John de Mol
Tevens is Mr. ‘Mystery-Jerry’ van de Fake-Jacobs en Van Es ‘Stichting Waakzaam-Geit’ ontmaskerd als z.g. advocaat kwaaie Elite-Bankier-Gangsters zaken o.a. van Hoerenloper Buck Groenhof van SNS REAAL. 

Enige tijd geleden werd ‘Tuig in  Zwarte Toga “Mr. Jerry Hoff” ingezet tegen ‘ing, Volks-Gangster Steve Brown’ en  Volksnieuws uit Amsterdam-Noir met de onzinnige eis Volksnieuws uit Amsterdam-Noir zelf op zwart te zetten.

Jerry Hoff

( van ing.  Steve Brown en onze Street Soldier  redactie)

Amsterdam-Noir- Steve Brown belt hedenochtend  met de ‘Waakzaam Geit Jerry’, die nu even niet thuis was en kennelijk als Procesterriër even in zijn smerige hondenhok zit. Jerry beledigend zichzelf en het aanzien van de advocatuur met zijn motto:Procesterriër in hart en nieren.

Wanneer wordt advocaat Jerry Hof van het advocaten tableau geschrapt?
Mr. Jerry Hoff ’ eiste voor ‘anonieme’ opdrachtgevers  dat Volksnieuws uit Amsterdam-Noir zichzelf op zwart zet en Steve Brown zelfmoord pleegt.
Wij vermoeden toen al dat de ‘Maffia Boss John de Mol’ en/of zijn ‘Media-huurmoordenaar Peter R. de Vries’ achter deze criminele waanzinnige acties van ‘Waakzaam Geit Jerry Hoff’ zat,maar konden dat niet bewijzen. Kosten nog moeite werden gespaard. Er werd zelfs een heuse advertentie terzake geplaatst in Het Parool met dagvaarding en al.

Elite-Gangsters op Billboard slaan keihard terug met flauwekul “Stichting Waakzaam-Geit Jerry Hoff’”. Steve Brown eist 100,000,- euro van de Maffioso’s John de Mol en Jerry Hoff.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=AXvO4pB3Hao]
De schade die Steve Brown en Volksnieuws uit Amsterdam–Noir door deze criminele onrechtmatige Maffia-actie van “Mr. Jerry” leed werd begroot op 100.000, – euro. Die schade komt boven op de één a twee miljoen euro die John de Mol en Peter R. de Vries al aan Brown schuldig zijn sinds de media- moordaanslag op Brown in medio 1997. Deze schade van 100.000 euro kan nu ook (buiten) rechtelijk worden verhaalt op Charlatan  “Mr. Jerry Hoff”.

Steve Brown en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir eisen nu dan ook een ‘Street-Soldier interview’ met deze twee Ras criminelen Jerry Hoff en John de Mol en daarnaast de 100.000, – euro schade per direct op. Als zij zich zoals te doen gebruikelijk weer gaan verstoppen zullen wij deze keer niet schromen om de handlangers van deze Mr. Jerry aan hun oortjes te trekken in deze.

The ‘Maffioso Nightmare Utopia’ komt er aan voor John de Mol en zijn  ‘Slaven-Trollen’.
Utopiatv
De verhoudingen tussen John de Mol (Talpa-Witwascentrale) en Sanoma, samen eigenaar van tv-bedrijf SBS, zijn de afgelopen tijd behoorlijk bekoeld. Dat zegt De Mol in een interview met Het Financiele Dagblad (FD) dat vandaag is gepubliceerd. De relatie ‘is nu heel erg formeel’ aldus De Mol, die zegt dat hij zich genoodzaakt zag om een procesadvocaat als commissaris bij SBS aan te stellen. ‘Puur om ervoor te zorgen dat de afspraken in de aandeelhoudersovereenkomst worden nageleefd.’

Dood aan Sanoma of neem Utopia met “Mr Jerry Hoff” en zijn handlangers.
Volgens De Mol investeert Sanoma niet in SBS (SBS6, Net5 en Veronica) en hij verwijt het Finse uitgeversconcern ook dat het geen strategie heeft. Er moet bij SBS geïnvesteerd worden in het programmabudget en vooral in mijn Utopia, in de ontwikkeling van digitale activiteiten en in het voetbal, aldus De Mol. ‘Maar we lopen tegen een muur van fatsoen en eerlijkheid aan.’ SBS is op lange termijn niet gebaat bij het verder knijpen en bezuinigen door Sanoma en ‘door maatregelen te nemen die hooguit de winst van dit jaar nog een beetje opkrikken’.

 Deze situatie bracht Talpa Misdaadgroep ertoe om Sanoma 373 miljoen euro te bieden om SBS helemaal in handen te krijgen, vertelt De Mol, ‘heel genereus’ bod. Sanoma reageerde vorige week kort maar krachtig: ‘SBS staat niet te koop en komt ook niet te koop.’

De Mol weet niet hoe de zaak afloopt. ‘Onder druk wordt alles vloeibaar. We gaan het zien. Het liefst ga ik schouder aan schouder verder met Sanoma. En anders moeten ze maar ingaan op mijn bod. ‘
De tv- maffia-magnaat besloot” Mr. Jerry Hoff” als nieuwe criminele-commissaris in te zetten bij SBS, in plaats van Talpa-CEO Pim Schmitz ook ‘om een signaal af te geven’. ‘De verhoudingen zijn momenteel zodanig dat ik zo’n ‘Criminele Geit als Mr. Jerry doet alles voor poen wat ik wil commissaris’ nodig heb.’
Ik overweeg ook nog om mijn vaste Hoofd-Media Huurmoordenaar Peter R. de Vries en zijn misdaadgroep in te zetten tegen Sanoma, aldus de kennelijk boven wet opererende  ‘Maffiaboss John de Mol’.

Onplezierig verrast met deze algemeen bekende louche corrupte advocaat Jerry Hoff.
Sanoma reageert ‘onplezierig verrast’ op de uitspraken van De Mol. ‘Wij herkennen ons totaal niet in het geschetste beeld’, aldus Sanoma in een schriftelijke verklaring. Het bedrijf spreekt tegen dat er geen strategie is ‘over de toekomst van media’. ‘Daarnaast is de financiële positie van Sanoma stabiel en die van John de Mol niet Sanoma blijft meer dan ooit gecommitteerd om het succes van SBS te vergroten.’