Suzanne Giardina-van Kampen
Waarheidszoekers met VVD-blinddoek: Suzanne Giardina-van Kampen gaat undercover als BN-Hoertje bij de Groene Amsterdammer.

Het Adagium van de ‘VVD-FIOD’: Lukas 23:34 ‘Vader, vergeef hun, want wij weten niet wat wij doen’.

Suzane G. is  bij het zoeken naar haar eigen (waarde) waarheid de weg kwijtgeraakt. En ‘denkt’ zich te moeten afficheren als de Boulevard OvJ. Susanne Terporten van het Amsterdamse-SBS-OM, zitten mijn tietjes wel goed?

In ons Inktzwart Persjaar nummer serie over waarheid en leugen laten we verschillende ‘waarheidszoekers’ aan het woord. Hoe weten ze waar de waarheid eindigt en de leugen begint?  Ze willen het niet weten of weten niet beter.

Vandaag Suzanne Giardina-van Kampen, belastingrechercheur.

(door Margreet Fogteloo en bewerk door de waarheidscommissie)

Amsterdam-Noir‘-Nederland is een topplek voor belastingontwijking door Narco en Maffia misdaadgroepen.  Wake Up Suzanne Giardina-van Kampen en De Groene Amsterdammer.
Ik ben niet bang om aan tafel te zitten met mensen die het niet zo nauw nemen met de wet.  Zo zit ik bijv. regelmatig met mijn (bazen)  Fred Teeven en Herman Bolhaar aan de tafel als ik mijn orders krijg om bepaalde Top-VVD’ers niet te onderzoeken. Zo mogen wij uitdrukkelijk onze directe baas de VVD Staatssecretaris Frans Weekers niet onderzoeken, terwijl het bijna een feit van algemene bekendheid is dat hij zwaar corrupt is.

Schermafbeelding 2013-12-30 om 10.41.45Het is natuurlijk niet voor niks dat Fred Teeven de Crimefighter Volksonderdrukker van de ‘VVD-Misdaadgroep’ recentelijk de Precieuze “Dr. Goebels Pers Prijs” heeft gewonnen, toch?
En wat denkt u van bijv. Joris Demmink? Ook met deze top VVD-er (Pedofiel) hebben wij regelmatig aan een tafel gezeten , toen hij nog de hoogste baas van Justitie was. Ik zou toch echt niet mijn kinderen bij die man alleen laten. U wel?

Als Starbucks geen belasting betaalt, draait Jan Modaal daar voor op in ‘Narco-Nederland’.
Starbucks Tax
Het ‘FIOD- proces van Franz Kafka’ drijft de gewone man tot waanzin.
De FIOD onderzoekt onder andere ernstige belastingfraude is een  grove SBS-misvatting: De echte drugsbazen staan boven elke wet. ( wilt u dat a.u.b. niet publiceren)

Zo mogen wij bijvoorbeeld nooit een onderzoek doen naar/bij de Multinationals, de Russische Maffia ( heeft op de Herengracht en de Zuid-As meer dan 1000 miljard weg geparkeerd en Wit gewassen),  de Internationale Drugs en Warlord en alle Top-Bankiers, Bestuurders en Politici en andere Internationale Maffia-Tuig als Silvio Berlusconi en Carlos Slim. Tja, wat blijft er dan nog over voor ons als FIOD? U raadt het al over het algemeen de ‘Volkse-Kruimelaars’, die een gemakkelijke prooi voor ons zijn met ons ‘Franz Kafka–apparaat’ en wetten. By the way zitten mijn tietjes nog goed voor de foto?

Andere tijden, zelfde tijden: Gaan met die Corrupte ‘Schandknapen-Banaan’ in het Maastricht van VVD “Keizer Onno 1.
Ook heb ik meegewerkt aan FIOD-onderzoeken naar handel met voorkennis, witwassen, oplichting en toeslagenfraude – witte­boordencriminaliteit. En zolang wij ons maar beperken tot de randfiguren die feitelijk maatschappelijk gesproken  kleine vissen zijn mogen wij ons gang gaan van Den Haag ( lees Den Haag =VVD en PvdA). Zo is het nu en zo is het altijd gewest.

Ratten in pak is verboden terrein voor de FIOD.
Billboard Elite- Gangsters
Ik wijs u in dit verband bijv.op de recentelijke uitzending  van Andere Tijden. In die uitzending kwamen twee ex- collega’s van mij aan het woord, die zwaar waren gefrustreerd omdat zij na een grondig onderzoek in Maastricht naar hoge Bestuurders en Politici directe orders uit Den Haag kregen omdat onderzoek stop te zetten. Wat dat laatste betreft is er helaas niks verandert en ik wil daar niet aan denken of over spreken, want dan wordt ik op staande voet ontslagen. En ook u weet neem ik aan wel wat dat inhoud in “Banana-Fraude-Nederland”: Voedselbank, vernedering, ‘Jetta Klijnsma Slaven Werkkampen’ en de ‘Walk of UWV Shame’.

