goebels 2013 Che Guavara
De ‘Fantastic Plastic Verkoop je eigen moeder’ prijzen winnaars van 2013.

Het overzicht van de corrupte winnaars ‘Parool-Censuur- Paul Vugts‘ , Johnny de Mol aka “de Moran”, ‘Jaknikker- biznismen-journalist Rob Wijnberg en Maffia Boss John de Mol van de gekochte “Plastic-Fantastic-Prijzen” 2013 van de Heersende klasse vindt u hier

“Volksnieuw uit Amsterdam Noir” kreeg de begeerde “Che Guevara-Volks” Pers-Prijs, omdat hun Twitter in 2013 het meeste van alle vrije Media en Pers op zwart is gezet.

De Jury met als voorzitter Ferdinand Domela Nieuwenhuis  vindt het feit dat de Gevestigde Orde keer op keer  de Twitter van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir op zwart laat zetten een bewijs dat hun publicaties als een bedreiging worden ervaren door de Heersende Klasse Kliek.

Tevens Overzicht van de  “Lange Mars” Top 6 Leugens van het “Rechts-Links Kabinet Rutte en Asscher”.

( van onze Wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam-Noir-We zijn een Bananenmonarchie geworden voor Ratten in pak
Wat u niet leest in de  betaal online Witwascentrale “De Correspondent” van de “Grachtengordel-Godmohter Femke Halsema”,  Russische Maffia , maar hier gratis van en voor het Volk.

De Winnaars van de Grootste, en schaamteloze Politicus-Leugenaar  “dr. Goebbels” Prijs  van 2013 zijn  geworden Ivo Opstelten en Fred Teeven.Schermafbeelding 2013-12-30 om 10.41.45
De andere kandidaat was de PvdA ‘Kapo Jetta Klijnsma’ ondanks dat ook zij het hele jaar dwars door haar tanden heeft lopen liegen viel af.

De Jury is namelijk van mening dat om de “dr. Goebbels Pers- Prijs”  te winnen diegene die liegt minimaal bewust moeten zijn dat hij of zij liegt. En de jury was er niet unaniem van overtuigd dat ‘Kapo Jetta Klijnsman’ zich er wel van bewust is dat zij systematisch loopt te liegen, temeer zij zelfs o.s. de aartsleugenaar de ‘VVD-Creep Sjoerd Potters’ gelooft.  De Jury heeft ook nog even de VVD-Burgemeester  “Onno-Schandknapen- Hoes” overwogen. Maar kwam er niet uit of Onno Hoes nu meer onder het kopje Liederlijk gedrag valt of liegend gedrag of beide.

Bovendien ging de Voorzitter  Ferdinand Domela Nieuwenhuis  keer op keer spontaan kotsen bij  alleen al het horen  van de naam Onno Hoes. En het feit dat dergelijke liederlijke, liegende  VVD-lieden nu met zijn PvdA samenwerken.  Daarnaast was Onno Hoes al meer dan voldoende in het ‘Showbizz- Vuilnis zonnetje’ gezet door Youp van ’t Hek.

De jury was vooral onder de indruk dat deze twee Top  VVD-Heren door gingen met liegen , terwijl zelfs een klein kind het door had, maar niet de Tweede Kamer op de SP en de Partij van de Dieren na.

De “Fred en Ivo-Stroom-stoorinkie” is  de Klassiek ‘Kleuter-Leugen’ van 2013. Ook het feit dat zij maling hebben aan de wet en de Internationale Rule of Law was een plus punt. Extra plus punt  voor deze twee gewetenloze aartscriminele VVD-Gents was dit jaar dat zij met hun doortrapte leugens zichzelf en vele van hun Pedofielen Top-Partijgenoten als ‘Rose Ed Nijpels’ en Joris Demmink, Jan Franssen  etc. uit de gevangenis hielden. En zieke, arme vluchtelingen (kinderen) met feestelijke leugens hun dood tegemoet stuurden. En ongekend in de Nederlandse Geschiedenis aan de lopende band ( Nazi) wetten uitvaardigden om het Volk te onderdrukken en kaal te plukken. En daar en tegen de ‘Ratten in pak’  ongegeneerd straffeloos lieten doorgaan met plunderen en roven van het gewone Volk. Dat Fred Teeven kennelijk op een Dodenlijst staat heeft de Jury niet mee genomen in zijn besluit.

