OM Paul Vughts

“De slager keurt zijn eigen Vlees ‘ Pers Prijs Jaques van Veen’.
Het bestuur van de stichting bestaat markant alleen uit Hoge Justitie ambtenaren:Ad van Liempt, voorzitter auteur, journalist, programmamaker
Anke Pouw, secretaris senior communicatieadviseur rechtbank Amsterdam
Henk Korvinus, penningmeester hoofdofficier van justitie te Rotterdam
Wil Tonkens arbiter en bindend adviseur te Amsterdam, oud-vice-president rechtbank Amsterdam.

( van onze Corrupte News of the World redactie )

Amsterdam-Noir– ‘Persprijs Jaques van Veen’ is een Gotspe met winnaar Paul Vugts voor De Persvrijheid.
Een echte, eerlijke, goede, moedige journalist volgt kritisch en controleert de overheid-organen. Wat in bepaalde landen als Rusland, Afrika , Zuid-Amerika en Turkije levensgevaarlijk is.
En in Nederland veelal lijdt tot ontslag, werkloosheid en criminalisering en psychiatrisering en in een enkel geval tot cel straf.
Maar zeker niet tot een Prijs waarvan de Jury wordt voorgezeten door een Hoge Justitie ambtenaar met als secondant een andere hoge justitieambtenaar een Hoofdofficier van justitie. De ‘Jaques van Veen Jury’ heeft als Voorzitter de Vice-Voorzitter van de Rechtbank-Amsterdam Harm Brouwer.
Slager Harm Brouwer aka generaal Walnoot.
Nu is Harm Brouwer niet bepaald een man van onbesproken gedrag op het gebied van de Journalistiek en dan houden wij het nog beschaafd in deze. Zo staat hij met name door zijn eigen gedragingen te boek als een grote bewonderaar en fan van de rechtens vastgestelde Maffiajournalist en politie-informant Peter R. de Vries. Als secondant van de Voorzitter Harm Brouwer in deze Jury zit n.b. een Hoofdofficier van Justitie Nicole Zandee.
ZEMBLAOfficieren van Justitie in de fout
En over het functioneren van deze hoge justitie ambtenaren heeft Zembla al de nodige uitzendingen gewijd.

Die uitzendingen, begrijpt u, komen dus niet in aanmerking voor de  ‘Persprijs Jaques van Veen’.
Dan zitten er nog maar onbeduidende Jaknikkers in de Jury te weten  de Burgemeester van Leeuwarden Ferd Crone ( die was  mede verantwoordelijk voor o.a. de geheime Politie-Commissaris Peter R de Vries in de Vaatstra-zaak), journalist Bas Haan, ‘journalist’ Telgraaf, advocate Lotje van den Puttelaar, Flip Voets, ombudsman van de Raad van Journalistiek in Vlaanderen, die niet eens weten wie er nou wel of niet een goede journalist is. En wie zal het zeggen het zelfs niet zouden weten als zij in een kamer zouden zitten vol Gestapo’s.
Paul Vugts het bewijs van faillissement van de onafhankelijke Rechtbank-journalistiek.
Hoe het ook zij door het feit dat Paul Vugts gekozen is door deze ‘Slagers-Justitie-Jury’ als beste Rechtbank-Journalist en daarna ook nog eens keer door het OM-Amsterdam voor wordt gefeliciteerd met de Prijs is de facto een bewijs dat hij als journalist volledig heeft gefaald in het bijzonder en in het algemeen de Geschiedenis ingaat als het voorbeeld van het Faillissement van de onafhankelijke Rechtbank-Journalistiek in Nederland.
Nog even en dat gaat hij samen met de Amsetrdamse Showbizz Officier van Justitie Susanne Terporten van het ‘OM-RTL4 Boulevard’ artikelen schrijven.

Susanne Terporten

Waarom ook niet? Wie weet krijgen zij beide dan volgend jaar de Slager keurt zijn eigen Vlees “Jaques van Veen Censuur-Prijs”.
Naïviteit en collaboratie van Paul Vught.
Overigens feliciteerde Peter R. de Vries ook Paul Vugts met name voor zijn ‘diensten’ de afgelopen 25 jaar daar nooit iets over te publiceren over zijn misdaden. Dat in tegenstelling tot zijn Parool collega Bart Middelburg die wel ooit naar waarheid berichtten over de misdaden van Peter R. de Vries, maar daarvoor geen Pers-prijs kreeg, maar 21 processen van o.a  Volks- Maffia Boss Klaas Bruinsma’ en zijn toen der tijd ‘Pr-man Peter R. de Vries’ aan zijn ‘Parool-broek’.
Maar vooral het feit dat Paul Vugts geen woord publiceerde inzake de meineed die Peter R. de Vries heeft gepeeld tijdens de ‘Passage Liquidatie-zaak’.