Fraude komt overal in de samenleving voor, bij zowel grote en kleine bedrijven als bij particulieren. Fraudeurs weten dat ze ooit tegen de lamp kunnen lopen. Als wij langskomen dan is dat het moment van de ‘Franz Kafka-waarheid’. Overtuigd van zijn onschuld gaat Josef K. de strijd met het rechtssysteem ( de FIOD) aan. Hij komt terecht in een absurde wereld, waarin recht en rede lijken te wijken voor de macht en logica van een ondoorgrondelijke bureaucratie. Langzaamaan doordringt ‘het proces’ alle facetten van zijn vroegere leven als bankemployé. Na verschillende vruchteloze pogingen om ook maar enigszins greep te krijgen op zijn proces (K. komt er zelfs nooit achter waarvan hij beschuldigd wordt), geeft Josef K. toe. Gewillig laat hij toe dat op zijn 31e verjaardag het doodvonnis wordt uitgevoerd. Bron: Het proces.)

De echte Klokkenluiders worden door ons aangepakt.
Een zaak komt bij ons binnen via de Belastingdienst zelf of wordt extern aangemeld door bijvoorbeeld een tip van een klokkenluider. Als er een redelijk vermoeden van strafbare feiten is gaan wij aan de slag. Wat is er al aan bewijs? Heeft iemand een verleden met fraude? We maken een plan, waar ook het verhoren van de verdachte en diens omgeving toe behoort. Maar bovenal checken wij eerst met Den Haag (Lees PvdA en VVD), en de AIVD van  Ronald Plasterk of deze verdachten niet vallen onder ‘Landsbelang’, want dan mogen wij ze niet onderzoeken, laat staan vervolgen. Off the record, dan moet u denken aan figuren als de Duitse Premier Angela Merkel,  John de Mol, Onno Hoes en Albert Verlinde, Joop van den Ende, Peter R. de Vries, Ed Nijpels, Peter Rehwinkel, Wouter Bos, Balkenende,  Camiel Eurlings, Mark Rutte, Asscher, Sjoerd Potters, Femke Halsema en  Prins Bernhard. En vult u de rest van dat (walgelijke) rijtje maar verder zelf in.

Jan Peter Balkenende

Handelen als een ‘BN-Hoertje’ van Maffiabos John de Mol en Koning Vuilnis Joop I.”.
Voor het verhoren zijn allerlei  List en bedrog technieken, maar ik zeg altijd dat je het ook van nature in je moet hebben om je ziel aan de Duivel te verkopen. Ik heb tijdens mijn studie achter de bar gewerkt, waar je asociale vaardigheden opdoet door valse praatjes te maken met gasten en leert mensen in te schatten, zodat je hun geld afhandig kan maken als ze bijvoorbeeld dronken en/of hitsig zijn. De crux is om tijdens een verhoor in een sfeer van vertrouwen tot iemand door te dringen. Je moet een valse band opbouwen als een echte onvervalste ‘BN-Hoer’. Sommigen willen graag praten en ervaren het als een opluchting als alles eindelijk boven water komt. Ze hebben zich soms jarenlang moeten inhouden.

De FIOD is bij uitstek het instrument van Straf de arme die willen ontsnappen aan de Volks-armoede.
Daar staat een groep tegenover die heel goed kan leven met leugens en er geen moeite mee heeft om ook tegen jou te blijven liegen. Dat is pijnlijk dat men mij dan kennelijk door heeft als ‘FIOD–sloerie’ en fascinerend dat niet iedereen in het systeem van de Heersende Klasse gelooft. Kijk, sommige mensen hebben gewoon het boek: “Straf de arme maatschappij” gelezen van Prof  Loïc Wacquant en die zien mij en mijn collega’s natuurlijk voor wat wij zijn, namelijk Judas-dieven met de wet in de hand van de ‘Kleine Luiden’, die welbeschouwd niet meer en niet minder doen dan mijn Politieke Bazen, de lakeien van de Elite-Gangsters en Bankiers, etc. het beroven van de massa.

