Deur PvdA
Stem PvdA (en VVD) voor meer Participatie dieven en profiteurs in de politiek.

( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA  Bestuur-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Nieuwe PvdA- Verkiezing Slogan: “Participatie-Gesjoemel-Mee met ons”.
Deelraadslid Lorna Koenen van de PvdA in Amsterdam-Zuidoost heeft met een subsidie voor bewonersparticipatie gejat. (Nee, zij is geen familie van Bert van Roest ) De PvdA heeft Koenen verzocht per direct op te stappen en in de Luxe-Wachtgeld uitkering te gaan. Zij is vrij gesteld als PvdA-Gangster van de ‘Kapo Jetta Klijnsma Werklozen Slaven projecten’.

Als Koenen haar Graai-zetel in de deelraad niet verlaat, gaat de PvdA zich beraden op vervolgstappen. Misschien moet zij wel voor straf naar de PvdA Zonnekoning Peter Rehwinkel te Spanje.

Woningcorporatie Rochdale ( ja, die van Fraudeur Dikke Deur Hubert Möllenkamp) had een rechtszaak aangespannen tegen de Bijlmer Bewonersraad (BRR), waarvan Koenen  ‘Graai maar raak voorzitter’ is van het corrupte bestuur. Een jaar geleden deed Rochdale aangifte van valsheid in geschrifte tegen de BRR. Er was in 2009 een betaling van 13.716 euro gedaan aan een adviesbureau uit het door Rochdale beschikbaar gestelde budget voor bewonersparticipatie. Het bedrag zou gegaan zijn naar een bureau als specialisme begeleiding bij de menopauze had.

Geen VVD-Snelrecht voor de politieke gabbers in crime van de PvdA.
Waarom de politie de PvdA-er nog niet heeft aangehouden laat zich niet echt meer raden in “Banana-fraude-Nederland”.
Rochdale kon geen contact krijgen met het PvdA Graai-bureau. Volgens de rechtbank is het bestuur van BBR niet voldoende helderheid verschaft over de besteding van het bedrag (kuch).

Koenen en haar twee medebestuurders zijn door de rechtbank aansprakelijk gesteld en moeten de woningcorporatie het geldbedrag terugbetalen. Ook moet de administratie van de afgelopen jaren worden overhandigd, zodat die onder de Doofpot-loep kan worden genomen.  Koenen liet ons verontwaardigt weten dat zij vindt dat ze zwaar gepakt wordt door haar eigen partij. Koenen: ik hen niet anders gedaan dan die Haagse PvdA Wethouder-Boef Henk Kool, maar die laat de partij met rust”. Waarom?