Frans Lomans

Hoofdredacteur Panorama Frans Lomans: “Ik ben op zoek naar een nieuwe   Mammie en Pappie.”( zie hilarische beelden DWDD) in Peter R de Vries zijn Sexshuis.

( van onze Corrupte News of the Word redactie)

Amsterdam-Noir– Zal de ‘Willem Holleeder -Magic-Klok’ ook Panorama redden.Panorama wil doorstart met als Hoofdredacteur de “Allesweter” en als financierder de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’. Het blad voor de Hersendoden in Banana-Fraude-Nederland gaat door.
Corrupte redacteuren en-medewerkers van Panorama wil eventueel zelf de titel van het blad kopen liegen zij. De corrupte groep Katvangers van bepaalde ‘Media-Maffia’  en ‘Volks-onderwereld’ heeft zich direct na het bekend worden van de bezuinigingsplannen van Sanoma op het ontwikkelen van een reddingsactie gestort. “Voor zover bekend is het (ook internationaal) voor het eerst dat een voormalige  ‘corrupte- leugen-redactie’ zich voor de toekomst van een ‘Hersendood- tijdschrift’ gaat inzetten dat terecht na zoveel leugens en lariekoek artikelen in zwaar weer verkeerd. Er is al met Sanoma gesproken.
Ook over een eventuele overname van de titel”, zo schrijven zij in een persbericht.

De overwegingen van corrupte ex-redacteuren van Panorama voor dit plan zijn: “Het blad bestaat 100 jaar. Panorama behoort in zekere zin tot het nationaal erfgoed van leugens en bedrog. Panorama is 90 procent van zijn lezers kwijtgeraakt, want die konden niet langer meer al die ‘Onderwereld-Pr’ van o.a. de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ verdragen. Het is zeer de vraag of Sanoma de titel nog voldoende koestert in de wetenschap dat Panorama al decennia lang in de wurggreep zit van bepaalde Onderwereld met een Hoofddirecteur Frans Lomans die nu op zoek is naar een nieuwe Mammie en Pappie.

Leugen Mannen-Blad Panorama wellicht Witwascentrale van ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ en zijn ‘Media-Maffia Boss John de Mol’.
De corrupte  ex-redacteuren en-medewerkers van ‘Leugen-Vod-Panorama’ zien perspectief voor een ‘oude´ en tevens nieuwe´Panorama. “In print maar natuurlijk ook multimediaal (internet, televisie, radio, de maan en Jupiter) en aanwezig op de sociaal media.

Een Panorama die zich als vanouds onderscheidt door geen kwaliteit in beeld en gebral-tekst, door een ‘eigenwijze Onderwereld reclame berichtgeving´en soevereine  ‘Kruidvat Held en Politie-informant Peter R. de Vries’ en Politie-informant ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ benadering van de actualiteit als dan niet met als hoofdredacteur Willem Holleeder. Overigens geen klassiek familieweekblad meer, maar een modern jaren ’70 uit de vorige eeuw en unieke-leugens ´domme bejaarde generatie-magazine´”, aldus de  ‘Katvangers- groep’ zogenaamde journalisten.
Wij begrijpen die noodoproep wel van deze kennelijk radeloze kliek jaren ’70 ‘journalisten’ uit de vorige eeuw, want die kunnen vandaag de dag uiteraard nergens ander meer terecht dan in de ‘Kleine Kruimel Criminaliteit’. Hun Hoofdredacteur ‘Smutsbakkie Frans Lomans’ die gisteren te gast was bij De Wereld Draait Door is ook niet bepaald een frisse reclame voor echte investeerders.

Ten eerste zag hij er uit als een eerste Klas Smutsbakkie en bralde hij volslagen idioterie uit: “Ik ben blij dat ik op zoek moet naar een nieuwe Pappie en Mammie en ik ken een paar Miljonair vrienden van  mij die nu iedere avond naar een sexhuis gaan (bedoelt hij zijn  Peter R de Vries  daarmee?) en 12 Ferrari ‘s hebben die mij en mijn blad wel willen kopen als een extra speeltje.”