Na 100 jaar Eerste Wereldoorlog nog steeds oorlog Keerpunt 1914.

De Nieuwe AmsterdammerAmsterdam-Noir-
De Eerste Wereldoorlog is herdacht in Media-Pulp-Nederland met de Heineken-Ontvoering. Honderd jaar na dato houdt de Eerste Wereldoorlog zowel politici als historici nog danig bezig. Zo veroordeelde de Britse Minister van Onderwijs Michael Gove vorige week nog ‘linkse academici’ die Duitsland niet als enige schuldige willen aanwijzen.

In memorie Eerste Wereldoorlog en op weg naar Mali.
queen-victoria-en-familie
Terwijl inmiddels de communis opinio groeit dat ‘de Duitsers inderdaad verantwoordelijk waren, maar de Russen, Fransen en Oostenrijkers evengoed’, zoals de Australische historicus Christopher Clark het in deze Groene Amsterdammer formuleert. 1914 vormt echter vooral een stevig keerpunt in de geschiedenis. Of het nu het begin is van ‘de gewelddadigste eeuw ooit’ (Hobsbawm), de Amerikaanse wereldheerschappij, het communisme, waarachtige democratie, de dominantie van de massa, vrouwenemancipatie of de moderne oorlogvoering – de Eerste Wereldoorlog leidde ons definitief de moderne tijd in van Westerse oorlogsmisdadigers als  de Premiers Beel en Pieter Sjoerds Gerbrandy en President Kennedy. 

De eeuwige schuldvraag
Onverantwoordelijke acties van opgewonden staatsmannen die zich de gevolgen van hun acties te weinig realiseren
Rutger van der Hoeven

Opmaat naar oorlog

‘Opnieuw bevinden we ons in een multipolaire wereld.’ Interview met de Australische historicus Christopher Clark
Casper Thomas

Moord in Sarajevo

Met de aanslag op Franz Ferdinand werd een Oostenrijkse hervormer en vredebepleiter het zwijgen opgelegd
Irene van der Linde

Nederlandse vrijwilligers
Een paar duizend landgenoten doken als vrijwilliger de loopgraven in. Wat dreef hen? 
Koen Haegens

Keerpunt 1914
De afstand tussen de ideeën van 1914 en die van 2014 blijkt heel wat minder groot dan gedacht
Chris van der Heijden

Vier jaar in de stellingen
De droom was een snelle, zoete overwinning. De bittere, modderige realiteit was de loopgraaf
Joost de Vries

25 reacties op “Na 100 jaar Eerste Wereldoorlog nog steeds oorlog Keerpunt 1914.

 1. Dear Members Jesuit Order, Members of Parlé-Ments “and Govern-Ments”,

  Even if you do not re-member you are a member, you act upon their material believe systems and follow their orders in total blindness and obedience.

  Sacred Matrix with Sasha and Janet Lessin guest Alfred Lambremont Webre, January 5, 2014

  Published on Jan 6, 2014

  Watching ads to the end helps support the station. SUBSCRIBE! REVOLUTION RADIO
  Fukushima: Instead of extinction, outcome can be multidimensional transformation – Alfred Lambremont Webre “

  International Whistleblower ALFRED WEBRE tells hosts Janet Kira and Dr. Sasha Lessin how friendly ETs have come to save us from the genocidal ET s and their agents, the secret world government. The murderous ETs, with HAARP technology, crashed a man-made tidal wave into the nuclear plant at FUKASHIMA. The clandestine government programmed us to think the wave natural, but the CIA and Mossad, says Webre, had HAARP zap up the wave that hit the nuclear plant that’s now poisoning us all and may end our species.

  What to do? You gotta click the arrow and hear the program to find out.

