Legenist-ster
PVV-Bruinhemden’ onder vuur over Mali door de ‘PvdA Wapen-Lobby draaikont Frans Timmermans’.

Kerstgeschenk van de Tweede Kamer: Geen geld voor hongerende Nederlanders kinderen-Wel 60 miljoen voor Mali.

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Amsterdam-Noir- De Kadaver-PvdA gaat gratis on VIP-Holiday to the USA om de JSF te kopen.
Kerst-Mali-missie gaat 6o miljoen euro kosten, maar het geld is op voor Nederlandse hongerende arbeiders kinderen voor een Kerstmaaltijd..  De “Rode Legenist Ster”  kunnen de miljoen mensen die gedwongen zijn door de ‘VVD-Misdaadgroep’ en hun ‘PvdA-Hoertjes’ om onder de armoedegrens te leven in “Banana-Fraude-Nederland” krijgen.

Wie is  hier nu Maf or Crimineel?
De ‘PVV-Bruinhemden’ kwam zwaar onder vuur te liggen in de Tweede Kamer Kroeg tijdens het ‘debat-gebral’ donderdag over de zinloze en geld verslindende missie naar Mali. Is bestrijding van moslimterreur niet een essentieel punt voor die partij, vroegen de corrupte hypocrieten Wapenlobby Kamerleden zich af. In hun oordeel verliest de PVV aan geloofwaardigheid op dit punt omdat ze de missie en de USA Wapen Maffia niet wil steunen en de voorkeur geeft die 60 miljoen bijv. te besteden voor de Kerst aan mensen die niet te vreten hebben in Nederland. Is dat zo verkeerd? Nou, wij vinden van niet.
‘JSF-PvdA Supersonische draaikont Frans Timmermans’ neemt de ‘PVV-Bruinhemden’ de maat met gebral voor de miljonairs socialisten grachtengordel Witte wijn en cocaïne Kerst Bühne.
JSF

Meer huurders uit huis gezet, meer kinderen lijden honger en meer zelfmoorden.
Kom bij mij nooit meer aanzetten met het verhaal dat de aanpak van jihadisten een prioriteit is voor de PVV”, gooide minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken er nog eens bovenop. Voor hem is de partij op dit punt compleet ongeloofwaardig geworden, voegde hij eraan toe. „Veel woorden, geen daden” bralde hij kennelijk volslagen lam of High. En kom nooit meer bij ons aanzetten dat er geen geld is voor de arme mensen en kinderen  in Nederland die met Kerst en de rest van het jaar op een houtje  zitten te bijten in de kou.

‘VVD-Snake Rutte’ ziet direct belang van zijn Shell en Wapenhandelaren bij missie in ‘Gangsta’s Paradise Mali’.
Voor PVV’er Raymond de Roon ligt het toch iets anders en daar heeft hij hoe bruin hij ook is toch gewoon gelijk in. Hij steunde het ingrijpen van Frankrijk begin dit jaar in Mali, maar nu moeten andere islamitische landen zoals Algerije en Marokko die taak overnemen. „Henk en Ingrid moeten niet bloeden voor Mali, temeer zij  amper te eten hebben in Nederland.” Volgens hem komt de missie er alleen maar om de PvdA  en hun Wapen Maffia-lobby  en zijn baas de VVD ‘Snake Mark Rutte’ te behagen”.

Ook denkt De Roon niet dat de vluchtelingenstroom naar Europa zal stoppen als er militair wordt ingegrepen. Dat is ook niet gebeurd na ingrijpen in Irak en Afghanistan, concludeert hij. En de dreiging in Nederland van extremistische moslims wordt in zijn oordeel ook niet minder door het sturen van commando’s naar het Afrikaanse land. Hij ziet juist na Syrië ook Nederlandse jihadgangers naar Mali vertrekken voor een fijne ‘Baardmannen- Kerst ‘met wapens, moord en doodslag en rechteloze vrouwen.

Het is wrang en om je dood te schamen , maar zo langzamerhand is de PVV de meest fatsoenlijke , maar in ieder geval de eerlijkste ‘Bruinhemden- partij’ in Nederland. Houzee de NSB mentaliteit is wieder dar in “Banana-Fraude-Nederland”. Eet smakelijk met Kerst.

De Barmhartige Samaritaan bestaat niet in de Tweede Kamer.
Tot slot wij begrijpen totaal niets meer van de hele Tweede Kamer. Er zijn altijd miljarden en honderden miljoenen voor wat dan ook, maar er is  nooit één cent voor de 1 miljoen arme Nederlands. Waarom niet eens een keer iets menselijks doen en trekken zij bijv. eenmalig 100 of 150 miljoen euro uit ( er is 177 miljard uitgekeerd door de ‘Misdaad-Banken’ aan hun louche VVD-advocaten) om bijv. een eenmalige kerts cheque van 100-150 euro aan al die arme hongerde Nederlandse Sloebers te sturen, Ho,ho,ho,ho