Femke HAlsema

‘Miljonaire Femke Halsema’: Er mankeert helemaal niets aan de PvdA’ers Peter Rehwinkel, Diederik Samsom, Judith Markies, Saar van Bueren, Wouter Ruifrok, Jannie Van der Loos en Bert van der Roest. 

( van onze Bestuur-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Femke Halsema is woest op de VU om met een ‘Onderbuik-onderzoek’ te komen over de bestuurlijke en politieke corruptie in Nederland.
Halsema? Halsema… was dat niet die Ras-carrière crimineel politicus die precies lang genoeg in de kamer bleef zitten om de rest van haar leven een riante uitkering te kunnen genieten ( kan oplopen tot 900.000,- euro).
Hetzelfde geldt voor de schoolkeuze van Femke Halsema voor haar kinderen. Politiek gezien prezen zij en haar partij het opengrenzenbeleid van de Europese Unie, maar zelf haalde Halsema haar kinderen van een zwarte school. Zo zijn er talloze voorbeelden van hypocrisie: het een zeggen en het ander doen. Voor politici is dat dodelijk. En die klaagt nu dat wij haar en haar politici collega’s niet betrouwbaar en integer vinden.

Rot op naar ‘Dutch Rue de Bankier en Bestuur-Gangster  te Aruba’.
Femke Halsema maakt zich kwaad over de terechte afkeer die sommige krantencolumnisten en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir hebben van haar en haar college politici. Femke Halsema verfoeit dan ook het ‘Elite-Gangster Bilboard’, alwaar zij en vele van haar politici collega’s gemotiveerd op staan.
Billboard Elite- Gangsters

Femke Halsema: Blijf van mijn Diederik Samsom en Bankencentjes af.
Zo heeft de oud-politica zich gestoord aan de manier waarop de PvdA- Kadaver -leider ‘Playboy Diederik Samsom’ wordt weggezet als een gladde praatjesmaker. Kennelijk is de “Doofpot-Halsema” even ontgaan dat ‘Playboy Diederik Samsom’ ronduit stond te liegen in het verkiezing’s debat met Mark Rutte. En nog gladder zijn gehandicapte kind naar later bleek misbruikte.

“Helemaal schandalig onderbuik achtig zijn de reacties op de PvdA ex Burgemeester Peter Rehwinkel. Mag die eerlijke hardwerkende collega van mij misschien een tweede vakantie huisje in Spanje er op na houden? En in deze tijd van crisis daarvan gaan genieten op zijn ‘Super de Luxe Wachtgeld regeling’?”, aldus de best betaalde  “Doofpot” van Banana-Fraude-Nederland”

Halsema: Uit eigen corrupte ervaring weet ik als  een ‘GroenLinks Miljonair-politicus’, (die trouwens ook al jaren van een wachtgeldregeling ‘geniet’ ten koste van het ‘Onderbuik-Klootjevolk’)  niets zo vreest als de nauwelijks volgens mijn grachtengordel waanidee  beargumenteerde, emotionele afkeer dat hij en ik twee schuinsmarcheerders zijn, die hun zakken lopen te vullen”, zo klaagt de Miljonaire Halsema in haar column in De Correspondent bij haar ‘gabber in crime ‘Hoofredacteur Rob Wijnbergs.

Rob Wijnbergs  begon zijn ‘loopbaan’ in de ‘Onderbuik-Pulp-Media-journalistiek’ in 2001 met een vaste column in De Telegraaf .
Halsema: ,,Zeker als ze zich verspreiden zijn kwalificaties als ‘onbetrouwbaar en te koop’, ‘te handig’, ‘glad’, ‘zuur’, ‘Mes in de rug steken’ ‘corrupt’ ‘niet integer’ de spreekwoordelijke bierkaai waarheid waartegen niet te vechten is. En daar kan zelfs mijn goed betaalde Doofpot niet tegen op.”  “En nee, ik ben niet vreemd gegaan met Diederik Samsom, wat die onderbuikers ook beweren”.

