Ton Hooijmaijers

Vandaag is er een Giga siddering door de ‘VVD-Misdaadgroep’ heen gegaan.

Amsterdam-Noir-Van Het Haagse Torentje naar de Bijlmerbajes Torentjes.
Bestaat er dan toch Gerechtigheid in “Banana-Fraude-Nederland”?
Voormalig ‘VVD-Bestuur-Gangster Ton Hooijmaijers’ moet 4 jaar de Volks-cel in, maar is nog steeds niet door de VVD geroyeerd als lid van de partij.

Dat vindt de moedige officier van justitie, die zijn eis maandag uitsprak voor de rechtbank in Haarlem. En dat heeft grote paniek en rumoer doen ontstaan onder de ‘Ratten in pak’ op het ‘Elite-Gangster Billboard’.
Billboard Elite- Gangsters
En  ook bij hun Volkskrant ‘VVD-Complot deskundige Lidy Nicolassen’ groeit paniek, dat gaat ten koste van haar goede naam als Complot deskundige bij de Volkskrant. Is dit een Complot van Justitie Lidy?

Zaak-Hooijmaijers is een testcase voor de “Grijp je Rijk” VVD-Heren.
Het schijn dat de VVD Heer Wiegel van schrik door zijn inconsistentie luier heeft gepist. Bij hun ‘Gabbers in Bestuur-Crime’ de PvdA is er ook grote schrik. Zal de PvdA ‘Playboy Diederik Samsom’ de Kadaver-dicipline nog kunnen handhaven?
Volgens het Integere gedeelte van het Openbaar Ministerie (OM) is bewezen dat Hooijmaijers (52) zich schuldig heeft gemaakt aan o.a. omkoping, het witwassen van 491.000 euro en valsheid in geschrifte, in de periode tussen 2004 en 2009 las lid van de ‘VVD-Misdaadgroep’. Hij was toen achtereenvolgens lid van Provinciale Staten en Gedeputeerde Staten van Noord-Holland. Het onderzoek naar de handel en wandel van de voormalige provinciebestuurder duurde meer dan drie jaar.

Hooijmaijers heeft de beschuldigingen tot dusver van de hand gewezen.
Ook de echtgenote van Hooijmaijers heeft haar strafeis gehoord: een werkstraf van 240 uur, een geldboete van 25.000 euro en drie maanden voorwaardelijk. Zij zou een cruciale rol hebben gespeeld bij de criminele ‘Bestuur-Gangster-praktijken’ van de Kleine VVD Maffia familie Hooijmaijers. Het wachten is nu op het volgende proces tegen die andere ‘Kleine VVD- Maffia Familie Van Rey’.