VVD bijzonder service: Tap aan, Tap uit. Alleen voor corrupte Top VVD en PvdA Bestuurders en politici.

De VVD-Leugen van het jaar” “Tap met Teeven niet gewist, maar nooit bestaan. PvdA Dolblij!

( van onze VVD-Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir-Teeven, Vrakking, Van Hout en Rolodex Geen VVD-Tap.
In 2007 toen eerlijke rechercheurs een onderzoek deden naar een pedofiel netwerk van o.a. hoog geplaatste VVD-OM pedofielen, waaronder de nu inmiddels beruchte Joris Demmink en Ed Nijpels kon er ook opeens niemand meer van de betreffende verdachten worden getapt. Ook daar was toen al fijne VVD Gent Fred Teeven bij betrokken.

Fred Teeven betrapt op wegmaken bewijs van zijn misdaden met partijgenoot Jos v. Rey.
Het telefoongesprek tussen staatssecretaris Teeven (Veiligheid voor Rijken en Klasse Justitie) en de VVD- Top-GangsterVan Rey is nooit opgenomen. Nou, daar staan wij zelfs nog paf van. Wie had ooit kunnen bedenken dat de VVD-Boss Ivo Opstelten van VVD Fred Teeven met zo’n schaamteloze kinderlijke ongeloofwaardig leugen durfde te komen.

Zijn Leugen is Statistisch onmogelijk en dus niet waar.
Dat was wel de bedoeling, maar er was een storing in de stroomvoorziening van het tapsysteem. Dat schrijft minister Opstelten (Veiligheid voor Rijken en Klasse Justitie) aan de  domme kennelijk alles gelovende Kamer.  

Uniek: eerste keer melding van stroomuitval bij Tappen door justitie en/of politie.
Zeer, zeer opmerkelijk dat wij deze uitleg voor het eerst ooit horen. Er is niet een rechtszaak  in de Nederlandse Rechtsgeschiedenis, alwaar de Officier van justitie heeft gemeld dat bepaalde Taps ontbreken, omdat de stroom voorziening even was stil gevallen. Hoe bedenkt “VVD-Zwijn Ivo Opstelten” het. Dus in vervolg kan iedere verdachten in een strafzaak zich beroepen op ontlastende telefoongesprekken die niet bij het Straf-dossier zitten, omdat die door stroom uitval niet zijn getapt.
Ziet u het al voor u dat een Volkse verdachte met een dergelijk verweer komt bij een Rechter. Die lacht hem keihard uit in zijn gezicht en veroordeelt hem daarna met een paar jaar gevangenis.

Het parlement eiste uitleg na onthullingen in De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.
Daaruit bleek dat uitgerekend een gesprek tussen de VVD Crimefighter Volksonderdrukker Fred-Big Head-Teeven en zijn ‘gabber in VVD-crime’ de VVD Godfather Jos Van Rey niet in het strafdossier van de Roermondse politicus zat. Als zij ook over de benoeming van de plaatselijke burgemeester spraken, handelden zijn in strijd met de wet. Uit taps die wel in het dossier zaten, blijkt in ieder geval dat Van Rey daar over wilde spreken met Teeven.

2000 Processen nietig en moeten over gedaan worden in “Banana-Fraude-Nederland.”
Volgens de VVD-beroeps Leugenaar Opstelten liepen er nog 2000 andere taps via ditzelfde systeem tijdens de storing en die werkten dus tijdelijk ook niet. Maar met bewijzen daarvan komt hij niet op de proppen. Als dat zo zou zijn dat moet Opstelten precies gaan aangeven om welke 2000 Taps het gaat, want daar zou materiaal op hebben kunnen staan die de onschuld van de nu mogelijk reeds veroordeelde mensen aan kan tonen.
Het is de Taak van de Landelijke Deken mr. W.F. Hendriksen van de Orde van Advocaten om die gegevens nu te gaan opeisen bij Ivo Opstelten.

Complottheorieën wijst hij samen met de ‘Volkskrant VVD Complot deskundige  Lidy Nicolasen van de hand.
Hij gaat door met zijn VVD Leugen gebral: “Er is dus nadrukkelijk geen sprake geweest van het wissen van gesprekken, maar van een storing die tot gevolg heeft gehad dat ook bij een groot aantal andere taps die via de betreffende module van het tapsysteem liepen in die 50 minuten geen gesprekken zijn opgenomen.”Toeval? Een Complot?

Ivo Opstelten: Fred Teeven is onze held en hij staat voor ons allemaal op de Dodenlijst.
De VVD-Minister bevestigt nog eens dat zijn staatssecretaris in crime binnenkort in de  VVD-zaak Van Rey gehoord wordt als getuige door de rechter-commissaris en daar naar verwachtingen last van zijn geheugen zal hebben. Wanneer is nog niet bekend. En achter de schermen wordt er voor gezorgd dat dat nog heel lang gaat duren.

CDA-Kamerlid Oskam, die om de brief had gevraagd, noemt het ‘opmerkelijk’ dat er ‘kennelijk geen noodvoorziening’ is om storingen op te vangen in het tapsysteem. “Uit de brief van de minister blijkt dat het systeem zeer kwetsbaar is als het gaat om bijv. VVD-Gangsters en in dit geval zelfs een VVD-Baas van Justitie Fred Teeven.” De Christen democraat blijft de zaak met interesse volgen, maar vindt dat de rechter nu aan zet is en niet de Corrupte VVD en PvdA-politiek in de Tweede Kamer.

Opmerking: wij hebben de Landelijke Deken mr. W.F. Hendriksen van Orde van Advocaten verzocht ons te laten weten welke stappen de Orde gaat zetten in deze.
Daarnaast hebben wij dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voor gelegd aan Ivo Opstelten, Fred Teeven en de leden van de Commissie Tweede Kamer Justitie. (info@advocatenorde.nl, cie.vj@tweedekamer.nl, k.arib@tweedekamer.nl, p.oskam@tweedekamer.nl, l.helder@tweedekamer.nl, m.berndsen@tweedekamer.nl, jdewit@sp.nl)