Che Guavara
New, bewustmakend en bevrijdend: Iedere Vrijdag direct na ( 8. uur) het Wekelijkse Propaganda  gesprek sketch van de Premier “Snake Mark Rutte” bij  zijn ‘Jaknikkers- NOS’ zal Steve Brown Mark Rutte zijn leugens doorprikken en de ‘ Staat-NOS Propaganda’ analyseren.

( van onze eerlijke  Verworpnen der aarderedactie)

Amsterdam-Noir-Volksnieuws uit Amsterdam-Noir komt vanaf  a.s. vrijdag met een wekelijks gesprek met onze Hoofdredacteur ing. Steve Brown. Hij zal i.s.m. de “Vrije Vervolgde Pers’ ingaan op de echte belangrijke gebeurtenissen van de afgelopen week voor de Werklozen, gevangenen, arme, bejaarde, zieken en andere uitgebuitende. Ook zal hij de  Top Witteboorden Criminelen de ‘Ratten in pak’ met naam en toenaam vermelden, die weer hun zakken straffeloos hebben lopen vullen met de wet in de hand. 

Billboard Elite- Gangsters

Eentje zit om te beginnen sowieso al iedere week bij de NOS en dat is de VVD Premier “Snake Mark Rutte”.

De ‘Staat-NOS’ verzorgt de productie op basis van Srikte Vertrouwelijkheid. Wij hebben de NOS van te voren moeten beloven dat wij nooit bekend zullen maken dat zij deze uitzendingen facilitern en produceren. De NOS werkt belangloos mee omdat zij last hebben van hun geweten dat zij systematisch lippendiensten verrichten met en voor  de Heersende (politiek) Klasse, die hun subsidieert.