Banken beroven mensenDNBB (De Nederlandse Blinde Bank) en zijn President Klaas Knot ‘sliep’ met een jaar salarisje  van slechts 228,000,- euro per jaar heerlijk door tijdens Rabo-Libor miljarden fraude en heeft geen gevoel voor 43 miljoen hongerende in Europa. 

Kamer eist opheldering over ”Schikkings-Regeling- Opstelten” Rabo-Misdaadbank”.

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie i.s.m. onze ‘slapende’ VVD- DNB redactie)

Amsterdam-Noir- Nederland is een ‘slapende’ VVD & PvdA Banana- Monarchie.
De VVD-‘Idioten’-Bestuurders en directieleden Klaas Knot, Jan Sijbrand, Frank Elderson, Joanne Kellermann en Job Swank van de DNB is van het ‘Diokanie- Thuiszorg-Katvangers’ niveau of anders zijn zij gewoon ronduit medeplichtig aan de Mega-Fraudes gepleegd door alle Nederlandse ‘Staats-Private-Banken’ de afgelopen jaren.

Heeft de President Klaas Knot en zijn kornuiten van de DNB alleen maar LEAO gedaan?
Het DNB Bestuur en de directie slaapt wat af.  Extra pikant is wel dat één van die ‘slapende’ toezichthouders prof dr. A.H. G Rinnooy Kan is. En die Super Rat in pak is markant één van de wakkerste ‘VVD Kampioen-Mega-Graaiers’ is.

[youtube http://youtu.be/smFhAMopzhk]

Zo hadden zij niets gemerkt van de roof en plunder misdaadpraktijken van de ABN, de ING, de DSB en recentelijke nog de SNS-Reaal. Bij die laatste ging zelfs na het roof en plunder faillissement de Top VVD- SNS-Reaal ‘Bestuur-Gangsters Sjoerd van Keulen’  er nog vrolijk straffeloos vandoor met 10 miljoen euro bonus, uiteraard naar ‘Dutch Rue de Bankier en Bestuurs-Gangster’ te Aruba. En laten nu toevallig al die Top-Bestuurders van de Misdaad-Banken VVD’ers  in hart en nieren zijn en dat was de slapende PvdA Minister van financiën Jeroen Dijsselbloem met zijn Bank-‘controleur’ Klaas Knot nou net weer even niet opgevallen.

AIVD en FIOD liggen ook constant te slapen, terwijl Nederland leeggeroofd wordt door de’ Ratten in pak’..
Nou is de DNB niet de enige toezicht instantie die constant ligt te slapen in “Banana-Fraude-Nederland”.
De ‘PvdA-AIVD’ van ‘Boss Ronald Plasterk’ (en de FIOD kunnen er ook wat van. De ‘PvdA-AIVD’ en de FIOD hebben ook nog nooit niets iets gemerkt  van al die Bank Fraudes. Het enige wat hun opvalt is her en der wat verwarde Baardmannen en wat Volkse Pulp-media ‘Maffia’ Godfathers, die met zijn alle samen nog niets eens de LEAO hebben afgemaakt en bovendien altijd vermoord worden of volledig kaal geplukt door de FIOD in de bak zitten zonder bankrekening.

De Nederlandse ‘Blinde’ en Gevoelloze Bank van de Ratten in pak.
JP Morgan
De Nederlandsche Bank (DNBB= de Nederlandse Blinde Bank voor Ultra rijken Elite- Bankier-Gangsters misdaden) heeft zogenaamd drie jaar lang gefaald bij de Libor-fraude van Rabo-Misdaadbank.

DBN is een Stichting Diokanie.
Zijn  de DNB-Bestuurders en directie net als bij de Stichting Diokanie van de ‘VVD- gebroeders Jorden’, van het LEAO /MBO niveau?
Ondanks herhaalde waarschuwingen werd niet ingegrepen om het crimineel gesjoemel met het rentetarief te stoppen door al die Top-VVD Bestuurders in de banken. Natuurlijk dat geloven wij gelijk. ‘Onze’ knappe PvdA-Minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem moet dan een hele grote Onbenul zijn om niets te hebben gemerkt. Hij is nog wel de man Valse Nicht waarmee de PvdA in hun infantiele reclame verkiezing-filmpje pocht dat hij de ‘Wakkere-Deskundige’ is, die de Banken wel even gaat omvormen tot eerlijke instituten. Maar goed, ook deze Megafraude was de PvdA  Onbenul en ‘Valse-Nicht Jeroen Dijsselbloem’ tot heden eventjes ontgaan, toch?  By the way dat half Europa inmiddels door hun roof en plunder de massa  beleid aan de bedelstaf ligt ontgaat Jeroen Dijsselbloem en de criminele, ‘LEAO’ Idiote van de DNB totaal.

Godfather ING-Misdaadbank Jan H. onderscheiden voor ‘uitzonderlijke roof de massa bijdrage’ door zijn ‘PvdA-Onbenul Jeroen D.’
Jeroen Dijsselbloem
Wel was de ‘Valse PvdA Nicht Dijsselbloem’ even wakker om één van die Top ‘VVD-rovers’ Jan Hommen een Koninklijke onderscheiding om te hangen. Misschien voor het feit dat ‘Gangster Jan Hommen’ tijdens zijn misdaad praktijken Dijsselbloem rustig had laten door slapen met zijn billenmaatje de PvdA Top ‘Playboy Diederik Samsom’?

Corrupte economen in de greep van de financiële ‘Misdaad-sector’. AIVD en FIOD weten van niets. Niemand gearresteerd!
Dit schokkende misdadig beeld van een wel erg afwachtende toezichthouder komt naar voren uit de brief die minister Dijsselbloem (Financiën voor de Bankier-Gangsters) gisteren naar de Tweede Kamer Kroeg heeft gestuurd over de rol van de Nederlandse Blinde en gevoelloze toezichthouders in het onderzoek naar het wereldwijde Mega Fraude-schandaal rond het Libor rentetarief. Niemand tot heden gearresteerd, want niet alleen de DNBB is blind. Ook de VVD-Justitie is blind voor misdaden van de Bankier-Gangsters en gevoelloos voor de hongerde kinderen in Nederland. Goh, wat lijken de bazen van Justitie de VVD’ers Ivo Opstelten aka Het VVD-Zwijn en Fred –Big Head-Teeven ( staat op de Dodenlijst ) feitelijk veel op de Bazen van de DNB in hun slaap wandel-daden. Zouden zij ook alleen maar LEAO hebben gedaan?
‘PvdA-Playboy Diederik Samsom’ was niet bereikbaar voor commentaar, ondergedoken in een ‘Luxe-bed van een ondergeschikte.

Opmerking: In het kader van hoor en wederhoor hebben wij dit artikel voorgelegd aan de PvdA en de DNB. (info@dnb.nl )