  If you click below, you’ll get detailed survival tips and information on possible solutions

  http://www.aquarianradio.com/2013/12/…

  http://jhaines6.wordpress.com/2014/01/07/sacred-matrix-with-sasha-and-janet-lessin-guest-alfred-lambremont-webre-january-5-2014/

  THE END “TIME MANAGE MENT” AN INSIGHT INTO THE FUTURE OF MANKIND BY MEHRAN KESHE
  http://www.keshefoundation.org/images/images%20of%20pdfs/Aninsightintothefuture_ed.pdf
  UNLOCK Y(OU)R MENTA:L SIMLOCK

 2. In 1914 begon naast de fysieke oorlogen ook een andere oorlog,, Joseph Retinger begon in opdracht van de Vaticaanse Jezuiten alle van aanzien zijnde bedrijven personen te intresseren voor de huidige Illuminatie.
  Hitler zal Retinger gekend hebben die bij de Wagner familie aan huis kwam en zij Hitler financieel bijstonden,, Na 1945 ging Retinger in Europa verder met verzamelen,, uiteindelijk zou als laatste het machtige Multi Nationele Oranje Reich worden toegevoeg door wereld verrader Bernhard von Lippe Biesterfeld., in 1960,, in Bilderberg House te eren als nieuwe voorzitter.
  In 1914 begon ook volgens religie rekenaar Russell de Laatse Dag.
  Dat deze dag achteraf -iets meer dan- 100 jaar zou duren kon de oprichter van de Jehova getuigen niet weten,, wat hij ook niet kon weten was dat de CAI deze organisatie zou toe eigenen cq verder zou -mis-gebruiken ook in finaciele zin door met de verzamelde miljarden op de beurs van Wall$treet te speculeren,, en nee,, daarvan zijn geen bewijzen behoudens twee,, in de voltallige naam van deze organisatie staat letterlijk geschreven RA: CAI Trade Bible to NY Stock!!
  Whats in a name!
  Begraaf mij maar in een Romeinse outfit waren de woorden van Russell die deze “”eer”” ook kreeg toegewezen.

  De regie is voor het totstand komen van dit alles ligt in een ver verleden,,, het is 6×666 jaren geleden dat Abram werd geboren,, via RA -Farao- RR en Vaticaan dat de Westerse=christelijke macht symboliseert is deze oorlog op een punt gekomen waar alles in 1914 om begon,, Het Reich!

  Angela spreekt Jezuiet von Rompay met regelmaat hierover.

  Hoewel niemand de dag of het uur weet dat Herstel uit de hemelen zal regenen zijn de berekende dagen voor dit reich ten einde.
  Het Reich -mede mogelijk gemaakt door CDA PVDA VVD- zal ten ondergaan aan de hand van,,, vele met zich mee sleurend.
  2014 is daarvoor het aangewezen jaar waarin de val in een snel tempo zal toenemen,,

 3. LS…
  Lang verhaal kort… Het zijn de niet nationaal gebonden Illuminatie die boven in de Piramide van de macht de touwtjes in handen hebben. Die bepaalden en bepalen wie met wie oorlog voert met als gevolg miljoenen slachtoffers aan beide kanten van de strijdende partijen die als krankzinnigen die oorlogen in worden gezogen. Het bloed en de trauma’s dienen als energie voor deze Satanisten, moordenaars en kinderverkrachters. Bedenk even goed dat voor dat elke veldslag en elke oorlog de uitkomst bepaald is voor dat deze wordt begonnen… De buit is dan ook vooraf al verdeeld ! Het mag een paar miljoen levens kosten ! Elke keer weer ! En kassa is het altijd ! Behalve voor de mensen de de tol betalen… Die worden weer klaargestoomd voor de voglende cabal. En zo is de circel rond !

  • PS…
   In deze context komen altijd weer de volgende criminele organisaties in beeld: Vaticaan. Jezuïeten. Illuminatie. Rothschild. Asjkenazi’s .Nazies. De Satanische boedlijnen / Koningshuizen waaronder zelfs de Nep Oranjes / Presidenten / Elite en Nep Elite. Vrij Metselaars. Ridders van Malta. Roozenkruizers /Tempeliers. Etc. Etc…

  • PS…
   In die context moet je bijvoorbeeld weten dat het een Nederlandse Onderzeeër was die de Japanse vloot gespot heeft op weg naar Pearl Harbor. Nadat dit was door gegeven aan de Amerikaanse en of Britse admiraliteit is de hele Nederlandse bemanning in de volgende haven vermoord. D Day / Invasie Normandië zou nooit zijn gelukt als Hitler zijn SS Panzertroepen / Tankeenheden had los gelaten op de invasietroepen.Hitler sliep zo genaamd en mocht niet worden gewekt. Duitsland moest de oorlog verliezen. Duitsland had superieure luchtwapens die hele vloten bommenwerpers uit de lucht haalden. Alle ooggetuigen zijn door de Amerikanen vermoord. Etc. Etc.

