Jeroen Dijsselbloem
Maar in Nederland krijgen de Bankier-Gangsters  gewoon feestelijk nog een Koninklijke onderscheiding en een vette Bonus mee n.b. uit handen van de ‘PvdA Minsister Jeroen-Onbenul-Dijsselbloem’. Maar ach, in “Banana-Fraude-Nederland” krijgen ‘VVD-Riool pijpen’ als Albert Verlinde ook een  Koninklijke onderscheiding

Amsterdam-Noir-De bekende financiëel analist Max Keiser staat erom bekend dat hij nu niet bepaald een blad voor de mond neemt.
Hij meent dat Amerika het voorbeeld van landen als China moet volgen en de doodstraf moet gebruiken voor de financiële terroristen op Wall Street en bij de Federal Reserve.

IJsland is één van de weinige landen ter wereld die korte metten heeft gemaakt met wat Max Keiser noemt, financiële terroristen. De reden dat ze dit hebben gedaan is omdat ze behoren tot de weinige landen die niet in de greep zijn van de door de Rothschild gedomineerde Centrale Banken.

Volgens Max Keiser zijn de andere landen die hier ook geen last van hebben Iran, Rusland en China. (Redactie: voor zover wij weten is Rusland wel degelijk in de controlesfeer van de Rothschild’s centrale banken.) De bankiers uit IJsland hielden zich bezig met wat Max noemt een soort Ponzi fraude waarbij gebruik werd gemaakt investeringen door de overheid uit Katar. Althans dit was op papier het geval, want het geld voor de investering was door de bank (Kaupthing Bank) zelf illegaal geleend aan de investeerder uit Katar.

Hierdoor werden de financiële waardes als het ware opgeblazen als een zeepbel en toen deze bubbel dan ook uit elkaar klapte sleurde het de gehele IJslandse economie mee.
De criminele praktijken zoals die in IJsland werden uitgevoerd zien we ook bij ons nog dagelijks. Echter, helemaal niemand wordt hiervoor veroordeeld en dat is omdat de overheden in de tang van de bankiers zitten.
Meer Lezen: Niburu.co