Bla, bla, bla,…. bladios uw centen.
Legenist-ster

Aan de buitenkant kun je leugens niet zien, maar je wéét dat er iemand voor je zit vanwege een vermoeden van bedrog.  Gelukkig wordt nu de “Rode Legenist Ster”  ingevoerd, wat voor ons een hoop ‘Judas-werk’ scheelt, want dan kunnen wij gelijk aan de buitenkant zien wie al helemaal leeggeplukt is door ons of andere ambtenaren van de ‘VVD-PvdA Staat’. De kunstgreep van List en bedrog is dus om erdoor heen te prikken. Soms vermoed je wel dat iemand zit te liegen. Ironisch en dubbel is wel dat wij zelf ook standaard altijd zitten te liegen.Het is een optelsom van draaien, zenuwachtig zijn, een warrig verhaal vertellen waarvan de details niet consequent zijn. Soms voel je dat er iets blijft hangen en je daar steeds niet doorheen komt.
‘Je zoekt naar de gevoelige plek als zeg maar een Psychopaat’
Als het dan wél lukt – door opeens de goeie vraag te stellen of het hele verhaal nog eens rustig opnieuw te laten vertellen – dan ben ik trots. Kan je nagenoeg hoe ik al aan beroepsdeformatie lijdt, toch? Zitten mijn tietjes nog wel goed strak voor de foto?
Je zoekt als een ras Judas naar de gevoelige plek, en je bent ook bezig om stiekem bewijsmateriaal te verzamelen. Er zijn ook verdachten die zwijgen, op advies van hun advocaat of om iemand te beschermen. Dan is het niet anders en moet je het doen met de feiten en de omstandigheden die je al hebt.

Ik stel me altijd open op; ik lieg om iets gedaan te krijgen. Dat werkt tegen je, want het gaat juist om vertrouwen. Waar je voor moet waken is dat je zelf niet wordt uitgespeeld. Iemand gaat hengelen of zijn compagnon ook is gearresteerd, of is nieuwsgierig wat een getuige allemaal heeft verteld. Op dat soort vragen mag en zal ik niet zomaar antwoord geven. Tja, de ‘Frans-Kafka- FIOD-waarheid’.

Troonzaal, een zaal vol Top-Bestuurs-Gangsters- Meer dan 10 duizend jaar lik in één zaal. Maar is verboden terrein voor de FIOD.
Als FIOD doen we meestal ook een doorzoeking om bewijzen te vinden. Je probeert het zo netjes mogelijk en met respect voor de spullen uit te voeren en veel van mijn collega’s schromen niet om poen of juwelen achterover te drukken. We dragen waar nodig handschoenen en slofjes. Alles wordt doorzocht: computers, administratie, correspondentie, de boekhouding, bonnen van uitgaven, of er eventueel cash geld en drugs aanwezig zijn. Ik heb daar geen moeite mee, want ik heb gelukkig ook nog een groot bord voor mijn Kop. Je bent gefocust, want je zoekt bewijsmateriaal. Het is zoals het niet is. Ooit werkte ik bij de thuiszorg en daar moeten mensen zich privé aan je kunnen overgeven; met hen had ik wel eens medelijden met mijzelf als ik met mijn Top HBO In Holland fake diploma toiletten stond te boenen. Tja, eigenlijk zat ik toen ook al in de stront van andere te roeren, ha,ha,ha.
En nee , ik heb echt niet van die oudjes goederen gestolen ( wellicht niet de moeite?).

Waar ik echt niet tegen kan is als je te maken hebt met mensen met een professionele vertrouwenspositie, zoals boekhoudkantoren en accountants, die zelf aan het frauderen slaan en weer eens beschermd worden door Den Haag, maar ja alles went. Of  die Kleine Luide die frauderen met toeslagen om hun kinderen eten te kunnen geven of de huur  en/of gas en licht te betalen. Misbruik maken van ons Roof de arme scheel systeem dat bestemd is voor de zwakke mensen in de samenleving, daar kan ik heel boos om worden. Kijk alleen wij mogen van die groepen met de wet in de hand stelen.

Verboden geschriften voor de FIOD.
Bij beroepstesten kwam ik vroeger op school altijd naar voren als iemand die geschikt is voor een asociaal beroep. Maar ik was altijd goed in het vak economie op de Vmbo.
Na mijn opleiding fiscale economie op de InHolland HBO ben ik via een stage bij de Belastingdienst beland, al snel kwam ik terecht bij het Fraude-Kruimel-team en later bij de FIOD.  Ik heb toen al geleerd op de InHolland HBO dat zelfs diploma’s fake zijn, maar ja ik ga niet mijn eigen fake-diploma aanpakken.

Ik doe iets voor de samenleving  Heersende Klasse, als misdaadbestrijder en ik kan oprecht zeggen dat ik daar trots op ben.’ Nou, zitten mijn nog tietjes goed, en ben ik Maf of Crimineel?

Opmerking: wij hebben dit artikel in naam van de verworpenen der aarde en in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan alle betrokken. Zij lieten ons weten dat het artikel hun boven de Corrupte FIOD-pet ging.