Jeroen Dijsselbloem
Alle Top-Bankier-Gangster een Koninklijke- Ridder in de Banco- Foetsie onderscheiding van PvdA Onbenaul Jeroen Dijsselbloem. 

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Wat deden  de Top-Bankier-Gangsters donderdag in Den Haag?
Hun corrupte ‘Bonus–reet’ afvegen met de Tweede Kamer.
Gisteren waren alle ‘Bankier-Godfathers’ Rinus Minderhoud (VVD), en Gerit Zalm(VVD) en Ralph Hamers(VVD) en de Aap van SNS Gerard van Olphen(VVD) van de Misdaadbanken te gast bij hun eindeloze Miljarden melkkoe de Tweede Kamer Kroeg.

De ‘Staats–Aap Gerad van Olpen’ van SNS-Reaal Staatsmisdaadbank maakt ook 1.6 miljardje Foetsie van u.
Starbucks Tax
De Tweede Kamer Kroeg zorgt ( medeplichtig dus) er voor dat deze Godfahters nooit failliet kunnen gaan, nooit de gevangenis in en altijd winst maken. Verlies is immers voor de Tweede Kamer, anders gezegd u dus de Volkse-belastingbetaler. De echte grote Elite-Gangsters betalen immers in “Banana-Fraude-Nederland” amper of geen geen belasting:
Als Starbucks geen belasting betaalt,draait Jan Modaal daar voor op in ‘Narco-Nederland’.
Drie van vier grootste Nederlandse Misdaad-Banken, ABN Amro, SNS Bank en ING, de afgelopen jaren met steun van de belastingbetaler van de ondergang zijn gered en die miljarden zijn dus naar louche advocaten gegaan. Trouwens die advocaten zijn ook allemaal VVD -Misdaadleden. En daar lijden nu arbeiders kinderen honger voor in Nederland en worden werkeloze arbeiders gedwongen door de VVD Showbiz-Invalide de Pvda’er Jetta Kleinsma gedwongen voor hun ‘honger-uitkeringkje’ zich te laten vernederen.
Grote Europese en Amerikaanse MisdaadBanken hebben de afgelopen 5 jaar ruim 177 miljard dollar (meer dan 130 miljard euro) uitgegeven aan juridische kosten en schikkingen. Dat blijkt uit berekeningen van financieel persbureau Bloomberg.

Begrotings tekort in de zakken van louche advocaten- Tweede Kamer weet van niets.
De 18 Europese banken met de hoogste proceskosten gaven sinds de escalatie van de financiële crisis zeker 77 miljard dollar uit aan rechtszaken, boetes en compensatie voor klanten aan wie ondeugdelijke  fraude-producten werden verkocht. Dat bedrag is vijf keer hoger dan de winst die ze vorig jaar gezamenlijk boekten en komt neer op 42 miljoen dollar per dag. Waarom dat die miljarden niet gewoon zijn aangewend om het begroting te kort van 17 miljard van “Banana-Fraude-Nederland” weg te werken is een volslagen Crimineel raadsel van ongekende (NWO) Orde. Daar zal u dan ook geen antwoord op krijgen van de  ‘Tweede Kamer-Banken Melkkoe’.
In de Verenigde Staten liep de rekening voor de zes grootste Misdaadbanken sinds 2008 op tot ruim 100 miljard dollar. Dat is meer dan zij in die tijd aan aandeelhouders hebben uitgekeerd aan dividend en  8x meer  dan het gewone Nederlandse Volk moet bezuinigen.