pillars-of-society-by-george-grosz
The Pilars of Society by George Grosz zijn weer terug in “Banana-Fraude-Nederland”. Alleen mogelijk in “Banana-Fraude Nederland

‘Dermatologen-Ratten’ plegen fraude over de rug van  o.a. bejaarde zieken en krijgen als straf miljoen euro’tjes beloning, niemand gearresteerd.

Geen snelrecht voor deze aart  gewetenloze ‘Dermatologen Ratten in Pak’, maar een beloning van miljoen euro. Klasse Justitie?

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir- In Banana Monarchie Nederland  is alles ongelijk en oneerlijk en dat noemt men fatsoenlijk.
Het ‘Gladde Allen Kantoor’ van Job Frieszo, Peter van der Maat en Hans Prinsen van het des-communicatie Propaganda-bureau “Ramp57” heeft zich al gemeld bij ‘De bende van Vier Dermatologen Dramatologen’. En laten feestelijke iedereen vast weten dat de  Dermatologen onschuldige zijn en prima Heren van de medische stand. ( kosten 30.000,- euro en kennelijk een setje van drie nieuwe oren). “Ramp57” ontkent met klem dat ‘De bende van Vier Dermatologen Dramatologen’. onderleiding van hun ‘Godfather Marc Verhaegh’  zich ook schuldig hebben gemaakt aan Organen handel met de Chinese Maffia. Wel opvallend vonden wij dat de drie eigenaren van “Ramp57” opeens allemaal nieuwe oren droegen.

Medisch Scheidsgerecht is ‘Schijtonrecht’ voor en door de Elite.
Ut de documenten blijkt dat ze bij het Scheidsgerecht voor Heren uit de Medische Stand, dat uitspraak doet in dit soort geschillen, elk een voorschot van 750.000,- euro op de schadevergoeding hebben geëist. Dat komt neer op in totaal 3 miljoen. Volgens Medisch Contact eisen de specialisten bovendien dat hen een lening van enkele tonnen wordt kwijtgescholden. De ‘Heren’ hadden dus ook nog een lening-kje van een kwart miljoen euro, wat wel logisch is, want welk normaal fatsoenlijk mens kan immers leven van een salaris van rond de half miljoen euro per jaar. Voor de echte juridisch geïnteresseerde zie de uitspraken van de zogenaamde Scheidsgerechter, die bol  staan van de eufemisme van de gepleegde misdaden en volledig geanonimiseerd zijn, want stel je voor dat één van de Heren of Dames ook maar een centje maatschappelijk last zou onder vinden van hun wan en misdaden. Verder zijn de zogenaamde Rechters  in dit ‘Schijtsonrecht’  o.a. samengesteld als volgt: mr. H.F.M. Hofhuis,  voorzitter; drs. E.G. Coerkamp, mr. R.P.D. Kievit, bijgestaan door mr. M.P.D. de Mönnink, griffier. Over duidelijk het neusje van de ‘ons ken ons’ corrupte ‘Good Old Boy Kliek’ dat je bijna pijn aan je ogen van doet krijgen.

De ‘Bestuur-Gangsters’ van dit ‘Schijtonrecht Ratten in pak’ zijn mr. N.A.M. Schipper
voorzitter, lid namens NVZ, ActiZ, GGZ Nederland en VGN en drs. J.F. de Beer
lid namens de NVZD en mr.drs. P.C.M. Habets
lid namens de KNMG, dr. J.W. Janssen
lid namens de NVKC  verkrachten elk beetje rechtsgevoel in Nederland dat er her en der wellicht nog is. De eerlijke al dan niet werkloze  ‘Jan met de Pet is’ sprakeloos en wordt er gewoon weg ziek en onpasselijk van.

Volgens bestuursvoorzitter Batenburg geeft het Scheidsgerecht een ‘opvallend maatschappelijk signaal’, namelijk dat medisch specialisten in Nederland anno 2014 een grotere ‘scharrelruimte’ en een hogere rechtsbescherming tegen ontslag hebben dan iedere andere medewerker of gewone eerlijke arbeiders.

Klasse justitie krijgt ‘fatsoenlijke’ ‘Doofpot-Hoer Femke Halsema’ gedragsregels.
De ‘Grachtengordel- Godmother Femke Halsema’ beaamt dit en is daar ook een groot voorstander van. Femke: “Verschil moet er nou eenmaal wezen en als u meer wilt weten over mijn standpunt kunt u dat betaalt doen bij ‘mij’ “ De Correspondent”, haha”.

Ivo Opstelten wil hogere straf bij meer Volks-misdrijven en de introductie van de arme Rode “Legenist-Ster”.
Als een simpele medewerker met een hongerloontje vanmiddag een printer van het ziekenhuis mee naar huis neemt om zijn huur te kunnen betalen en die vanavond voor vijftig euro op Marktplaats zet, staat hij morgen met nul euro op straat. En zit hij de volgende dag gedwongen in één van de PvdA “Kapo Jetta Klijnsma Slaven Werk Kampen”   met een licht geven vernederd geel hesje aan, zodat iedereen kan zien dat hier een werkloze ‘VVD Gestapo-man Sjoerd Potters Profiteur’ staat”, vertelde Boomkamp zichtbaar geëmotioneerd.

