Geen ‘VVD-PvdA-snelrecht’ voor de Bestuur-gangsters, maar ‘Fluwelen Schildpad-recht’. 

( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Crisis? Voor wie dan?
Jan Piet Lokker
Opnieuw is er discussie over het frauduleuze declaratiegedrag van de Criminele CDA Burgervader uit Noordwijk Jan Pieter Lokker. Deze keer voor de verandering is het niet een corrupte VVD’er  of  een PvdA’er,  maar een heuse ouderwetse ‘Gristelijke CDA-Rat’ van het  gewetenloze allooi Maxime Verhagen.

Straffeloos Stelen met de went in de hand van de zwakkere en weerlozen.
Waarnemend  ‘Graai maar raak Burgemeester Jan Pieter Lokker’ (CDA-Rat) blijkt ook woon-werkkilometers te declareren voor dagen waarop hij overnacht in luxe hotels en mogelijk Schandknapen of Call Girls. Die rekeningen zijn eveneens voor de gemeentewet hun hongerende arbeiders kinderen. Hij denkt zeker dat hij VVD-Burgemeester Onno-Schandknapen-Hoes is, die ouwe ‘CDA Dief in de nacht’.

Noordwijk het Klasse-Justitie dorp waar het goed leven is voor ‘Politieke Ratten in pak’.
De Politiek in Noordwijk heeft geleerd van het eveneens Corrupte ‘Politieke Ratten in pak‘ Feest dorp Vlissingen.  
Uit overzichten die Noordwijk openbaar maakte, blijkt dat de burgemeester vorig jaar vijf keer de 84 kilometer van en naar zijn woonplaats Bodegraven declareerde. Bijvoorbeeld toen hij op 20 april overnachtte in Hotels van Oranje (vijf sterren). Kosten: 275 euro inclusief ontbijt en parkeren. Daar kunnen heel wat hongerde arbeiders kinderen  van eten in Noordwijk, maar daar is geen geld voor laat de Gemeente Noordwijk en Minister Asscher van Asociale Zaken met zijn Sidekick de ‘VVD Showbizz Invalide de PvdA Kapo Jetta Kleinsma’ weten. „Het mag in totaal om een relatief laag bedrag gaan dat hij hiervan beter is geworden, mijn fractie vindt dat het niet kan”, zegt gemeenteraadslid Salman van de lijst Salman Noordwijk die vragen over het onderwerp heeft gesteld. „Kennelijk is het toezicht op de fraude-declaraties zo dat niemand doorhad dat de burgemeester dubbel declareerde. Onze bron binnen Gemeente Noordwijk liet ons weten dat een bepaalde corrupte kliek ambtenaren ook in de Fraude zit samen met hun Baas de Burgemeester Jan Pieter Lokker.
Voor een gemeente die in financieel zwaar weer zit, is dat kwalijk en nog kwalijker is het dat inwoners  met een uitkering die  bijv. vijf minuten te  laat komen op een afspraak van de DWI of UVW direct hun uitkering wordt stop gezet.”

Gevoelig dat er weer niet vervolgend  wordt  door Justitie daar waar de eerste de beste Volkse Winkeldief die een ‘kip’ steelt om te kunnen eten met veel ‘VVD-Snelrecht- bombarie’ door de politie wordt afgevoerd.
Declareren ligt in het kustdorp uitermate gevoelig vanwege Lokkers voorganger de Mega  beroeps politieke fraudeur Harry Groen (VVD-Misdaadgroep), die trouwens ook nog nooit een dag in de cel heeft gezeten. De bestuurder die vanwege het plegen van fraude door buitensporig opvoeren van onkosten sneuvelde als wethouder van Amsterdam hield er ook in Noordwijk – op kosten van de inwoners – een buitengewoon prettige levensstijl op na en trok open en bloot een lange (cocaïne) neus naar het Klootjesvolk. De ‘VVD-Justitie’ stond erbij en keek er naar.
Uit de bonnetjes die de gemeente ook van zijn laatste jaren publiceerde, blijkt dat Groen elke maand alleen al in vijfsterrenhotel Huis ter Duin voor 750 tot 1000 euro aan eten en drinken en Volkse Prostituees declareerde.

Omdat er raadsvragen over de declaraties liggen, wil Burgemeester-Gangster Pieter Lokker nog niet reageren,maar laat wel al weten nooit een cent te zullen terug storten in deze. Waarom de Gemeenteraad nog geen aangifte heeft gedaan bij justitie en politie wijst er op dat er kennelijk in de Gemeente raad en  bij Burgemeester en Wethouders  L.J. van Ast, M. Vroom, en B.H.C. Brekelmans krioelt van de ‘Ratten in pak’, die zich Straffeloos te buiten gaan als  Fraudeurs en oplichters, die zich helemaal vol vreten op kosten van o.a. hun hongerde  arbeiders kinderen in de Gemeenten. Maar goed zolang deze ‘Ratten in pak’ niet dronken met Oud en Nieuw en rotje naar een agent gooien is er niets aan de hand in “Banana-Fraude-Nederland”, toch?

Opmerking; Wij hebben dit artikel voorgelegd aan B&W en de Gemeente raadselen voorgelegd in het kader van hoor en wederhoor, almede de vraag gesteld waarom er niet naar behoren aangifte ter zake is gedaan tegen de Burgemeester en de kennelijk medeplegers die deze fraudes hebben goed gekeurd. (nfo@noordwijk.info, hertogh@noordwijk.info, gemeente@noordwijk.nl, taetske@puurnoordwijk.nl, c.drijver@planet.nl, diane@puurnoordwijk.nl, dennis@lijstsalman.nl, louis.koppel@casema.nl, aldertbarnhoorn1@hotmail.com,)