Albert Verlind Onno Hoes
Beau van Erven: Het Onno Hoes echtpaar zijn het corruptste  ‘VVD-Homo swingers echtpaar’ die ik ken:”

Gemeente Maastricht reageert met hun ‘Pers- Struisvogel-woordvoerder Gristelijke CDA Jos Gorren’: “Wij blijven achter ons corrupte swingers echtpaar Onno Hoes en Albert Verlinde staan van de “VVD-Homo Maffia”.

( van onze Wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam-Noir- Vreest Albert Verlinde de lange hand van  “Maffiaboss John de Mol”.
Na zijn Riool-tirade van vorige week was Beau van Erven Dorens blijkbaar nog niet ‘klaar gekomen’ met het neerhalen van zijn ex-collega Albert Verlinde en ego van de VVD Burgemeester “Keizer Onno I” van de ‘Schandknapen- stad’ aan de Maas Maastricht.

In zijn Riool- column in de Nieuwe Failliete- Revu doet de ‘SBS- Hersendoden presentator’ er nog een schepje bovenop.

‘Ik heb drie jaar met de aan de cocaïne Valse VVD Nicht Albert Verlinde  vuil lopen spuien. Het is met recht de  meest laag bij de grondse Riool- roddelkoningin van Nederland,  gewetenloos eloquent, ter zake onkundig en vaak ordinair, vals grappig ten koste van iemand die het al zwaar heeft, maar ik ken niemand in de ‘showbizz Vuilniswereld-Wereld’ die zo corrupt en vaak liederlijk is. Nou misschien is ‘AIVD-Politie-informant Peter R de Vries’  corrupter en vozer, maar die is dan ook een vast billenmaatjes van Albert en Onno”

Beau gaat nog even verder: “Hij gebruikt zijn eigen Riool-programma schaamteloos om musicals van zijn productiemaatschappij te promoten en sluikreclame te maken voor al dat Vuilnis dat bij hem aan de Riool -Tafel-aanschuift. Hij veegt de vloer aan met concurrenten, of dat nou musicalproducenten zijn, tv-zenders, tv-programma’s of politici of vijanden van Peter R de Vries of andere mensen. Alles waar hij zakelijk of privé last van heeft, krijgt er van langs. De waarheid speelt hierbij geen enkele, maar dan ook geen enkele rol. Hij is een kleine Pedo- Berlusconi.”

Afgelopen vrijdag pakte Beau van Erven Dorens Albert terug nadat hij zich had geuit over de slechte kijkcijfers van  de “Walking Dead” zender SBS6.

“SBS kan niet opeens in een kijkcijferwonder veranderen, lieve ‘Riool-Pijp Albert’, net zoals jij niet in die ideale toyboy, streppejs Schandknaap van 23 kunt veranderen.”

Verlinde heeft nog niet gereageerd op de uitspraken van zijn oud-collega-Hoer en in de roddel-riool kringen gaat het goedaardige gerucht dat Albert en Onno het zwaar in de broek doen  voor de Baas der Bazen John de Mol  van de Pulp-Media-Maffia.