fotosprood-300x225
Sinds wanneer is de ‘VVD-Misdaadgroep’ chique naar de bevolking toe?
‘Playboy Diederik Samsom’: Geef mij maar mijn Call Girl Saar van Bueren  binnenskamers.
Snake Mark Rutte: geef mij maar mijn ‘bezuinigingssletje’ Diederik Samsom”. 

( van onze Haagse Straf de arme redactie)

Anoucha Van MiltenburgAmsterdam-Noir- Voorzitter Anouchka van Miltenburg van de Tweede Kamer Kroeg ziet liever dat fractievoorzitters die kritiek op haar hebben dat binnenskamers houden. In haar ogen vormen o.a. haar ‘VVD pulp media van Onno en Albert‘ niet het platform voor dit soort onderwerpen. Zij is van mening dat alleen het ‘Klootjesvolk’ en de fractievoorzitter van de SP Emile Roemer door de  ‘VVD-Pulp-Media-Strontton mogen worden gehaald.
Dat heeft ze zaterdag via haar woordvoerder laten weten nadat de stiekeme  fractievoorzitters in de ‘Jaknikkers-Volkskrant’ anoniem zware kritiek op haar uitten. Eén van hen de ‘Playboy Diederik Samsom’ noemt haar totaal ongeschikt voor haar functie en zijn bed, een ander vindt het niet in het belang van de ‘Haagse Banana- Politiek’ als ze nog lang blijft zitten. „Ik zie een lijdensproces, een zichzelf versterkend probleem”, zegt weer een andere gluiperige fractievoorzitter ( = Arie Slob). Eén van zijn collega’s zegt dat het moment nadert dat het geduld met de hysterische aanvallen van de VVD- Kamervoorzitter op is.

Tweede Kamer wordt ‘geleid’ door een domme gewetenloze ‘VVD-Hysterica’. Waarom ook niet.
Op de`VVD’er Van Miltenburg bestaat al langer terechte kritiek. Dit voorjaar verliet ze geëmotioneerd de Kamer nadat CDA-leider Sybrand Buma haar van partijdigheid had beschuldigd. Later ontstond ophef toen ze gehoor leek te willen geven aan de wens van de PVV de koran van haar tafel in de Kamer te halen. Dat ze niet ingreep toen PVV-leider Geert Wilders zijn D66-collega Alexander Pechtold een „zielig, miezerig, hypocriet mannetje” noemde, maakte ook de tongen los. Van Miltenbrug is daarna tot vele  verbijstering van de Tweede Kamer leden om advies gaan vragen bij de ‘VVD Chocolade Hoer Wilma Verver’.  Die trouwens naar haar gepleegde misdaden inmiddels meer dan een jaar geniet van haar Luxe Wachtgeld uitkering geniet in het Buitenland in haar Tweede Villa in plaats van in de “PvdA Jetta Slaven Werkkampen’ waar Wilma zeker in thuis hoort

CDA-Kamerlid Eddy van Hijum noemde de anonieme kritiek van de fractievoorzitters zaterdag „ongepast”. In het radioprogramma TROS Kamerbreed zei hij niet zoveel op te hebben met dit soort stiekeme acties. Van Hijum verwacht niet dat zijn fractievoorzitter Buma zich onder de naamloze laffe critici bevindt. De woordvoerder van Buma laat weten dat deze niet met de Volkskrant over de Kamervoorzitter heeft gesproken.
Van Hijum sloot zich aan bij de woorden van oud-Kamervoorzitter de ‘VVD-Gangster Frans Weisglas’ in dezelfde uitzending. Die noemde de anonieme uitspraken „heel erg weinig chic”. Hij vindt het niet goed voor het aanzien van de politiek. En vergeet voor het gemak maar even dat de corrupte Banana-Fraude-Politiek al jaren tonaal geen aanzien meer heeft. Volgens Van Hijum valt er wel iets te bespreken tussen de stiekeme fractievoorzitters en de Hysterische Kamervoorzitter.

SP-fractievoorzitter Emile Roemer laakt op Twitter de anonieme kritiek op Van Miltenburg: „Een functioneringsgesprek voer je niet via de krant. En al helemaal niet anoniem maar ja, wat kan men ook verwachten van die beroeps politieke Ratten in pak.”