Wouter Bos
Badr Hari eist zelf regeling voor zijn “Vuile-Onderbroek” als die  de VVD-Justitie  de KPMG- Misdaad-Top heeft gegeven

( van onze VVD Klasse -Justitie redactie)

Amsterdam-Noir- Wat u niet leest in de betaal online “De Correspondent” van de ‘Grachtengordel- Gotmohter Femke Halsema‘: “2012- Het jaar van de “Media-Pulp-Politie Staat”: “VVD-Justice.”
Accountantsreus ‘KPMG-Misdaadgroep’ neemt harde maatregelen in de eigen corrupte organisatie naar aanleiding van het meewerken aan smeergeldbetalingen door ‘Maffia bouwbedrijf’ Ballast Nedam.

VVD-Justitie laat zich ook omkopen met zeven miljoen euro.
Behalve het schikking afkopen van vervolging van  7 miljoen euro met VVD-justitie, schopt ‘KPMG-Misdaadgroep’ een partner op straat en treedt een lid van de raad van bestuur per direct terug. Niemand gearresteerd of vervolgd met de plukze wetgeving. Die straffen gelden alleen maar voor het Klootjesvolk in het algemeen voor de Noord Afrikanen, Antilianen etc. in het  bijzonder. Daar komt nog bij dat die schikking gewoon aftrekbaar is als bedrijfsonkosten en dus via een omweg ook nog door Jan met de Pet wordt belaalt. Klasse Justitie? Natuurlijk, wat denkt u dan?

Voor  Straf niet meer roken. Onderzoek smeergeld ex-Top-Gangster VVD’er Renze Hasper van ‘KPMG-Misdaadgroep’.
Daarnaast worden er disciplinaire maatregelen genomen tegen andere corrupte medewerkers die bij de smeergeldzaak betrokken waren. Zij mogen een week tijdens de lunch pauze voor straf niet roken. Callgirls, (Onno-Hoes) Schandknapen en cocaïne , Champagne wel na  diensttijd uiteraard toegestaan. Het moet qua straffen natuurlijk wel menselijk ‘Gentelijk’ blijven.

Wat weet Wouter Bos van de Top van de VVD en de PvdA.
Dit heeft KPMG-bestuursvoorzitter Godfather Jurgen van Breukelen vanmorgen bekendgemaakt. “Wij zijn geschokt door de feiten zoals die zich in de afgelopen maanden voor ons in dit dossier hebben ontvouwd” , aldus de zwaar door de tanden heen liegende Van Breukelen.
Aanvankelijk stelde ‘KPMG-Misdaadgroep’ dat de organisatie zelf niets te verwijten viel en dat uitsluitend drie ex-partners als individu verwijtbaar hadden gehandeld. “Die situatie is de afgelopen twee weken veranderd”, moet de topman nu toegeven. Ook liet hij off the record weten verbolgen te zijn dat Justitie expres de voormalige ex Minister Wouter Bos buiten hun onderzoek houdt? Waarom vraagt Van Breukelen  zwaar aangeslagen zich af. Die Justitie houding stinkt zwaar naar Miljarden Staat Gas corruptie.

Steekpenningen. Onderzoek bepleit naar rol ‘Misdaadgroep-KPMG’.
Zoals De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir onlangs onthulde, betaalden medewerkers van Ballast Nedam rond de eeuwwisseling via Zwitserland honderden miljoenen euro’s steekpenningen aan hoge functionarissen in Saudi-Arabië. Volgens een voormalige ‘Ballast-Directeur-Gangster’ werden zelfs leden van het koninklijk huis betaald voor hun werkzaamheden als ‘agent de corruptie’ voor het Maffia-Bouwbedrijf. Op deze manier wist de ‘Misdaadgroep Ballast Nedam’ grote bouwprojecten binnen te halen. ‘KPMG Misdaadgroep’ werkte aan de smeergeldaffaire mee door een schaduwboekhouding van Ballast, waarin de steekpenningen werden geadministreerd, actief te verhullen. Betrouwbare bronnen hebben ons laten weten dat ook Wouter Bos van A tot Z op de hoogte was.

Strafrechtelijk Doofpot- onderzoek voor de SBS Bühne.
Vanmorgen maakte KPMG bekend de managementovereenkomst te hebben verbroken met één van de drie door justitie als verdachte aangemerkte partners die actief is geweest bij Ballast Nedam ten tijde van de smeergeldbetalingen. Ook treedt per direct Bestuur-Gangster Jaap van Everdingen terug als lid van de raad van bestuur met voor straf het behoudt van al zijn miljoenen bonussen en inkomsten aan zijn Mega–salarissen. Hij blijft wel in dienst als ‘leadpartner’ voor enkele grote KPMG-cliënten zoals bizar genoeg de Nederlandse Overheid, Fondsen en Goede Doelen en Fraude en fraudepreventie.

Voor het  laatste fraude bestrijding  verteld 
Sietze Haringa, sectorleider Funding Agencies, u graag meer over kansen voor uw organisatie. Ach, in Banan-Fraude Nederland kan nu eenmaal alles.

Los van de  omkoping-schikking met het accountantskantoor gaat het corrupte gedeelte van het VVD-Openbaar Ministerie door met het strafrechtelijk onderzoek naar de drie ex-partners van de ‘KPMG-Misdaadgroep.’ (kuch).