Jeroen Dijsselbloem
Kerst-Participatie gedachte: Asociaal-Verzet van Ratten in pak tegen beperking ‘Bankier-Gangster bonussen’

Callgirl SNS-misdaadbank hoofd onroerend sectie kost de Staat miljarden. Niemand de bak in.

Bewerkt door: Volkskrantredactie−bron: ANP en daarna bewerkt door Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

Amsterdam-Noir-De ‘Staats-Aap’ komt steeds meer uit de corrupte, criminele VVD-mouw.  Draait ‘Jan met de pet’ weer op voor de peperdure Callgrils en  ‘Joris Demmink VVD- Heren Schandknapen‘.
TrosRadar: Misdaadbanken maken geld uit het niets met goedkeuring van de VVD-Misdaadgroep en hun PvdA-Hoertjes. Kennelijk zijn ze bij de ING ‘vergeten’ dat zij gewoon in dienst zijn van de Staat en de facto dus uitkeringstrekkers zijn.

De gewetenloze, criminele  ‘VVD- ING Lady en Gents’  Annerie Vrugdenhiil, Bart Schaitmann, Hans Hagenaars, Willem Steenhoven, Nick Jeu, Bas Brouwers en Peter Jacons nemen geen genoegen met een inkomen dat gelijk staat aan een gemiddelde hoofdprijs van een mijlen euro in de Staat- loterij.  Wat doen die  Orchie-lieden feitelijk met al die poen per jaar? Men kan toch wel beschouwd  maar een paar Callgrils of Schandknapen er op na houden? Hoeveel cocaïne, kaviaar en Champange willen zij er in Godensnaam per jaar door heen smijten?

De ”Lange Mars” komt met schokkende informatie van de misdaden door de PvdA en de VVD in “Banana-Fraude-Nederland”.
Daar waar “Jan met de Pet’ geleerd wordt door de o.a. de Schuldsanering om te overleven met 15,- euro etens geld per week zijn de ‘Bankier-Gangsters’ niet tevreden met rond de 1000,- tot 2000,- euro per dag aan salaris uitkeringen. Neemt de “PvdA Kapo Jetta Klijnsma” met haar Gestapo-man de Ras ‘VVD-Creep Sjoerd Potters nu ook daar maatregelen tegen? Gaan zij nu ook een ‘Wetje’ uitvaardigen om deze grenzeloze, egoïsten ‘ING Bankier-Gangsters’ per direct gedwongen te plaatsen in één van haar Slaven-werklozenkampen?

En wat doet de ‘PvdA-Jeroen Onbenul-Dijsselbloem’ nu?
Gaat hij nu als de Boss van deze walgelijke onmenselijke Bankiers hun op staande voet ontslaan?

Max Keiser van Financial War Reports eist doodstraf voor de Bankier-Gangster.
Ook Staatsbank ‘ING-Misdaadgroep’ verzet zich tegen plannen om vanaf 2015 de bonussen bij banken wettelijk te beperken tot 20 procent van het vaste salaris van rond de miljoen euro. Dat blijkt dinsdag uit een formele reactie van de bank op het voorstel daartoe van minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën voor de Rijken).  De ‘VVD Misdaadgroepen’ Brancheorganisatie NVB en werkgeversclub VNO-NCW gingen ING al voor in deze aartsbrutale criminele acties.

ING zegt ‘principiële bezwaren’ te hebben tegen het wetsvoorstel dat Dijsselbloem eind november ontvouwde. Volgens het financiële Staats misdaadconcern wordt diep ingegrepen in de vrijheid van bedrijven om ‘het beloningsbeleid naar eigen inzicht vorm te geven.’ ING-Misdaadgroep ziet ook geen enkele reden voor Nederland om af te wijken van Europese regels die op 1 januari 2014 van kracht worden. Daardoor wordt de concurrentiepositie van het Nederlandse bedrijfsleven ondermijnd, aldus de ‘Staats Misdaadbank’.

Maandag maakte RTL-Z melding van het groeiend verzet onder de bankiers tegen de bonusplannen van Dijsselbloem. Dit zou blijken uit dat uit brieven die verscheidene organisaties maandag hebben gestuurd aan het ministerie van Financiën. De NVB herhaalt onder meer het standpunt dat Narco-Nederland met zijn beloningsbeleid niet moet afwijken van het Europees beleid. VNO-NCW vindt het bonusbeleid een zaak van werkgever en werknemer en Eumedion plaatst vraagtekens bij de onderbouwing van het wetsvoorstel.

 De Staats Misdaadbank ING stelt dat de eigen positie als internationaal  opererende  roof en plunder de massa bank in gevaar komt als de beloningsregels voor financiële instellingen in Nederland strenger worden dan in andere Europese landen. ‘Om te kunnen blijven concurreren op het internationale speelveld zien we een adequaat beloningsbeleid als belangrijke component bij het aantrekken en behouden van talentvolle Criminele werknemers, steerpes Ratten in pak uit binnen- en buitenland’, stelt de Staats Misdaadbank. Uiteraard hebben wij getracht de PvdA Playboy Diederik Samsom weer te bereiken voor echt socialistisch commentaar, maar die was met Kerst in Milaan om nieuwe designer maat pakken aan te schaffen voor na  het Kerst reces weer goed te voorschijn te komen bij de “Lady’s”( =Top-Call Girls).

Opmerking; wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan alle betrokkene: (
raymond.vermeulen@ing.com, victorina.de.boer@ing.com, carolien.van.der.giessen@ing.com, frans.middendorff@ing.com
)

Noot: Zie de Top  ‘VVD-Bestuur Ratten’ in pak  van  de ‘ING MisdaadBank’.
drs. R. Hamers, CEO, voorzitter Raad van Bestuur ING Groep,
 Bestuur Bank en Bestuur Verzekeringen
 (1966, Nationaliteit: Nederlandse) drs. J.V. Timmermans, 
Vicevoorzitter Bestuur Bank 
(1960, Nationaliteit: Nederlandse) P.G. Flynn, CFO,
 lid Raad van Bestuur ING Groep,
Bestuur Bank en Bestuur Verzekeringen
(1960, Nationaliteit: Ierse) drs. W.F. Nagel, CRO,
lid Raad van Bestuur ING Groep,
Bestuur Bank en Bestuur Verzekeringen
(1956, Nationaliteit: Nederlandse) W.L. Connelly, 
Lid Bestuur Bank
(1958, Nationaliteit: Franse)mr. C.P.A.J. Leenaars, 
Lid Bestuur Bank, 
CEO Retail Banking International
(1961, Nationaliteit: Nederlandse) drs. H. van der Noordaa, 
Lid Bestuur Bank, 
CEO Retail Banking Benelux
(1961, Nationaliteit: Nederlandse)