pillars-of-society-by-george-grosz
The Pilars of Society by George Grosz zijn weer terug in “Banana-Fraude-Nederland”.

Maastricht de‘Schandknapen-Stad’ aan de Maas waar het goed toeven is voor ‘Rijke, Oude ,’VVD-Valse Nichten’.

De ‘Complot-mensen’ hebben gelijk: Nederlandse Politiek is door en door Corrupt.
Zelfs de SP is  Corrupt in Maastricht. Waarom?

( van onze Liederlijke Politieke  Heersende Klasse redactie)

Jos GorrenAmsterdamNoir-Altijd Carnaval voor de Corrupte Politieke klasse in Maastricht. Met als symbool daarvan de Struisvogel politiek van de corrupte Voorzitter van de Commissie Breed welzijn Maastricht Jos Gorren voor al uw Luxe, Gemeente Kuttenvanger ”Lullenvanger- Bolides”

Youp van ’t Hek heeft zich vergist met een prettig weekend voor Onno. Het is niet een prettig weekend in Maastricht voor der Onno en zijn corrupte kliek, maar een prettig liederlijk, normloos Romeins feest voor altijd zolang zij aan de macht zijn.Want o,wee diegene die als werkloze arbeider 5 minuten te laat op zijn ‘dwang- afspraak’ komt bij de UWV.

RTL Boulevard regeert Maastricht.
Albert Verlind Onno HoesAlle normloze en corrupte fractievoorzitters te weten:
Mw.Drs.Vivianne Heijnen ( CDA ), Dhr. Frans Bastiaens (PvdA),  Dhr. Ed Sabel ( SPM), Mw. dr. Roos-Marie Bal (GroenLinks), Dhr. Bert Jongen ( D66) en Dhr. Michel Severijns MA (VVD), Dhr. John Steijns (SBM), Mw. Esmiralda Thieme ( Partij Veilig ), Mw. Leny Eijssen (SP) en Dhr. Jan Hoen ( MV) steunen dat hun Burgemeester Onno Hoes en zijn Schandknapen  zich te buiten gaan  aan seksuele dronken escapade tijdens diensttijd. Waarom?

Liederlijke Hoes en zijn normloze Raad liegen door te zeggen het te betreuren dat dit de reputatie van de Limburgse hoofdstad geen goed heeft gedaan. De ‘VVD Valse Oude Rijke Nicht Hoes’ heeft volgens zijn fractievoorzitster Esmiralda Thieme van de Partij voor Niet Veilig voor Schandknapen Maastricht laat weten dat er geen andere lijken meer uit de ‘VVD-Homo-Maffia’ kast zullen komen die de stad in diskrediet kunnen brengen. M.a.w. Onno moet nu zijn liederlijke, dronken seksuele uitspattingen met te jonge schandknapen en drugs stiekem gaan doen. Waarom keurt de SP dat goed?

Er wordt niet onderzocht of “Keizer Onno I” zijn seksuele escapades tijdens dienst heeft gedaan en of hij die gedeclareerd heeft als onkosten. M.a.w. betaald de Maastrichtse bevolking Onno’s Schandknapen, drank en drugs?

Het topje van de ijsberg (Nederland Fraudeland? Onderzoek VU )
Ook wordt er geen onderzoek gedaan of Onno aan de harddrugs zit. Wat een vrij eenvoudige onderzoek is en gedaan kan worden met een haar van Onno. Nou, er is geen haar bij alle fracties die daar aan durft te denken. Stel je voor de waarheid in Maastricht. Ondenkbaar en zou tot totale instorting leiden van de Heersende Politieke klasse te Maastricht. Daarmee is volgens de normloze en corrupte  fractievoorzitters de kous af, blijkt uit hun gezamenlijke verklaring zonder schaamte. Wat zal er voor vreselijke corrupte zaken zich afspelen in Maastricht dat de hele heersende Politiek van Links naar Rechts zich met huid en haar verbindt aan de VVD-Burgemeester” Onno Keizer I”?

Het is weer  een trieste dag voor de Demorcatie en voor alle redelijke hard werkende sloebers in Nederland in het algemeen en in het bijzonder voor die in Maastricht. De burgers in Maastricht kunnen bij verkiezingen niet meer op ook maar één eerlijke, fatsoenlijke politicus kiezen.