Ivo Opstelten bralde: “Barrières opwerpen voor mobiele Volkse Kruimelcriminelen, Schikken met mijn VVD-Rabo-Gangsters.

Criminele ‘VVD & PvdA Bankier/Bestuur Sprinkhanenplaag’ vrij spel in “Banana-Fraude-Nederland”.

( van onze VVD-Klasse Justitie redactie)

Banken beroven mensenAmsterdam-Noir –Misdaad-Banken vegen ‘Bonus-gat’ af met Tweede Kamer, geven 177 Staats-Miljarden uit aan hun louche advocaten.
‘Witwascentrale Narco-Nederland’ moet onaantrekkelijk worden voor rondtrekkende criminele Volkse bendes, die zich bezig houden met Kruimel Criminaliteit.
Die boodschap bralde de VVD Minister Ivo Opstelten (Veiligheid voor Rijken en Klasse Justitie) woensdag in debat-gebral met de Tweede Kamer Kroeg.
VVD-Propaganda: Zet Kruimel Criminelen Roemenen direct uit,VVD-Bankier-Gangsters schikken en blijven zitten.

Terwijl hij zat te brallen met de clientèle uit de Tweede Kamer Kroeg werden er links en recht straffeloos miljoenen, zo niet miljarden foetsie gemaakt door Bankier en Bestuur-Gangsters in Nederland.
Hij vergeleek de mobiele Volkse boevenbendes met een sprinkhanenplaag en wil barrières opwerpen, vooral door goed samen te werken en informatie uit te wisselen met andere Europese roof de arme scheel landen.
SP: Opstelten en Teeven voeren “Cafetaria Natte Dweil” recht in “Banana-Fraude Nederland”om de ‘SBS- Tokkies’ tevreden te houden.

Opstelten hoopt die onopgeleide werkloze arbeiders groepen met o.a. Volkse zakkenrollers zonder bankrekening die deze zomer hun slag sloegen tijdens de Gay Pride zo moeilijk mogelijk te maken. „Alle West-Europese landen kampen met dit opkomende Arme Volkse Kruimel Crimineeltjes fenomeen. Feitelijk zijn het kansloze arbeiders uit Oost-Europa. Als er voldoende werk zou zijn in hun landen zou 80-99 procent nooit hun land verlaten hebben om zich in de Kruimel-Criminaliteit te storten dat hebben een Skala aan wetenschappelijke onderzoeken aangetoond. Maar ja, het gros van die landen ligt op zijn gat met name door toedoen van Westerse Bank roof praktijken en de bekende Criminele, extreem corrupte Politici en Bankiers aldaar.

Samenwerking van de Oost-Europese corrupte Politici en Bankiers is van essentieel belang hier, dit kunnen we niet alleen”, aldus het brallende “VVD Zwijn Opstelten”. Hij liet de Kamer verder nog weten om deze Mobiele Volkse bendes van werkloze arbeiders te gaan dreigen, dat indien zij gepakt worden dat zij voor Straf te werk zullen worden gesteld in één van de PvdA Jetta Kleinsma werkloze arbeiders “Slavenwerk- Brigades”. Met name voor de “Strafwerk Brigade Commando Rotterdam” is er in heel Europa onder de Volkse Boefjes grote schrik. Dergelijke ‘Chain-Gangs’ zijn zelfs in Oost-Europa na de val van de Berlijns muur afgeschaft.

( beelden met onze Verbogen Camara van de PvdA Rotterdam Straf de werkloze Brigade)

Partijgenoten de Bankiers en Bestuur-Gangsters niet vervolgd.
Als het moet verduisteren wij zelfs het bewijs.
Hij wilde geen antwoord geven op de ‘Bankier-Gangster–Sprinkhanenplaag’ die de Nederlandse Burger al sinds 2008 teistert. En de gewone Burger al voor minimaal 7000,- euro de man heeft gezakkenrolt per jaar voor de rest van zijn leven. En die zakkenrollerij gebeurt terwijl u rustig thuis op uw bank naar de tv zit te staren.

Jonald Bouwhuis Hans Wiegel

Fred Teeven betrapt op wegmaken bewijs van misdaden met zijn partijgenoot Jos v. Rey.
Ook werd hem geen vraag gesteld over het feit dat zijn rechterhand de Crimefighter Volksonderdrukker”Fred-Big Head- Teeven” recentelijk nog was betrapt op het foestsie maken van bewijs van misdaden van hem zelf en zijn VVD-Partijgenoten. En dus omdat hem geen vraag werd gesteld hoefde hij zich deze keer niet te beroepen op zijn zwijgrecht.

Opstelten: het is niet kies om commentaar te geven mijn partijleden de Topbankiers  en/of mijn collegae de PvdA en VVD Bestuurders-plaag met fijne lieden in het pak als VVD en Gerrit Zalm ( VVD) en Ralph Hamers (VVD) en de Aap van SNS Gerard van Olphen (VVD) Jos van Rey(VVD), Ton Hooijmaijers(VVD) , Frans Weekers(VVD) ,etc.