Jeroen Dijsselbloem

( van onze Wie neukt wie privé redactie i.s.m. onze Jaknikkers Villamedia redactie)

Amsterdam-Noir– De Amsterdamse vastgoed investeerder Klaas Hummel eist van  de ‘Russische Maffia Witwascentrale Nieuw Amsterdam’ dat het boek “De val van SNS Reaal ten koste van Jan met de Pet”, geschreven door vijf  Ramp-‘journalisten’ van het Corrupte Financiële Dagblad (FD), uit de handel wordt genomen omdat het o.a. de ware schuldige (Elite-Gangster Bankier en corrupte Top-Politici) opzettelijk buiten schot houdt.

Media-Maffia-magnaat Katvanger van de Russische Maffia Derk Sauer weg bij Sanoma in Rusland.
Hij is niet de eerste. Steve Brown heeft Uitgeverij Nieuw Amsterdam voorheen ook voor de Rechter gesleept, omdat de verlopen Bart Middelburg van het eveneens verlopen Parool een artikel had gefabriceerd in “Koud Bloed” met opzettelijke onwaarheden kennelijk in opdracht van zijn tipgever Politie Commissaris Woelders, die de intentie hadden om van levens bedreigende aard te zijn. M.a.w. een moordaanslag met de Pen dus. De Raad voor Journalistiek veroordeelde Bart Middelburg bij verstek, want hij was te laf om zelf in persoon te verschijnen.

Volgens Hummel’s advocaat wordt zijn cliënt ‘ten onrechte gecriminaliseerd’ in het eerste hoofdstuk van het boek en de echte Bankier-Gangster boeven buiten schot gehouden. Hij sommeerde de uitgeverij Russische Witwas Central met als Katvanger Derk Sauer afgelopen zaterdag per brief de verkoop van het Censuur-boek onmiddellijk te staken.

De Staats-Aap Gerard van Olpen wordt niet genoemd in het zogenaamde FD-boek; De ‘Staats–Aap Gerad van Olpen’ van SNS-Reaal Staatsmisdaadbank maakt ook 1.6 miljardje Foetsie van u.
Het FD heeft laten weten niet in te gaan op de eisen van Volkse Vastgoed investeerders zonder de juiste Haagse Politieke Top connecties.. Hoofdredacteur Jan Bonjer van het FD is ‘verbijsterd’ over de eis van de Volkse Hummel. De vastgoed investeerder is verschillende keren in de gelegenheid geweest om passages over hem vooraf te lezen en de door hem gesuggereerde wijzigingen zijn grotendeels doorgevoerd, net zoals al die andere ‘Ratten in pak’ die er vandoor zijn gegaan met bonussen tot tien miljoen.

De keiharde SNS-Reaal leugens van Premier Rutte en Minister Dijsselbloem tegen de Tweede Kamer en het Nederlandse Volk staan ook niet in het boek.
PvdA-Jeroen–Onbenul Dijsselbloem heeft per Persverklaring laten weten dat hij het een goed boek vindt. Nou, dan weet men het wel.