PvdA in de Rip-moord-deals en de VVD in de Wiet-plantages.
De AIVD van de PvdA Minister Ronald Plasterk en de FIOD van de VVD- Bestuur-Gangster Frans Weekers wisten en weten van niets. Ronald Plasterk liet ons wel weten alle bestuurders  van de PvdA en de VVD  fatsoenlijk zijn.

( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Kennelijk is de mogelijkheid om middels de klassieke Politieke misdaden als fraudes en oplichting de zakken crimineel bij Carel van Gelder pngte vullen aan het opdrogen voor de politieke ‘Ratten in pak’. En storten de PvdA en de VVD politici als echte Vrijmarktwerking aanhangers zich nu ook vol participerend de Volks-criminaliteit in. 

Zeer opvallen is het te moeten vaststellen dat de drie volgens HBO.NL meest ‘populaire’ misdaadjournalisten Peter R de Vries, John van den Heuvel en ‘Kinnebak Alberto Stegeman’  tot vandaag de dag nog nooit een (negatief) woord hebben uitgezonden of gepubliceert over de letterlijk uit de pan reizende Politieke (Pedofielen) Topcriminelen als de VVD-ers ‘Joris Demmink’ aka de “Bijbanen Koning”, etc  . Wellicht verboden door hun baas dr. Goebbels der lage landen Maffia Boss John de Mol: laat de ‘SBS- Hersendoden’ in hun eigen Utopia.

Onno HoesWethouder-Bestuur-Gangster en waarom niet ook nog feestelijk de ‘Loco- Graai maar raak Burgemeester Carel van Gelder‘ van Wijk bij Duurstede zou betrokken zijn geweest bij een grote wietplantage. Het is nog niet duidelijk of hij dat heeft gedaan in overleg met zijn partij genoot en college Burgemeester ‘Onno-Wietpas-Hoes’. Onno was te druk met schandknapen voor commentaar en het is sowieso algemeen bekent dat Onno meer in de cocaïne en Poppers zit..

Het AD schrijft donderdag dat hij na een inval uit zicht van justitie wist te blijven, doordat hij een stroman gebruikte die hij zwijggeld had beloofd (kuch).

VVD-Klasse-Justitie puur sang: Al drie ton Luxe-Wachtgeld voor corrupte VVD-Gangster Hooijmaijers.
Ton HooijmaijersOmdat de Volkse-stroman het beloofde geld niet kreeg, besloot hij toch een verklaring af te leggen en werd direct ingesloten. De krant zegt documenten in handen te hebben die de betrokkenheid van de VVD-wethouder- Loco Burgemeester Carel van G. bevestigen. De stroman vertelt binnenkort in een strafzaak over de rol van extreme egoïst Van Gelder, die zelfs zijn Volks-Katvanger heeft opgelicht. Ja, eerlijk delen staat niet in het woordenboek van een ‘Ras VVD’er’. De corrupte VVD-wethouder en Loco Burgemeester heeft via een schriftelijke verklaring laten weten, lopende het onderzoek, niet te willen reageren. En rekent op  zijn partijgenoot Fred Teeven dat hij bijv. ook middels een ‘stroom- storting-kje’ de dans ontspringt. Verder dreigde hij net als zijn criminele partijgenoot Ton Hooijmaijer de Super de Luxe Wachtgeld regeling in te duiken als het eerlijke gedeelte van Justitie hem als echte ‘VVD-Heer Wiegel’ zou gaan lastig vallen.

Fluwelen-Schilpad recht voor de VVD-Bestuur-Gangster Carel van Gelder van Wijk bij Duurstede’. Waarom?
De stroman en een andere getuige zeggen dat de wethouder het plan voor de wietplantage voorstelde, financierde en op poten zette. Een normale burger had op dergelijk bewijs al maanden in voorarrest gezeten, maar nu geen VVD-Snelrecht maar het ‘Fluwelen -Schildpadrecht’. Wat weet Carel voor vuiligheid van zijn partij genoten?
De VVD-hennepkwekerij werd in 2010 in Arnhem opgezet. Een jaar later werd de plantage opgerold. De stroman hield toen zoals afgesproken zijn mond over de rol van de corrupte ‘VVD Bestuur-Gangster wethouder Carel van Gelder ’.

Beperk uw leed. Stuur het ‘Criminele-Politieke- Haagse- PvdA-Tuig’ ( en hun Bazen de VVD) naar hun (tweede) huis  Villa of het gevang  in en stem de komende Gemeente verkiezingen op de SP en /of de Partij voor de Dieren of de Lokale Partijen.

Opmerking: Wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor aan alle betrokkene voorgelegd.