (kuch).
‘We laten de recessie achter ons’, sprak hij laatst, ‘en worden weer een normaal EU-land.’ Niet alleen kwetst Samaras zijn eigen samenleving diep door zo’n surreële voorstelling van zaken, ze berust ook op erg willekeurige feiten. De regering voorspelt economische groei, alle anderen (analisten, Oeso, Moody’s) verdere krimp.
Een beleggingsonderneming plaatste onlangs paginagrote advertenties in The New York Times, onder de titel: ‘Griekenland is A+’, bewerend dat de Griekse begroting de beste van Europa is. Samaras zwaait zichzelf daarvoor lof toe, ook al moet hij wat cijfers manipuleren en negeren dat de consequentie ervan een ongekende volksverarming is. Ook zegt hij dat meer noodhulp niet nodig is.
M.a.w. of hij is Volslagen gek en lijdt aan het zogenaamde laatste twee weken “Hitler Bunker-syndroom” of wellicht nog erger een zwaar crimineel, die opereert als een soort Hatchedman van de ‘Bankier-Gangsters’ en de ‘Elite-Gangsters’ van de EU..

Nederland blijkt net zo’n bananenrepubliek als Griekenland, Ierland, Spanje of Portugal.
Samaras is erg optimistisch sinds ook hij  net  als  zijn collega de Dutch  VVD-Premier “Mark Snake Rutte” zwaar aan de LSD zit. ‘Voor een klein deel is dat gerechtvaardigd’, zegt George Pagoulatos, hoogleraar economie, in een chic café. ‘Nooit eerder vond er in de ontwikkelde wereld zo’n snelle budgettaire consolidatie plaats – van min vijftien procent richting het nulpunt. In gewone mensen taal : deze onmesnelijke onderdrukking is zelfs Stalin niet gelukt en zijn project kosten n.b. nog wel 30 miljoen vermoorden Russische arbeiders. Maar het is te streng en gespeend van elke menselijkheid. Er is in vier jaar bezuinigd over de rug van’ Jan met de Pet’ waar minstens zeventig jaar voor nodig was. De hervormingen zijn belangrijk voor de  Mondiale Ultra- Rijken Elite-Gangsters, maar overambitieus, veelal met averechtse uitwerking: ze verstikken groei, en de gewone eerlijke arbeiders,  inkomens en productiviteit, en uiteindelijk de maatschappij. De economie is een kwart gekrompen. Griekenland is niet klaar voor de financiële misdaad  markten, maar Samaras’ intentie is psychologisch van aard: teken van  vals herstel geven.’

Dat Samaras Grieks herstel suggereert kan bij Pagoulatos’ medehoogleraar Yanis Varoufakis enkel op venijn rekenen: ‘De narigheden zijn eindeloos’, meldt hij vanuit de VS. ‘Sinds 2012 zijn de investeringen met achttien procent gedaald en de kredietverlening met twintig procent; de mate van werkloosheid laat zich het best vertellen door John Steinbecks roman The Grapes of Wrath. Alleen armoede, schulden, zelfmoordcijfers en nazisme groeien momenteel. Pensioenen tot een onleefbaar niveau terugbrengen is geen hervorming maar wreedheid. Dat “Griekse succesverhaal” is niets meer dan het besluit de waarheid te verdraaien. Zelfs het begrotingsoverschot bestaat niet; de regering telt geen rentebetalingen mee. Het ergste is: onze leiders liegen bewust, cynisch, met het grootste democratisch tekort in naoorlogs Europa tot gevolg.’ En tot slot in dit verband: Waarom staat de VVD-er Fred -Syfilis-Teeven op de Dodenlijst in “Banana-Fraude-Nederland”?