Legenist-ster
Voor de “Rode Legenist Ster” dragers is het verboden om tijdens het lezen van dit artikel te roken: ”APV- B&W  ‘Mannen-Incest-Koor-Aalten”.  

De ‘SBS-Tokkie–Politicus’ van het jaar geeft wijzen woorden af  met Kerst voor zijn Hersendode volgers: Dood aan geen (geblondeerde) Blonde Nederlanders, Ariërs.

( van onze fatsoenlijke fascistische Dutch promotie Bruinhemden redactie)

Amsterdam-Noir- Vrede op Aarde met Kerst behalve in Banana-Fraude-Nederland. ( Het Kerstbestand aan het Westfront in 1914)
2151_18_soldaterkrybe‘PVV-Bruinhemden-leider Geert Wilders’ heeft een anti-Islamsticker geïntroduceerd om Nederland te promoten in het buitenland. Op de Fascisten sticker, die lijkt op de vlag van Saudi-Arabië, staat in het Arabisch: ‘De islam is een leugen, Mohammed een crimineel, de Koran ( de Koran heeft min of meer dezelfde inhoud als de Bijbel of de Talmoed) is vergif.’

Over de sticker die er echt toe doet, namelijk de “Rode Legenist Ster“ hebben wij de ‘De Blonde Dood  Geert Wilders’ en zijn stoottroepen nog niet met een piep gehoord. Is hij soms ook voor de Dutch ”Rode Legenist Ster” die door zijn volgers moet worden gedragen?

Geen “Rode Legenist Ster” sticker op de deur van Wilders.
In een tweet liet hij weten dat hij er zelf al eentje op de deur van zijn werkkamer heeft geplakt. Nou, nou, die durft. Geert zou er één op zijn voorhoofd moeten plakken en dan zonder zijn Staats VIP Royal beveiliging door de hongerende arbeiders buurten gaan lopen. Afijn, de stickers zijn te bestellen bij de PVV. Eerder sprak de PVV-leider al over een nieuwe vlag – met dezelfde tekst – voor de islamitische wereld. Over kerstmanden voor hongerende kinderen in Nederland geeft “De Blonde Dood Geert Wilders’ niet thuis.

Volgens Wilders is de bedoeling van de sticker „niet om te kwetsen, wel om te choqueren. Het is mijn intentie om mensen te bevrijden van het juk van de islam. Om ze te vertellen waar die islam voor staat”, stelde Wilders.

De oorzaak van Wilders de intens corrupte ‘Grachtengordel Maffia Politiek‘ duikt ook weer als aasgieren op de ‘Tokkie –Politicus’ van het jaar.
De ‘VVD Chiwawa Asscher’ springt als een loopse ‘Grachtengordel-Teef’ van het ‘Klootjesvolk’ er boven op. Het’ Roof de arme Hollanders en niet Hollanders scheel kabinet’ veroordeelt de anti-islamsticker. De Rechterhand van  de ‘VVD-Snake Rutte’ Vice Premier “Teef” Lodewijk Asscher noemt het „een walgelijke sticker met als enige doel om te kwetsen”. Hij zei dat voor de camera van zijn Staats-NOS, die het met heftig Jaknikken uitzond. Geen piep van de Staats-NOS en hun Boss Asscher over zijn Sticker de “Rode Legenist Ster”.

Geen piep van Frans Timmersmans over de Hongerde kinderen in Nederland.
Ook de aarts-leugenaar PvdA-Minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken reageerde, vanuit zijn luxe hotelkamer met champagne en Call-Girls bij de Eurotop in Brussel. Hij zei helemaal hysterisch van blijdschap dat meer dan een miljard mensen op de wereld en honderdduizenden Nederlanders gelovige moslims zijn van goede wil en zonder radicale denkbeelden. „Hun geloof beledigen is geen bijdrage aan de bestrijding van extremisme, maar speelt de extremisten juist in de kaart. Daar neemt de Nederlandse regering afstand van”, zei Timmermans tegen zijn Jaknikkers- NOS.

60 miljoen voor Mali met de Kerst. Ho,ho,ho,ho voor de arme, hongerende Nederlanders.
Geen vraag aan deze walgelijke Minister van zijn Staats- NOS hoe hij het voor zijn geweten kan rijmen om 60 miljoen uit te treken voor Mali, terwijl in Nederland volgens een onderzoek van RTL meer dan 200 duizend kinderen van alle kleuren en geloven  in schrijnende armoede leven in zijn “Banana-Fraude-Nederland”.

Arbeiders gezinnen verzoeken steeds meer hulp om te overleven door de nieuwe ‘VVD en PvdA-armoede’.
„Vrijheid van meningsuiting betekent dat kritiek op godsdienst altijd mogelijk moet zijn en mensen die deze kritiek uiten moeten dat ook in vrijheid kunnen doen, zonder de vrees daardoor met geweld geconfronteerd te worden. Maar als je doel is radicalisering, extremisme en terrorisme te bestrijden, is het beledigen van een godsdienst en het daarmee krenken van vele gelovigen een buitengewoon slecht en ineffectief middel (kuch).
De Nederlandse roof de arme scheel regering neemt verder afstand van methoden als het beschimpen of misbruiken van nationale symbolen, zoals een vlag”, aldus de schaamteloze en gewetenloze  ‘PvdA beroeps-Leugnaar Timmermans’. Van al deze goedkopen PvdA- retoriek zal niet één hongerend arbeiders kind met de Kerst een gevulde maag hebben.

Wie arm(er) wil worden en honger wil (blijven) lijden stem PvdA en VVD bij de komende Gemeente verkiezingen.
 Het Huidige Kabinet schendt  opzettelijk en structureel de mensenrechten en liegt dagelijks in Koninlijk “Banana-Fraude Nederland”. De AIVD weet van niets.