Jonald Bouwhuis Hans Wiegel
‘VVD-Misdaadgroep’ wil harde aanpak jonge Volkse Kruimel-Crimineeltjes in Amsterdam. En Bankier en Bestuur-Gangster aanpak totaal staken: “Laat onze “Heer Wiegel’s” in ruste met zijn gestolen zes miljoen eurotjes.”

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

Eric WiebesAmsterdam-Noir- De VVD-Verkiezing–Leugens draaien weer op volle toeren.
VVD-Chapter- Amsterdam’ verkiezing slogan: “Amsterdam The City voor de Happy (Gay) Few” en vergas de armen.
De Amsterdamse ‘VVD- Chapter’ Boss Erik Wiebes, alwaar de Top van de ‘VVD- ‘Homo- (Pedo )-Maffia’ nestelt wil de zogenaamde Top 600-aanpak van Burgemeester Eberhard van der Laan, de lijst van notoire  Kruimel crimineeltjes veelplegers, uitbreiden naar een grotere groep: de ‘Top-1500’. Waarom ook niet?

Een Kerst vol protest van hongerde Europeanen, wat u niet mag zien van de VVD en pulp-media-maffia.
De VVD ‘Homo-Maffia- Partij’ is zogenaamd geschrokken van het aantal straatroven in de hoofdstad, maar  de waarheid is dat zij vooral geschrokken zijn van het feit dat steeds meer mensen wakker worden en door krijgen dat al die ‘Volkse Kruimel-Crimineeltjes’ bij elkaar niet roven en plunderen wat een VVD Bankier-Gangster bij elkaar rooft van hun en nooit één dag in de cel doorbrengt

Ivo Opstelten bralt: “Kruimelcriminelen vervolgen, Mega Bankier-Gangsters vrij spel”.
Zaterdag werd bekend dat er vorig ruim 2100 straatroven gepleegd zijn met een totaal buit van nog geen honderd duizend euro. Omgerekend komt dit neer op bijna zes straatroven per dag en dat is op zich natuurlijk vreselijk, maar weegt niet op tegen  het feit dat iedere Amsterdammer en Nederlander per dag beroofd wordt door ‘VVD-Bankier-gangsters’ en daar niets tegen kan doen wat dat gebeurd met de wet in de handen komt geen fysiek geweld aan te pas. Die buit bedraagt per jaar vele, vele miljarden.

De ‘VVD-Misdaadgroep’ wil daarom de aanpak van notoire  Volks-veelplegers  nu uitbreiden om de aandacht af te leiden van hun Mega-misdaden en hoopt dat de Kiezers daar zo als altijd weer intrappen. De ‘SBS-Pulp-Media-Maffia’ met hun boegbeelden  ‘AIVD en Politie-informant Peter R. de Vries’ en politie scribent John van den Heuvel hebben hun hersenspoel medewerking al toegezegd in deze zoveelste afleidingen Campagne: Snelrecht voor de Volks Kruimel Crimineeltjes en veel Lynch-kijkcijfers.

Momenteel ligt er bij de gemeente een lijst met daarop de namen van 600 criminelen, die aan de lopende band worden opgepakt. De VVD pleit voor een lijst met maar liefst 1500 namen.
Niet alleen de VVD is zogenaamd geschrokken van de aantallen. GroenLinks wil vooral extra voorlichting geven over hun eigen rovers en fraudeurs. Daarbij moeten niet alleen scholen betrokken worden, maar ook ouders, aldus Rutger Groot Wassink van GroenLinks. Uiteraard hebben wij de VVD om commentaar gevraag. Zij verwezen ons naar hun woordvoeder in deze de voormalige partij leider en Huidige VVD Burgemeester van Maastricht ‘Onno-Schandkanpen-Hoes’. Deze was het hele weekend afwezig liet zijn woordvoerder weer weten en kwade tongen beweren dat hij weer op op jacht was in zijn ‘Gemeente Boldi’ van 80,000,- euro.