Iedereen Rechter en Politieman en Beul in de ‘Hel van Politiek-Crimineel Fred Teeven’.
De Jury was unaniem van mening dat met zelden twee van zulke Top doortrapte leugenaars als winnaar kon uitroepen. De Jury: “Wij zijn er van overtuigd dat de “Dr. Goebbels”  trots geweest zou zijn op Ivo Opstelten aka het” VVD-Zwijn” en ‘Fred-Big Head- Teeven’.

‘Onze’ PvdA ‘Playboy Diederik Samsom’ zal samen met zijn ‘Pr-Call Girl Saar van Bueren’ de “dr. Goebbels” Prijs uitreiken, aangezien hij al die kwaadaardige  (VVD) Kleuter-leugens het afgelopen jaar voor zoete koek heeft moeten slikken en verkopen aan zijn nog resterende  kennelijk half debiele achterban. Of is Samsom ook zo debiel als ‘Kapo Jetta Klijnsma’ dat hij die VVD- Kleuter–leugens echt geloofd? Dan zit zijn  PvdA verstand ‘Rode Haan’ kennelijk in zijn onderbroek en niet in zijn hoofd.

(door de Lange Mars.)
1. Leugen nr 1.
Bezuinigen moet omdat Nederlandse staatsschuld veel te hoog is.
In 145 van de afgelopen 193 jaar was de Nederlandse staatsschuld hoger dan nu. In onze beste jaren, van 1946 tot 1973, had Nederland een gemiddelde schuld van 91,4 procent van het bbp. Aanzienlijk hoger dan nu (71,3 procent). Op dit moment geeft Nederland, door de combinatie van lage rente en relatief lage staatsschuld, minder uit aan rente dan ooit. Bovendien heeft Nederland volgens het CPB op de lange termijn een begrotingsoverschot. Er is geen probleem met de overheidsfinanciën. Tegen de tijd dat alle babyboomers met pensioen gaan slaat het begrotingstekort om in een overschot, omdat al het opgebouwde pensioenvermogen dan pas wordt belast. (FTM)

2.Leugen nr 2.
Drieprocents marge begrotingstekort is nodig
De Grote Leugen is dat we het huidige crisisbeleid binnen de marges van de redelijkheid zijn gaan zien. Er is en was geen reden om de economie op te offeren aan het altaar van de drie procent. Als we de laatste CPB-voorspellingen mogen geloven, hebben we nog drie jaar te gaan voordat we weer terug zijn op het economisch niveau van vóór de crisis. (FTM)

3.Leugen nr 3.
De banken hebben spaargeld nodig om geld te kunnen uitlenen
Dat wat velen al wisten bracht TROS Radar in december op eenvoudige wijze in beeld: particulieren banken maken geld uit het niets. Om geld te kunnen uitlenen hoeven ze de spaarpot van oma niet aan te spreken. Ze creëren gewoon het geld. Geen haan die er naar kraait. En overheidstoezicht, ho maar.

4.Leugen nr 4.
De meeste uitkeringsgerechtigden frauderen
Het afbraakkabinet Rutte2 heeft zich dit jaar meer ingespannen de uitkeringsgerechtigde tot staatsvijand nummer 1 te bombarderen, dan dat ze iets aan de economische crisis hebben gedaan die ons land teistert. De uitkeringsgerechtigde zou er op los gefraudeerd hebben. Totdat de Nationale Ombudsman het tegenovergestelde beweerde. En PWC de fraude van 2013 in kaart bracht en bleek dat de meeste fraude (ongeveer 7 miljard) werd geplaagd door mensen en bedrijven die hun belastingen niet willen betalen. De belastingfraude neemt 40% voor zijn rekening.

5.Leugen nr 5.
VS is een betrouwbare bondgenootSnowden onthult dat Nederland al sinds 1946 wordt afgeluisterd. Minister van Binnenlandse Zaken Ronald Plasterk (PvdA) meldde dat de Amerikanen hem hebben verzekerd dat Nederland geen doelwit is van de NSA. De minister vroeg opheldering na berichten over het afluisteren van onder andere Nederland.

6.Leugen nr 6.
Afgelopen 40 jaar verschil tussen rijk en arm kleiner geworden
De kloof tussen arm en rijk is in Nederland juist veel groter geworden: de 10 procent minst verdienende huishoudens zijn er sinds 1977 in reëel inkomen 30 procent op achteruitgegaan, terwijl alle inkomensgroepen daarboven er juist op vooruitgingen, aldus de Volkskrant