Stan Dessens
‘PvdA-AIVD’ van Boss Ronald Plasterk weet van niets. 

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir-De wet wordt bepaalt door wie de macht heeft in “Banana-Fraude-Nederland”.
De Rule of Law en mensenrechten werken niet meer in Nederland door een ‘VVD-storing’. Sindsdien geldt de Golden blijf zitten waar je zit Rule voor de Politieke Lakeien van de Heersende klasse bij hun ongekende Roofpraktijken ten kosten van de massa.

VVD- Gangster Tweede Kamerlid Matthijs Huizing stapt per direct op als Tweede Kamerlid om te gaan genieten van zijn Super de Luxe Wachtgelden uitkering. Hij volgt daarmee de VVD ‘PvdA-Hoertje’ van Amersfoort en Groningen, Brussel, Utrecht, etc. Het blijft schrijnend om te moeten constateren dat al deze verwerpelijke en aarts criminele lieden voor hun wan en misdaden jarenlang voor ‘Straf’ kunnen gaan genieten van een extreem riante Luxe wachtgeld uitkering. Temeer daar en tegen hun slachtoffers de in Nederland rechteloze arbeiders buiten hun schuld werkloos geworden direct verdwijnen in één van de beruchte PvdA “Jetta Klijnsma Slavenwerkkampen”. 

Geen transparantie bij de grote Vlucht voorwaarts in de Luxe van de Politieke  VVD en PvdA ‘Ratten in pak’.
Dat heeft Gangster Huizing in een duistere verklaring aan het ANP en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir laten weten. Wat zal hier nu weer de criminele of Liederlijke (illegale, minderjarige) Schandknapen reden zijn dat weer een VVD-Gangster de Tweede Kamer als een dief in de nacht verlaat?
VVD-Gangsters  krijgt men normaliter alleen met een lange gevangenisstraf de Heersende, corrupte politiek uit. Het is de Gulden Regel  bij de VVD-Misdaadpartij,  dat VVD-Gangsters als Jos van Rey aka de Godfather van Chapter Roermond en de manische Burgemeester “Keizer Onno I” en het Maffia echtpaar Schultz en Ton Hooijmaijers.
Frans Weekers en Ton Hooijmaijers zich schaamteloos ‘dood’ vechten om te blijven zitten waar zij zitten om hun zakken te vullen in de ‘Heersende Klasse politiek’.

Jos van rey Keizer Onno Hoes Ton Hooijmaijers Frans Weekers Melanie en Haro SchultzGolden Rule van de ‘Ratten in pak’.
Tot mijn spijt moet ik u melden dat ik om moverende  criminele duistere redenen heb besloten mij terug te trekken als corrupt lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Ik heb de voorzitter dan ook gevraagd mijn lidmaatschap per direct te beëindigen”, aldus de mysterieuze, duistere verklaring van Matthijs Huizing.

‘VVD-Misdaadgroep’ staat op instorten: Miljoenen beslag op landgoed VVD’er Johan Houwers.
Een toelichting op het ‘Duistere-besluit’ wil de ‘VVD-Misdaadgroep’ niet geven.  ‘Gangster-Huizing’ is telefonisch niet bereikbaar, want die is spoorslag afgereisd naar zijn Tweede Villa in het buitenland.
Huizing (53) was Kamerlid sinds oktober 2010. Voor die tijd was hij onder meer ‘Directeur-Graaier’ van Right To Play, de zwaar gesubsidieerde internationale organisatie die zich inzet voor sportmogelijkheden voor jongeren (kuch). Ook was hij directeur van de Volleybalbond, mede-eigenaar van een farce corrupt adviesbureau en werkzaam bij Bols en Unilever. In de Tweede Kamer was hij woordvoerder Maffia Mediabeleid en stond in die hoedanigheid wekelijks in contact met o.a. de VVD media deskundige ‘Albert –Riool-Verlinde’.

Huizing is niet de eerste VVD’er die deze Kamerperiode uit de Kamer stapt. Afgelopen juli stapte ‘Vastgoed Maffiose Johan Houwers’ na druk van de VVD-top op als Kamerlid. Tegen hem was aangifte gedaan wegens VVD–gedragingen als valsheid in geschrifte, oplichting en witwassen. Hij zou voor een hypotheek valse inkomensgegevens hebben verstrekt aan Aegon. Het onafhankelijke, eerlijke Openbaar Ministerie legde voor 1 miljoen euro beslag op zijn VVD-landgoed.

Villa Johan Houwers

‘Vastgoed Maffioso Houwers’ is op de ‘VVD-Misdaadlijst’ nog wel de eerst volgende kandidaat om de lege ‘Graai maar raak plek’ van Huizing op te volgen en zit uiteraard al tijden in een ‘Luxe-Wachtgeld’ uitkering. Maar de kans dat hij terugkomt terwijl zijn naam nog niet is gezuiverd en hij niet van alle beschuldigingen is vrijgesproken, is nihil. De VVD scherpte op een congres in mei de eigen integriteitsregels aan, maar dat is een loze huls blijkens het feit dat o.a. nadien bijv. de al hiervoor genoemde criminele types nog steeds niet door de VVD zijn geroyeerd.

Na Houwers is Laaienlichter Hayke Veldman de volgende op de ‘VVD-Misdaadlijs’t. Hij stond op nummer 49 bij de verkiezingen van september 2012. Veldman is fractievoorzitter van de VVD in de Nijmeegse gemeenteraad en daarnaast uiteraard een gewetenloze corrupte ‘Rat in pak’ bestuursadviseur.

Wie arm(er) wil worden en honger wil (blijven) lijden stem PvdA en VVD bij de komende Gemeente verkiezingen.
Het Huidige Kabinet schendt  opzettelijk en structureel de mensenrechten in “Banana-Fraude Nederland”. De AIVD weet van niets.