   • is de hele Nederlandse bemanning in de volgende haven vermoord.”

    Ja op bevel van oranje in de haven met cyanidegas. Dus mogelijk hebben dezen zelf ook mee gedaan aan ons en de europese Bevolkingen extermineren wegens het gebruik van dat cyanidegas.

    Die geest was er want bernard liet 1951 ook massas protesterende Burgers verkrachten en vermoorden door speciaal er voor ingevoerde molukkers. Hippietijdje en veel van hun drugs en alcohol er over heen en ieder weer tevree.

 4. Ja korte allesdekkend feit is dat we wereldwijd onder een deken van asiatische incesteliten afkomstig van faroadynastien zitten die zich aan ons verkochten als adel en koningen als staat wet en gezag als finance president minister burgemeester en werkgever. Van daar uit plunderen en misbruiken ze elk volk als de ergste scavengers zonder geweten.

  Democratie kiesrecht schulden media geschiedsvervalsingen scholingen en wet enkele van hun misleidingswapens. Allermassiefste kinder verkrachtingen en drogeringen – verslaafd afhankelijk zwak verward bang onderdanig en horig maken in dagelijkse doodsangsten – hun sterkste onderdrukkings en onderwerpingswapens. Vandaar dat die leerplicht ze zo hoog staat.

  • Geheel de oorlogsgeschiedenis en holocaustclaims zijn 1 groot bedrog frauden en misdaad. Elke oorlog een werk van de centrale bankiers die plunderend komen met oorlog en plunderend gaan met oorlog ramp epidemien of anderzijds holomodors en masasterften om moeilijke vragen over hun cultuur en economie te ontlopen.

   Door zelf elke dag alle jaren al allerlei beschuldigingen en leugenpropaganda tegen de slachtoffers te gillen begraven ze de eigen misdaden die nog zeer veel erger en talrijker zijn.

   Ik bedoel als al een de nog geen eens rijksten van de dertien satanische bloedlijnen al 600 triljoen heeft daar moet je wél wat voor doen hoor. Daar zijn hun plaatselijke afgevaardigde koningshuizen nog maar kleine renfieldjes bij.

   Die hebben ook nog nooit 1 cent belasting betaald maar ZIJN de belasting!

   • soms !! soms denk ik wel eens die tweede wereldoorlog was!! was!! dat niet al een soort machtsgreep van de rothschilds om de wereldmacht heerschappij te grijpen???
    punt een mislukte machtsgreep dus!!! en zouden zij niet te verantwoording moeten worden geroepen hangen dus???

   • Gerrit Gerrits

    Hier wordt door Neil Keenan uit de doeken gedaan welke groepen de wereld in gijzeling houden waaronder de Rothschilds, Nazi’ Jesuiten etc. Hij kent ze, spreekt met sommige, er vind regelmatig een aanslag op hem plaats tot nu toe gelukkig altijd mislukt, dat geluk hadden andere leden van zijn team niet. Een van de aanslagen op Neil Keenan vond plaast in een hotel van de four seasons hotelgroep (eigenaar Bill Gates). Aanslag vond plaats door zijn lievelingswijn te serveren met dodelijk gif. Hij vertrouwde naar eerdere ervaringen de zaak niet. heeft de wijn toen meegenomen naar een laboratorium waar de aanwezigheid van het gif werd bevestigd. Lees het legale document aan Angela Merkel en de video boodschap aan haar, Draki en andere cabal leden door Neil Keenan:
    http://jhaines6.wordpress.com/2014/01/04/neil-keenan-update-2014-the-nk-group-strikes-back/

    By Peter Eyre: very important info here about our legal systems! ~J

    Whilst talking about law maybe we should remind ourselves of the truth back in those days of the Magna Carta when good King John carried out an act of treason in signing over England to Rome………Ah but it did not stop there did it?…….the terms of the agreement meant that all countries that were taken over by force or colonized after this signing were also to become the property of Rome……..so who were those countries?…….the USA, the Great British Commonwealth, the Great British Empire and all its associates land grab states.

