John van den Heuvel Fred Teeven

RTL en John van den Heuvel en Centrum Internationale Kinderontvoering schadeplicht jegens Grootouder wegens toebrengen van onmetelijk leed.

(van onze VVD Klasse Justitie-redactie)

Amsterdam-Noir– Zware druk achter de schermen van Fred Teeven en zijn rechterhand OM-Boss Herman Bolhaar redt de ‘Ontvoerings kids- Show’ van John van den Heuvel en zijn hulpjes de gesubsidieerde Ratten in pak van de Kinderontvoering organisatie de Dhr. Prof. mr. P. Vlaardingerbroek en Dhr. J.P. Wever en Mw. E.P.B. de Waal

Suriname registreert John van den Heuvel bij Interpol Wanted For Human Child Trafficking.
Grootouders zwaar getraumatiseerd door John van den Heuvel en Centrum Internationale Kinderontvoering en het Haagse Appel Hof van” Banana-Fraude-Nederland”. ( zie uitspraak )
Ondanks dat de Surinaamse Rechter had besloten dat het kind bij zijn Grootouder mocht blijven vond John van den Heuvel en zijn fatsoenhulpjes de 100% gesubsidieerde ‘Kinderontvoering organisatie Ratten in pak’ dat John van den Heuvel en RTL ( en achter de schermen Fred Teeven en Herman Bolhaar) in deze zaak wel bepaalde wat goed is voor een Surinaamse Kind.

Het zeven jarig Nederlandse jongetje, dat door zijn vader met hulp van  de VVD-er Fred Teeven zijn ‘politie scribent John van den Heuvel’ van de Telegraaf& RTL-Riool Boulevard uit Suriname is ontvoerd, mag voorlopig in Nederland blijven en daarmee is de ‘Ontvoerings-Kind-Show’ van John van den Heuvel voorlopig gered door Fred Teeven.

[youtube http://youtu.be/6VHIRV-z9bU]

Dat heeft het Corrupte gedeelte van het Haagse ‘Pulp-Media-Gerechtshof’ gisteren bepaald in een einduitspraak in het spoedappel onder zware druk achter de schermen van Fred Teeven en zijn rechterhand Herman Bolhaar.

Eerder was in  een kortgeding bepaald door een eerlijke rechter, die nog niet onder druk was gezet door de ‘Griezel-Kliek van Fred Teeven’ dat de zevenjarige jongen terug moest naar zijn opa en oma in Suriname.
Politie- scribent en ‘Showbizz -Vuilnis journalist John’ van den Heuvel’ zette daarop de vader in en die ging op zijn kosten tegen die uitspraak in beroep. Vader en kind reageerden gisteren dolgelukkig op de voor hen gunstige uitspraak melde De Telegraaf van John van den Heuvel en daarom weten wij zeker dat het waar is, toch?  Het is ons niet bekend of de vader en Centrum Internationale Kinderontvoering ook mee delen in de Kijkcijfers-Winst van John van den Heuvel en RTL.

Het Corrupte ‘Media-Hof ‘heeft beslist dat Nishayad de uitspraak over wie het ouderlijk gezag over hem krijgt in Nederland bij zijn vader moet afwachten. Het Amsterdamse hof neemt daarover binnen afzienbare tijd een definitief besluit en die kunnen wij u hier vast geven: Het geroofde kind mag in “Banana-Fraude-Nederland” blijven.

Het Haagse ‘Pulp-Media-Gerechtshof’ overweegt dat in beginsel de vader de aangewezen persoon is om de minderjarige te verzorgen en op te voeden, tenzij hij daartoe ongeschikt is. Juist dat laatste kan alleen door onderzoek worden vastgesteld. De verrotte en zeer ondeskundige Raad voor de Kinderbescherming kan dat onderzoek nu uitvoeren omdat de minderjarige in Nederland bij zijn vader is.

Het hof in Amsterdam zou dan op basis van de uitkomsten van dat onderzoek kunnen beslissen over het gezag. Prachtige cirkel redenering die met gemak ook de tegen over gestelde beslissing had kunnen nemen.

John van den Heuvel en het Centrum Internationale Kinderontvoering schadeplichtig jegens Groot Ouder wegens het veroorzaken van  leed en trauma.
Begin oktober werd Nishayad door zijn vader uit Suriname ontvoerd voor de Ontvoering Show van John van den Heuvel en RTL naar Nederland zonder medeweten van de grootouders in Suriname.
De Grootouders waren zich lam geschrokken, want zij wisten uiteraard aanvankelijk niet waar hun kleinkind was. Was hun kleinkind vermoord? Was hun kleinkind ontvoerd door een Pedofiel? De grootouders hebben dan ook terecht aangifte gedaan bij de politie wegens ontvoering tegen John van den Heuvel en staan er kennelijk niet bij stil dat één van zijn mede-daders Fred Teeven is. Dus die aangifte gaat direct de VVD-Klasse-Justitie-Doofpot in.
Een zeer traumatische ervaring alwaar het Haagse Hof zich in het geheel niet  over uitlaat. Deze grootouders zijn getekend voor het leven door de criminele praktijken van John van den Heuvel en het Centrum Internationale Kinderontvoering. De grootouders zouden het Centrum Internationale Kinderontvoering en John van den Heuvel alleen al voor dat schandalige  en strafbare feit voor de Civiel en  Straf Rechter moeten slepen.
De eerlijke Rotterdamse voorzieningenrechter had in eerste aanleg op 16 oktober 2013 beslist dat het kind met de grootouders naar Suriname terug moest. Het hof heeft partijen op 23 oktober 2013 naar de corrupte mediator verwezen, die ook samenwerkt met/voor John van den Heuvel en toen voorlopig beslist dat het kind in afwachting van de uitkomst van de ‘John van den Heuvel –Mediation’ in Nederland zou blijven.
De extreme openlijk partijdige mediation heeft partijen niet nader tot elkaar gebracht en dat hadden wij ook al voorspeld.

Kind-Show goed voor de Kijkcijfers.
De ‘Ratten in pak Corruptie’ in Nederland is zo kinderlijk te voorspellen dat iedereen wel een waarzegger kan zijn, maar let op uw kind want voordat u het weet zit het ontvoerd in de Ontvoering RTL-Show van John van den Heuvel en Centrum Internationale Kinderontvoering voor de Kijkcijfers en de kassa van John en RTL. Extra wrang en onbegrijpelijk in dit hele Kijkcijfer  sensatie- verhaal is dat Fred Teeven niet schroomt om andere kinderen , die terminaal ziek zijn, met levensgevaar op het vliegtuig te zetten. Dan horen wij John van den Heuvel en die wat ons betreft grootste smeerpoetsen  in deze de Dhr. Prof. mr. P. Vlaardingerbroek en Dhr. J.P. Wever en Mw. E.P.B. de Waal   van  Kinderontvoering organisatie even niet. Dan zijn ze allemaal muisstil.

Opmerking; wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan alle betrokken. ( info@kinderontvoering.org)