Hans van Baalen
‘Herr van Baalen’ is een sieraad van de’ VVD-Misdaadgroep’. Na ‘40-’45 had hij geheid voor een Oorlogs-tribunaal moeten verschijnen.

( van onze Dolgedraaide VVD Bestuur-Gangster redactie) 

Amsterdam-Noir-Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken. Hans van Baalen een onvervalste Liberale VVD-Fascist in Europa. Hij is inmiddels een graag gezien gast bij de rechte pulp-media van “Wakker Nederland”, die markant alle hersendood zijn gemaakt door die zelfde Pulp-media.

Bij de Tweede Kamerverkiezingen 1998 werd de Jeugd Fascist ‘Der Hans Baalen’ gekozen in de Tweede Kamer Kroeg. Publicaties over rechts-extremistische en racistische sympathieën in zijn jeugd en zijn studententijd leidden er echter toe dat hij afzag van zijn  ‘Graai maar Raak VVD-zetel’ in het parlement. De druppel was de publicatie van een brief in het weekblad Vrij Nederland, die Van Baalen als 16-jarige jongen zou hebben geschreven aan Joop Glimmerveen, de leider van de Nederlandse Volks-Unie waarin hij zijn reet aanbood voor de Europese Groot Fascistische gedachten.

Fascist en toch vriend Israël: Hans van Baalen.
In juli 2007 bezocht Van Baalen als buitenlandwoordvoerder van de VVD Israël. Hij voerde onder andere gesprekken met minister van Defensie Amir Peretz, vice-premier Shimon Peres en premier Ehud Olmert, waarbij hij de Israëlische regering adviseerde over de corrupte (VVD-Bankiers en Vrije Markt Fascistische Elite-Gangsters) contacten met Europa en Nederland. Van Baalen wordt beschouwd als bondgenoot en pleitbezorger van Israël in de Israëlisch-Palestijnse kwestie; Israëlische media noemen Van Baalen een bekende vriend van Israël op internationaal vlak. Hoe dat te rijmen is met zijn fascistische sympathieën is ons een volslagen raadsel. Misschien een kwestie van wie het meest biedt voor zijn Corrupte reet? Is hij wellicht een Politieke Schandknaap van aan de Maas? Het is allemaal mogelijk bij de ‘VVD-Misdaadgroep’.

VVD-Europarlementariër Hans van Baalen stemt van alle leden van het Europees Parlement (EP) het minst, maar incasseert het meeste tekengeld. Dat blijkt uit een woensdag gepubliceerd rapport van VoteWatch, een organisatie die het stemgedrag in de Europese instellingen analyseert.
VoteWatch keek naar de eindstemmingen in het EP. De organisatie toetste welke Europarlementariërs wel hadden getekend voor aanwezigheid, maar uiteindelijk niet stemden. Van Baalen was wel aanwezig bij 514 eindstemmingen, maar stemde in 38 procent van de stemmingen niet, aldus VoteWatch. Ra,ra, hoe kan dat?
De vorige voorzitter en de huidige voorzitter van het EU-parlement, Jerzy Buzek en Martin Schulz, gaan Van Baalen voor in de lijst, maar het is niet gebruikelijk dat de voorzitter stemt.

„Ik zeg niet: ik moet altijd stemmen, maar ik moet wel altijd de poen incasseren”, stelt de  Ras VVD-Gangster in een reactie. „Dat is een keuze.” Van Baalen, lijsttrekker van de VVD voor de Europese verkiezingen in mei 2014, wijst erop dat hij met name donderdag in het EP andere afspraken heeft en bovendien op tijd moet vertrekken voor feestelijk overleg in Den Haag. En vaak ook bij mijn zeer goede VVD-Freund “Keizer Onno I” even ‘binnen wipt’. Het Europees Parlement stemt een keer per maand in Straatsburg op dinsdagen, woensdagen en donderdagen”.

„Ik wil mijn tijd zo effectief mogelijk gebruiken om de Nederlandse mijn eigen belangen
(portemonnee) te behartigen.” Als Van Baalen met Rutte overleg heeft en als er in het EP iets ter stemming komt dat met een grote meerderheid wordt afgewezen of wordt aangenomen, dan geeft de VVD’er de voorkeur aan niet stemmen en alleen maar het tekengeld te incasseren. „Ik ben maar 1 op de 766 Europarlementariërs.”

In de campagne voor de verkiezingen van 2009 heeft ‘VVD-Fascist Hans van Baalen’ aangegeven dat hij met één been in de Nederlandse corrupte VVD-klei stront en één been in Brussel zal staan om zo zijn Nederlandse belangen te dienen. “Dit is een keuze die ik bewust heb gemaakt en waaraan ik de afgelopen jaren trouw ben gebleven en mij persoonlijk geen windeieren heeft opgeleverd en weet het Klootjevolk veel, die zitten toch als een Zombie op de bank naar die SBS-rotzooi van onze Maffia Boss John de Mol  ‘ik hou van Holland’ te staren op hun Ikea bank op afbetaling”, aldus  een schaterlachende en met zijn iets te weelde dikke buik schuddende Van Baalen.