Agent Rishi

Twitter Volksnieuws uit Amsterdam-Noir direct weer op zwart gezet na publicatie: Vrijspraak voor agent in zaak-Rishi. 

( van onze Wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam-Noir- Uitzendbureau ‘Hersendood’ voor al uw BN’ers maakt overuren met de Kerst.
De Hersendoden SBS-kijkers konden gisteravond hun geluk niet op: Oliebollen en tranen erbij van hun Half Goden de ‘Plastic-BN’ers’.
Bekende ‘Plastic-Fantastic Nederlanders’ van “Joop en John“ kunnen hun plastic-fantastic tranen niet bedwingen op kerstavond, omdat zij weer een heel jaar zich Gek hebben lopen Graaien en Naaien al dan niet in bed met een snuifje cocaïne met “Johny De Moran”.
Jaarlijkse jankmoment #zulkefijnetv”, aldus Patty Brard op Twitter. Ze kijkt net als menig Nederlander de All You Need Is Love Kerstspecial met Robert ten Brink.

“Hou op, schei uit. Mascara is kansloos op kerstavond”, vindt Renate Verbaan. “Ok. Ik ben aan het huilen”, aldus Tess Milne.

Ook de mannelijke kijkers doen mee met het tranenfestijn. Renates echtgenoot Winston Gerschtanowitz: “En ja hoor. Ik heb alweer de tranen in mijn ogen”.

Peter R. de Vries & Gangstersletjes: “Ik huil pas als ik ooit alimentatie moet gaan betalen  voor mijn Bastaardkind of van het pulp-scherm verdwijn”.

“Inmiddels 5 liter vocht verloren”, zegt presentator Jan de Hoop.

Jochem Myjer: “Ik begin al te huilen als iemand een rode bal bij Lingo pakt, dus dit is helemaal niet te doen!”

Een Kerst vol protest van hongerde Europeanen, wat u niet mag zien van de Staats en pulp-media-maffia.
Steve Brown en Volksnieuw uit Amsterdam-Noir konden niet mee twitteren, want die zijn weer eens op zwart gezet na een twittertje over de moord op Rishi.  Tel daarbij de op de nabestaande van de familie van Rishi en van Michael Koomen  daar zitten de echte tranen en die mogen niet gezien of gehoord worden en daar zijn die ‘Plastic-Fantatsic- BN-Slaven’ van” Joop en John” met hun hersenverpulveraars troep nu juist zo heftig voor aan het plastic-fantastic huilen.

Ook de Radeloze en werkloze arbeiders die gedwongen schoenen lopen te poetsen in Amsterdam of diegene die met Kerst gedwongen zijn te ‘dineren’ bij de Voedselbanken konden niet hun tranen twitteren in de pulp-media-maffia. Dat soort twitters zou alleen maar de sfeer verpesten van een Voldaan en Happy Hersendood Banana-Fraude-Plastic- Fantastic Nederland”

VVD -Burgemeester Maastricht Onno Hoes twistende ook nog:” geen tranen bij mij maar een lange  VVD- cocaïne-neus naar het ‘Klootjes Volk’ “.