Legenist-ster

Rode-Legenisten Ster’ arbeiders zonder werk mogen niet meer roken in Aalten. Wat is next? Een Tv verbod? Een snackbar verbod? Een schoenen verbod? Een alcohol verbod? Een verbod om na zonsondergang op straat te gaan, omdat dan de “Rode Legenisten Ster” niet goed zichtbaar is?

( van onzen ‘Fascistische Rode-Aalten–Ster’ redactie)

Amsterdam-Noir- ‘Bestuur-Gangsters’ worden steeds crimineler en brutaler in “Banana-Fraude-Nederland”. Met Luxe Wachtgeld, wel roken, zuipen, hoeren en snuiven, al dan niet in hun de Tweede Villa in het buitenland.

De Achterhoekse Gemeente Aalten dat kennelijk bestuurd wordt door een stel uitsluitend mannelijke rokende (Homo’s in de kast?) ‘Incest-Monsters‘ van de bovenste plank met ‘Ras Politieke Gangsters’ als Burgmeester Bert Berghoef en zijn Wethouders -bende Ted Kok, Henk Rijks, Jan Nobel en Johan Teeuwsen geeft inwoners die buiten hun schuld gebruik moeten maken van de schuldhulpverlening, voortaan een ’negatief rookadvies’. Wat zijn dat voor walgelijke lieden. Zijn zij überhaupt wel goed bij hun hoofd daar in Aalten? En waarom zit er niet één vrouw bij dat stel overjarige ‘Ratten in pak’. Bang voor vrouwen (homo in de kast) ‘Aalten- Gents’?

Werkloze Arbeiders met een “Rode Legenisten Ster” die op straat lopen  te roken  in Aalten worden gekort op hun ‘honger-uitkering’.
Wanneer arme, onschuldige Aaltenaren voortaan bij de Stadsbank aankloppen voor financiële hulp en roken, krijgen ze het advies om daarmee te stoppen. De ‘Incest- Gemeente’ zegt weinig zin te hebben in ’dweilen met de kraan open , wij verbrassen liever zelf de gemeenschap poen met roken en zuipen en naar de hoeren gaan’. Overigens stellen zijn nu eisen aan arme arbeiders die men zelfs niet in landen als Afrika en Bangladesh stellen.

Moesten armlastige Aaltenaren voorheen rechtstreeks aankloppen bij de Stadsbank Oost-Nederland, per 1 februari volgend jaar gaat dat veranderen en wordt de  Bestuurlijke ‘Incest -Monster-Gemeente’ rechtstreeks verantwoordelijk voor de schuldhulpverlening. Dit is een uitvloeisel van ‘landelijk roof de nog levende arme scheel’ beleid.

De kennelijk latente ‘Homo’ Gemeente Aalten heeft nu cliënten van de Stadsbank gewaarschuwd dat er voortaan strenger zal worden opgetreden. Cliënten die roken, krijgen het dringende advies de sigaret voortaan te laten staan. „Maar we kunnen mensen daartoe niet dwingen”, aldus de enige vrouw de gemeente beroeps leugenaar-woordvoerster Laura Jansen. ( rookt ook)

Opmerking; Wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan alle betrokkene.

(b.berghoef@aalten.nl, j.teeuwsen@aalten.nl, j.nobel@aalten.nl, t.kok@aalten.nl, t.kok@aalten.nl, info@aalten.nl, bestuur@cda-aaltendinxperlo.nl, fractie@aalten.christenunie.nl, janharing@kpnplanet.nl, info@gemeentebelangen-aalten.nl, secretariaat@progressieve-partij.nl, aalten@sp.nl)