    Knights Templar

    What does this really mean?……well first of all your country, my country and all of the above are owned at both central government and local governments level by the Crown ie The Queen right?………wrong!!!!!! yes it is owned by the Crown but not dear Lizzy but another entity called the Crown Templar!!….you know the bold knights of old and the crusades etc who operated out of the district now known as Temple in London and which encompasses the independent sovereign state of the City of London….that wonderful tax free, corrupt and fraudulent “True Axis of Evil.”…..just like its counter parts in Washington and Rome!!
    Read more:
    http://jhaines6.wordpress.com/2013/09/20/in-days-of-old-when-knights-where-bold-by-peter-eyre-very-important-info-here-about-our-legal-systems-j/

  • Nog wat handlangers

   boinnk.nl/blog/69349/de-bbc-onthult/comment-page-1/#comment-2425

   boinnk.nl/blog/69311/medische-wetenschap-blijkt-vaak-kwakzalverij/comment-page-1/#comment-2189

   Het is groot. Alleen al de bankenmafia wordt geschat op ca 30 miljoen leden.

   Dus dat wordt uitzetten en omzetten!

  • Door verkrachting en geweld en daar zijn zeker wel aantoonbare bron gebieden van. Overwegend ter zelfverrijking en macht van baas boven baas wie de meeste kinderkontjes kan scoren heeft de grootste legers.

   Dries van Agt een rotchild verbood al 1967 het nog langer verkrachten van de kinderen. Toen zette ruud lubbers hem uit de macht en nam het lucratieve zaakje over. Ruud lubbers is family van de chinese en azerbeidjaanse li clan dat een ouder en hoger stam is van het bankensysteem van de centrale bankiers en vijfmaal rijker nog dan de rotchilds. Al in romeinse tijden beheerden die het monetaire systeem.

   Berlusconi dirupo dipiro goldman zijn ook family van deze li clan en allen rijk door verkrachting moord en doodslag oplichting en serie frauden en bedrog.Li kah sing ook familie van ze en ´s werelds grootste heroineschuiver. En dat van uit een land dat meende communistisch te zijn.

   De privatiseringen ook is alles roof en hebben ze geen dubbeltje voor neer gelegd edoch wel gemoordt. Zo verrijken ze zich periodiek steeds weer en alleen maar. De hoogovens oa in de oorlog al en de ware eigenaren op transport de dood in gezet als 1 miljoen andere Nederlanders ook. kassaah! Dat is pas Holocausten!

  • In Amsterdam en Rotterdam moeten twee koninklijke cocainefabrieken tot ver de zestiger jaren in vol op gedraaid hebben.Philips leverde heroine wereldwijd af in de tl buizen.

   • En nóg… de koninklijke van vollenhoven satadura die als wildfire door europa verspreidt wordt. Dat kan alleen met enorme toplevelmacht en geld. En weten hoe je kinderen africht tot bendeleden. De nieuwe lichting kinder prostitutie en drugsdistributiebeheerders voor ze volledig politiek korrekt samen gesteld hoor. Oh wat zijn we weer beschaaft. Satadura bij elke creche en lagere schooltje. Dat ze dan gelijk niet in de luierindustrie gaan of verloskundige worden of een rotchild´s robert m?

    enkele van vollenhovens zijn oa peter r de vries wim dankbaar willem holleeder partijleider samsom. Dus die zullen dan ook wel in de sataduratop zitten als ze bij de met de door hen in de hippietijd opgezette hells angels dat immers ook zaten. Sja dan hebben ze via hun cabal ook alle regeringen en wetgevers wereldwijd achter zich. Dan gaat alles wel heel snel en zonder stoot.

   • In militaire termen wordt dat tangbeweging genoemd om vijand te omsingelen. Die adel en banken doen dat met Volken…als hyena´s daar ze Volken eerst zwak ziek en weerloos maken.

   • Die robert m achtige door de rotchilds gecreerde typen zitten ook massaal in de electronische bankenfrauden en skimwerk en worden op luchthavens nog wel eens met skimtools gearresteerd. Maar dus ook de kinder creche medische en drugsdelicten en al wat zo komt en bevolen werd.

    Maar geeft wel te denken dat die bankiers diverse problematiek van de banken en misdrijven cybercrimes tegen banken zelf in de Wereld helpen. Vast om allerlei industrieel politiek en fascistisch terreur en staatsbestel er door te drukken als hirsch ballin met zijn onderbroekterrorist de bodyscanners deed waar job cohen dat even eerder al eens poogde dat bedoelde terrorismenalarm te creeren door er wat allochtonen om te laten opdraaien en de politiechef van Amsterdam de zwarte piet van kreeg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s