PvdA
PvdA eerlijk delen: ‘s Werelds rijken $524 miljard rijker in 2013.

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir-Het geld is op Kiezer wil ‘Roof de arme scheel kabinet’ niet terug.
Iedereen moet behuizingen. Geen geld voor hongerende kinderen in de ‘Casino fascistisch Neo Liberale Wereld’ van de VVD “Snake Rutte” en zijn Schandknapen-jager de VVD- Oberbürgermeister Onno Hoes.

Jetta KlijnsmaPvdA verraad en beroofd zijn arbeiders met asociale Staatssecretaris Klijnsma tot op het bot, Oeps.
En Oeps daar is opeens weer 60 miljoen voor Ontslag op staande Voet wegens niet goed gewerkt te hebben voor een Liberale Elite-Gangsters. Zo een bedrag van 60 miljoen zien wij de Kruimel Crimineeltjes die o, zo bikkelhard moeten worden vervolg door ‘Fred–Big Head Syfilis-Teeven’ met zijn alle niet in één jaar bij elkaar roven.

Dutch-Volksgerichtshof draait nu op Volle Toeren in “Banana-Fraude-Nederland”. Geen eten voor Hongerende arbeiderskinderen.
Asscher aka de “VVD-Chiwawa” en zijn fractie-boss de ‘Playboy Diederik Samson’   haasten zich om te verklaren dat zij ‘Yahoo-PvdA-maatregelen’ gaat treffen tegen deze  ‘Neo Liberale Fascist Mark Rutte excessen’. En kozen direct daarna het hazenpad  achter hun Grachtengordel te Amsterdam-Noir. ‘Kasteelheer Pechthold’ is trots op deze Yahoo-uitbetaling van 60 miljoen aan een Elite-Gangster in de tijden van ‘Jan met de Pet Crisis’. Pechthold: “kijk dat is nou het resultaat van beter D’66- onderwijs” De  twee Showbizz–Vuilnis Christelijke Schildknapen Ari Slob en Cees van der Staaij verwezen naar hun ‘Lord in Heaven‘ en voor de hongerden kinderen kan het altijd nog brood gaan regenen uit de lucht, amen en sluiten maar.

Elite-Gangster Henrique de Castro, de deze week op straat gezette chief operational officer van Yahoo, krijgt volgens becijferingen van CNN Money liefst $60 miljoen mee, om het verlies van zijn baan te compenseren en zijn Call Girls of schandknapen, cocaïne Champagne en kaviaar te kunnen blijven betalen.

Top ‘Elite-Gangsterin Marissa Mayer’, de alom door de Liberale bejubelde topvrouw van Yahoo, ontsloeg de Castro deze week, omdat hij er niet in slaagde om de tegenvallende inkomsten uit online advertenties voor Yahoo op te vijzelen in deze tijd van ‘Jan met de Pet Crisis’.

Record aantal Amerikanen afhankelijk van voedselbonnen en dat noemt Mark Rutte een mooi resultaat van de Vrije Marktwerking.
Diederik Samsom en Saar van Bueren
Zijn steunpilaar Playboy Diederik Samsom kijkt even uitsluitend naar zijn gratis Top Bed-Perschef Saar van Bueren en verder mondje dicht (ook kontje dicht in de buurt van de ‘VVD-Homo-(Pedo)Maffia’)

Het success van de PvdA & VVD-participatie beleid: Voedselbanken kunnen de toevoer van hongerende niet meer aan.
De Top-Gangsterin zonder enig geweten  Marissa Mayer wilde er niet aan dat 49 miljoen Amerikanen leven onder de armoede grens en dus geen geld hebben voor Yahoo advertenties. Ook in Nederland worden records gevestigd van de toename van werkloze arbeiders, die gedwongen van de honger zich melden bij de Dutch Voedselbanken en tegelijkertijd worden ook hier Mega-Bonussen van 18 miljoen uitbetaald aan bijv. de ‘VVD-Blood Blender Elite-Gangster Jan Bennink’ – Yahoo!
‘Gangster Henrique de Castro’ zat pas sinds november 2012 bij Yahoo. M.a.w. dat is 60 miljoen voor een jaartje ‘werk’. Crisis? Voor wie dan?