Femke verlangt naar de Tijd dat iedereen nog dommer was en dacht dat er in Nederland geen Corruptie is.
De voormalige Farce leidster van GroenLinks maakt op haar beurt goedkoop stemming tegen die terechte kritiek op al die corrupte en Graaiende college politici van haar. En is zogenaamd bezorgd over het  Volkse-onderbuik gevoel waarvan ook ‘serieuze’ en ‘intellectuele’ columnisten zich volgens haar steeds vaker bedienen. ,,Als ‘salonpopulisme’ geleidelijk bon ton wordt, als afkeer vanaf de borreltafel en uit de  Volks-onderbuik, gemakkelijker haar weg vindt in de serieuze commentaren, wat betekent dit dan voor  mij en mijn politici collega’s in kwestie?”, zo vraagt ze zich af. ,,Het is een catch 22. (…) Het betekent dat een politicus als ik zich moet modelleren als een visionair bralt zij hoogdravend als een eerste klas ‘Grachtengordel–populist’ zonder daarvan te veel kond te doen, als een strateeg zonder dat te etaleren, als een idealist die zijn idealen maar mondjesmaat uit. En als hij daarin slaagt, wacht hem de politieke commentator die in zijn onderbuik voelt dat hij ‘manisch handig’ is en ‘wezenloos’.” En zij bralt maar door in dat Wereldvreemde websitje de Correspondent van de voormalig  ‘Onderbuik -Telegraaf columnist Rob Wijnbergs’ . Ja, Rob eerst mee brallen in de ‘Onderbuik-Telegraaf’ en nu de ‘subsidie- centjes’ binnen zijn opeens de redelijke Intellectueel uit hangen in die gesubsidieerde grachtegorden-gebral Website Correspondent van je.

ASN- Bankier-Gangsterin Femke Halsema Buitenzorg.
Zelf hoeft de ‘Corrupte Halsema’ zich sinds haar vertrek uit Den Haag geen zorgen meer te maken over zure politieke commentatoren.  Zij is al lang en breed Salon-Miljonaire en heeft al lang haar GroenLinks idealen verkwanselt aan de ‘Bankier-Gangsters’ Ze ‘werkt’ Hoereert zich tegenwoordig openlijk en schaamteloos bij de ‘ASN- Misdaadbank’, waarvoor ze als Katvanger  in de Raad van Advies zit. Waar het geld van leugen-‘Pvda’-Bank ASN écht naartoe gaat zal u niet horen van Femke Halsema .

Klasse justitie krijgt ‘fatsoenlijke’ ‘Doofpot-Hoer Femke Halsema’ gedragsregels.
Ook was ze onlangs zwaar betaalde farce-voorzitter van een ‘Doofpot-commissie’ behoorlijk bestuur in de semipublieke sector.
En komt nu weer met haar familie bedrijf “De leugen” met een ‘documentaire’ gesubsidieerd door de ‘NTR- grachtengordel’. Druk, druk, druk corrupt. Wie bij NTR is haar corrupte contact?
Ze gaat voor de NTR samen met haar man Robert Oey (moet ook mee eten uit de ruif) een zesdelige gesubsidieerde documentaire serie maakten over de positie van vrouwen in de islamitische wereld. Of deze keer weer de vaste Leugen cast Rita Verdonk, Femke Halsema en Ayaan Hirsi Ali mee participeert is nog niet bekend.

De positie van de arbeiders vrouwen in Nederland brandt zij en haar Telegraaf ‘Onderbuik’- Hoofdredacteur Rob Wijnbergs uiteraard niet hun corrupte vingers aan. Bovendien vragen wij ons af waarom de Halve Maan bijv. niet het programma over de positie van vrouwen in de islamitische wereld mag maken. Het lijkt ons dat die daar wat meer verstand van hebben dat Femke Halsema, maar goed wat is verstand waard in de Corrupte wereld van Femke Halsema en haar ‘NTR-vrienden’?

Opmerking: wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan Femke Halsema en haar ex-Telegraaf Columnist Hoofdredacteur Rob Wijnbergs’  (milou@decorrespondent.nl ) en verwachten uiteraard geen antwoord van deze twee zwaar gesubsidieerde ‘Grachtengordel- populisten’.

Bovendien hebben wij de ASN Bank en NTR verzocht ons te laten weten of mevr. Femke Halsema ook namens de ASN Bank en de NTR spreekt in deze. (marketing@asnbank.nl,info@ntr.nl,redactie.at@ntr.nl,dehalvemaan@ntr.nl, )