Het Eindhovense Catharina-ziekenhuis is meer dan terecht woedend over de vergoeding van een miljoen euro die vier ontslagen dermatologen toegewezen hebben gekregen.

Woede over  de waanzinnige  ontslagvergoeding van een miljoen euro in deze tijd van Crisis voor ‘Jan met de Pet’.
De vier ‘Ratten in pak’  hebben volgens het bestuur diefstal en fraude gepleegd en ontvangen nu als beloning daarvoor een miljoen euro aan compensatie kennelijk omdat zij betrapt zijn op fraude en andere mis en wandaden.

Aparte regels voor ‘Heren’ uit de medische stand voor het plegen van misdaden jegens o.a. bejaarde zieken.
Wetboek van Strafrecht is uitsluitend voor het (SBS) ‘Klootjesvolk’ in “Banana-Fraude-Nederland”. Voor deze Super gewetenloze Ratten geen Wetboek van Strafrecht, maar het  Heren-recht van college Ratten in pak. Zeg maar de standaard gedragingen van een beetje VVD en/of PvdA Bestuurder vandaag de dag. Daarnaast viel met hen op geen enkele manier samen te werken. „Dit is niet uit te leggen”, zegt bestuurslid Boomkamp van het ziekenhuis meer dan terecht. De miljoen euro moet ’uit billijkheid’ uitgekeerd worden, zo heeft het  intens corrupte ons kent ons Scheids-on-gerecht bepaald dat conflicten in de  ‘Graai maar raak medische’ wereld behandelt. „We zouden te snel naar een te zwaar middel hebben gegrepen. Het zou maar gaan om een bedrag van zo’n 20.000 euro. Maar je bent integer of niet, je kunt het niet een beetje zijn.

Daarom hebben we ze buitengezet”, zegt Boomkamp. Het conflict tussen het ziekenhuisbestuur en de vier dermatologen sleept zich al jaren voort. Het viertal is een particuliere  ‘Fraude en Graai maar raak kliniek’ begonnen. Volgens het ziekenhuisbestuur werd daar koehandel bedreven. „Tien pukkels weghalen voor de prijs van vijf. Het lijkt de Albert Cuypmarkt wel. Daarnaast verwezen ze hoogbejaarden door naar een kliniek in Venray voor een privébehandeling, een uur rijden hier vandaan. En ze stuurden facturen naar patiënten met het label van het ziekenhuis erop, maar wel hun eigen rekeningnummer. Het is de schaamte voorbij”, zegt Boomkamp.

Hij en de voorzitter van de raad van toezicht van het ziekenhuis pleiten ervoor dat de standaardovereenkomsten die ziekenhuizen afsluiten met specialisten worden herzien. Nu kunnen ziekenhuisbesturen zelfs in geval van diefstal en fraude niet naar de rechter stappen, maar moet het ‘Super Ratten in pak Scheidsgerecht’ er over oordelen. De dermatologen stellen in een verklaring dat hun hooguit verweten kan worden dat ze de regels niet volledig juist hebben nageleefd. „Er is geen sprake van dat het Scheidsgerecht de dermatologen niet integer handelen heeft verweten”, stellen ze. Het viertal zet een civiele zaak voort tegen voorzitter Piet Batenburg van de raad van bestuur ’wegens de onterechte beschuldiging van fraude en niet integer handelen’. De  (VVD) FIOD doet zo als gebruikelijk in deze ‘Heren- van goede(VVD) stand’ zaken geen onderzoek. En de AIVD van de PvdA’er  Ronald Plasterk weer eens helemaal van niets, die is te druk met wat verdwaasde ‘Baardmannen’ en integere mensen die zich belangeloos inzetten voor de mensen en dieren rechten.

Noot: Hoofdoorzaak asociaal en crimineel gedrag van de hiervoor vermelde  egoïsten- criminelen.
Anti Sociale Persoonlijkheid Stoornis (ASPD)  is de hoofd- verklaring/ duiding van het  afwijkend asociaal, crimineel gedrag ( stelen zonder directe noodzaak van zwakkere en weerloze zonder enig risico voor sancties)  voor de personen op het” Elite-Gangster Billboard”.

Opmerking: Wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor aan alle betrokkenen voorgelegd (info@scheidsgerechtgezondheidszorg.nl, info@actiz.nl, w.vander.horst@nvz-ziekenhuizen.nl, mvanboekel@vgn.nl, mvanboekel@vgn.nl, publicaffairs@knmp.nl, info@knov.nl, helpdesk@knov.nl, Christien den Draak
cdendraak@vgvz.nl, Ralf Smeets
rsmeets@vgvz.nl, d.bakkeren@mmc.nl, chrrr@nvkc.nl, info@nvzd.nl, info@catharinaziekenhuis.nl )